Taraba: Privítajme prvú vládu apartheidu v dejinách Slovenska!
07 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Bezcitnosť a šialenstvo. Inak sa zrejme nedá nazvať to, čo spravila vláda kvôli zvýšeniu zaočkovanosti na niektorých „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch. Ľudia na Záhorí sú z toho absolútne zúfalí, čo v statuse potvrdil aj poslanec Tomáš Taraba.


Taraba v statuse priznáva, že spolu so svojím straníckym šéfom Marekom Gécim sa boli pozrieť v pohraničných regiónoch na Záhorí, aby porozumeli náladám tamojších obyvateľov. Nič príjemné ich tam ale nečakalo a to, čo videli ich priam zhrozilo.

„Odrezať od sveta ľudí, ktorí sú odkázaní zabezpečovať svoje služby a prácu v druhom štáte a robiť im prieky, aby trpeli rodiny, je prejavom čistého primitivizmu tejto vlády a absolútnym nepochopením ako žijú,“ konštatuje hneď v úvode statusu Taraba a dodal, že empatický vojačik Lengvarský cez ministerstvo odkázal, že nechápe čo sa ľuďom nepáči. „Presne toto povedal posledný francúzsky kráľ, ktorého do paláca Versailles prišli s vidlami vyhnať zbedačení roľníci. Dnes rozhodli, že jeden jazdný pruh bude vyčlenený zaočkovaným: privítajme prvú vládu apartheidu v dejinách Slovenska,“ uzatvára svoj status Tomáš Taraba.



Slovensko opäť povstáva. Videá zo situácií na slovenských hraniciach sú toho dôkazom (VIDEO)
To, čo sa deje na niektorých našich „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch je hotová katastrofa. Šialenstvo tejto vlády donútiť nezaočkovaných ľudí dať si do seba vstreknúť vakcínu, ktorú odmietajú, je až neuveriteľné a opäť ukázalo, že táto... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik