Vláda to zatarasením hraníc opäť prepískla. TOTO jej odkazujú nahnevaní Slováci
07 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Od posledných parlamentných volieb sa Slovensko zmenilo tak, že krajina, v ktorej ľudia žili pomerne v pohode sa zmenila na neslobodnú a nedemokratickú. Môžu za to rozličné príkazy a obmedzenie, ktoré zaviedla vláda v súvislosti s pandémiou koronavírusu či očkovaním.


Nálady Slovákov, napríklad na posledné obmedzenia na hraniciach, najlepšie vystihujú diskusie pod statusmi, v ktorých opoziční či mimoparlamentní politici kritizujú túto vládu. Jeden taký status napísal aj nezaradený poslanec Tomáš Taraba, ktorý ním v diskusii spustil doslova vlnu kritiky a čím ďalej tým viac nenávidenú vládu a všetky koaličné strany.
Je to prejav absolútnej arogancie, ktorá nemá žiadne opodstatnenie

Aj toto odkazujú ľudia našej vláde. Zdroj: FB / Tomáš Taraba


Spúšťačom súčasného doslova teroru na ľuďoch je doslova šialenstvo, ktoré sa u nás rozpútalo v súvislosti s očkovaním. Hoci má vláda plné ústa rečí, že je nepovinné, kroky, ktoré robí, hovoria o pravom opaku. To, že vláda vôbec ľudí nepočúva je zrejmé každému, no ak je už hluchá, azda nie je slepá a prečíta si to, čo jej ľudia v diskusných príspevkoch odkazujú. „Ale povinnosť očkovania na Covid u nás nie je legálna! A nie je daná v žiadnom zákone SR pri prekračovaní štátnych hraníc... Sme členmi EU, tak keď na iných hraniciach členských krajín nie je potrebné byť zaočkovaní, tak to platí aj pre našich občanov SR... Nariadenia a opatrenia vlády majú len informatívny a odporúčací charakter!“ píše na sociálnej sieti Veve Vicenová. „Mne to príde prejav absolútnej arogancie, ktorá nemá žiadne opodstatnenie nijakým zdravotným odôvodnením, lebo podľa informácií z iných krajín, ľudia, ktorí majú v sebe 2 dávky experimentálnej látky nazývanej vakcína, tiež bývajú chorí na túto novú chorobu a tiež zomierajú - teda takisto prenášajú nákazu... Takže robiť rozdiely medzi ľuďmi je nielenže v rozpore s legislatívou, ale aj nelogické,“ pridáva sa Štefan Michalčák.

„Mňa zaujala jedna vec – MUDr. Bražinová v TV povedala, že stačí prejsť okolo skupinky ľudí a deltou sa nakazíme okamžite  My už nemáme imunitný systém? Toto chce vtĺkat ľuďom do hláv? Ak sa nakazíme okamžite, na čo je dobrá 14-dňova karanténa? Zákaz vyjsť aj do lekárne po antivirotiká? Toto sú neprípustné donucovacie prostriedky na genetické pokusy. Čo bude pokračovať? Budú nás strieľať?“ kladie nepríjemné otázky Daniela Paculíková. „Severná Kórea začína vyzerať ako raj Je mi ľúto tých ľudí, ale asi sme dosiahli blahobyt na Slovensku každý má toho dosť,“ pridáva sa Paľo Izák.

Slovensko opäť povstáva. Videá zo situácií na slovenských hraniciach sú toho dôkazom (VIDEO)
To, čo sa deje na niektorých našich „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch je hotová katastrofa. Šialenstvo tejto vlády donútiť nezaočkovaných ľudí dať si do seba vstreknúť vakcínu, ktorú odmietajú, je až neuveriteľné a opäť ukázalo, že táto... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Šliape sa tu po ľudských právach a nikoho to ani nepohne, fuj

„Toto rozdúchalo už „nasratosť“ Slovákov. Vôbec sa nebudem diviť, keď títo... zákonom chránení nadľudia a papaláši pomašírujú pred ľudom ako prašivé psy. To, čo robia s ľuďmi nemá so zdravím „nič“ spoločné!“ konštatuje nahnevaná Lenka Michalcová. „Čo na to ústava???? Ja som zvedavý, na ktorú ambasádu budú naši politici utekať po najbližších voľbách, keď ľudia začnú blokovať hranice a letiska od vyhlásenie moratória... Za chvíľu bude čo? Verejné WC, doprava, obchod len pre zaočkovaných? To pre pána Jána kde sme, v USA na začiatku 20 storočia????? Tlieskam fakt demokracia ako z veľkej knihy,“ sarkasticky konštatuje Tibor Adamkovič. „A už majú vyčlenené aj dobytčiaky? Ktorými nás odvezú do koncentračných lagrov? A kde sú prasce z Bruselu? Šliape sa tu po ľudských právach a nikoho to ani nepohne. Fuj,“ srší hnevom Viera Bartošová.

Ja sa normálne začínam hanbiť že som Slovenka. Kde to žijeme, v akom štáte? Veď sme už všetkým na smiech. Moji starí rodičia sa musia v hrobe obracať keď to vidia. Vždy ma učili aby som bola hrdá na svoje korene a bola národovec. Ale toto by bolo aj na nich veľa,“ pridáva Stanka Nová. „Včera na CT24 reportáž z krajín EU ako otvárajú hranice a posledná veta… tak všetci hranice otvárajú iba Slovensko zatvára.“ Pridal sa do diskusie Marek Sorokáč. „A celá vláda bude za chvíľku rozlezená pri mori a budú sa smiať akí sme poslušní. Dúfam, že všetko, čo napáchali, sa im raz vráti a budú za to niesť svoju zodpovednosť. Zničili úplne celé Slovensko,“ konštatuje Helena Michnáčová.


Dosiahli sme vrchol blahobytu. Každý má už šeckého dosť

„Aj obesený Benito Mussolini by sa mohol učiť od tejto fašistickej vlády. Za rok zobrali ľuďom všetko zdravie, prácu, a čo je najhoršie, pripravili o život vyše 13000 ľudí. Kedy to skončí? Či musí zomrieť ďalších desať tisíc Slovákov? Chcú nás vyhubiť? Táto vláda zlodejov na čele s chorým Matovičom nám už zobrali všetko, preto sa pýtam, kedy opozícia začne niečo konať?“ vyzýva Ján Tromfimenko. Zaujímavý postreh v súvislosti s jedným jazdným pruhom na hraniciach pre zaočkovaných napísala Zuzana Maňáková. „Mňa by zaujímalo, v akom pruhu pôjde auto, v ktorom sa bude nachádzať zaočkovaný spolu s nezaočkovaným? Toto môže vymyslieť len DEMENT.“ Jeden satiristický príspevok do diskusie poslal aj Branko Janko: „Ja neviem ľudia, čo sa furt sťažujete. Dosiahli sme vrchol blahobytu. Každý má už šeckého dosť.“

"Toto je bezprecedentný tlak a vydieranie na očkovanie," kritizuje kroky vlády Andrej Danko
Súčasná vláda sa opäť raz vzdialila od svojich občanov a pripísala si mínus, ktoré pritiahne ešte viac ľudí na prípadné referendum o predčasných voľbách. Dôvodom je uzavretie niektorých hraničných prechodov a doslova šikanovanie ľudí kvôli... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik