Slovensko opäť povstáva. Videá zo situácií na slovenských hraniciach sú toho dôkazom (VIDEO)
07 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

To, čo sa deje na niektorých našich „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch je hotová katastrofa. Šialenstvo tejto vlády donútiť nezaočkovaných ľudí dať si do seba vstreknúť vakcínu, ktorú odmietajú, je až neuveriteľné a opäť ukázalo, že táto vláda má od tej demokratickej poriadne ďaleko.


Zátarasy na cestách v niektorých prihraničných oblastiach prinútili ľudí vyjsť do ulíc a protestovať voči tomu. Vláda akoby zabudla, že Slováci žijúci v blízkosti štátnej hranice chodia do susedného štátu za prácou a mnohí i za svojimi tam žijúcimi rodinami. Veľkému hnevu Slovákov sa preto vládni politici nemôžu vôbec čudovať. A že ten hnev je veľký svedčia mnohé príspevky, videá, fotky aj statusy na sociálnych sieťach.
Vizitka vládnutia, nech vidia iné štáty čo nám to tu vládne za chamrať podvodníkov

Nielen na hraničných prechodoch sú postavené zátarasy, ale niekto dokonca nechal vysypať na cestu vedúcu na hraničný prechod asfaltovú drť. Čo na tom, že môže dôjsť k vážnej nehode vozidla s vážnymi zraneniami a možno aj s následkom smrti. Čo na tom, že niektorí ľudia a ich rodiny opäť zostanú bez príjmu a bez obživy? Je možné, že táto cháska amatérskych babrákov vo vláde niekde nechá vykydať kopu hnoja aby tak charakterizovali, ktože to tam vlastne nechal vysypať.  Nespokojní ľudia prišli na zatvorené hraničné prechody protestovať proti svojvôli tohto štátu, ktorý tým, čo chodia za prácou do susedného štátu berú živobytie. Čo je ale horšie, policajti neváhali použiť ani hrubú silu. A to nielen voči Petrovi Krúpovi, poslancovi parlamentu za ĽSNS, ale aj voči bežným ľuďom ba dokonca ženám. V diskusiách pod videami či fotkami sa nenašiel azda nikto, kto by kroky súčasnej vlády obhajoval. Ba práve naopak.

&id=100063472655453

„Že Krupa napadol policajta... Pohľadom, mihalnicou? Ja vidím len to, ako ho obkolesili a následne začali ťahať po zemi - tak to znamená, že policajti v skupine zaútočili na poslanca národnej rady. A teraz čo, vyhodia policajtov za zneužitie právomocí? Nie, dostanú metále, lebo vláčili po zemi poslanca. Keby sa dotkli čo len pierkom opozičného poslanca národnej rady za Fica, tak tu máme z Bruselu, Štrazburgu aj z USA toľko diplomatických nôt, že by sa svet zrútil. Ale toto je kakaný Kotlebovec, a toho nie je škoda, že? A hlavne ten titulok článku: Napadnutý policajt.... V tomto prípade napadnutý poslanec národnej rady,“ konštatuje v diskusii Stološ Artuš Luboš. „Severná Kórea začína vyzerať ako raj. Je mi ľúto tých ľudí, ale asi sme dosiahli blahobyt na Slovensku každý má toho dosť,“ pridáva sa Palo Izák.

 
Čo tie zrúdy s nami robia? Prečo zatvárajú hranice? Chystajú svoje Mengeleho pokusy?

„Vizitka vládnutia, nech vidia iné štáty čo nám to tu vládne za chamrať podvodníkov Matoviča a spol. Karma si vás dobehne. A ľudia ti Matelko nazabudnú, budeš utekať aj s tou tvojou zberbou so Slovenská, to čo si urobil a robíš hanba!!!! To si chcel pre ľudí, podvodník ľudí oklamať,“ odkazuje tieňovému premiérovi Mária Krolová Slebodníková. „To majú ľudia zato ze pracujú. Že nekradnú, že živia svoje rodiny. A nepustia ich domov. Fuuujj banda hnusná,“ hnevá sa Heli Sendy. „Čo tie zrúdy s nami robia? Prečo zatvárajú hranice? Chystajú na nás tie svoje Mengeleho pokusy. Kto tieto zrúdy volil????!!!!!“ píše v diskusii Ladislava Ďurčeková.



„Super chlapci a muži. Štát bráni ľuďom pracovať cez hranice. Kde sa stratila sloboda. Posrať celú dnešnú vládu alebo postaviť k múru. Dosť bolo klamstiev a bezprávia,“ hnevá sa Yveta Iršová. „Darmo, Slovensko je referenčná krajina. Veľké laboratórium bez práva a riadnych zákonov a ľudia su pokusnými (číslami, značkami, vecami,) všetko len nie ľuďmi!!“ pridáva sa Renata Hriblanová. „Tohle snad není možné už… Proboha... Co se to děje? Lidi chtějí chodit do práce, živit své rodiny a dočkají se takového přístupu? Že Vám není hanba... Chtěla bych vidět Vás v jejich situaci… To se Vám to žije, když se na Vás všechny vztahují veškeré výjimky a nemusíte tohle řešit... Smutné, že tohle probíhá i před dětma...,“ nechápe situáciu na Slovensku Lenka Frolcová.

Nespokojní Vrbovčania dnes protestovali proti uzavretiu hranice. Starosta im za to poďakoval
A je to tu! Slovensko dnešným dňom zatvorilo niektoré hraničné prechody so susednými štátmi. Dôvod? Pandemické opatrenia. Vznikli na základe návrhu ministra vnútra Romana Mikulca. Schválené boli na rokovaní vlády 30. 6. 2021. Nespokojní Vrbovčania... Čítať ďalej
05 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik