Flašík zúri. Prezidentka chrapúnsky a bezprecedentne pošliapala vôľu občanov!
07 | 07 | 2021 I Petra Demková

„Prezidentka nechce predčasne voľby len preto, že Progresívne Slovensko nie je pripravené na voľby, programovo a hlavne personálne. A ani nebude. No ona dúfa, že raz áno, len potrebuje čas,“ myslí si Flašík.


Fedor Flašík sa na Facebooku rozohnil. Vôbec sa mu nepáči to, čo prezidentka urobila. „Opäť celé zlé. Rozhodnutie ÚS , ktorý rozhodol v súlade s prianím Čaputovej, je ďalší čierny bod v spoločnosti,“ napísal na úvod svojej úvahy reklamný expert.

AKTUÁLNE: Ústavný súd rozhodol, navrhovaná referendová otázka nie je v súlade s ústavou (AKTUALIZOVANÉ)
Otázka navrhovaného referenda o skrátení volebného obdobia Národnej rady SR nie je v súlade s ústavou. Po neverejnom zasadnutí pléna Ústavného súdu SR o tom v stredu informoval predseda ÚS SR Ivan Fiačan. Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | tasr


„Prezidentka to opäť celé prekaucovala!! ÚS v prvom rade - pošliapal vôľu občanov, chrapúnsky, bezprecedentne!! Po druhé - podrazil koalíciu po tretie - nabil opozícii,“ myslí si bývalý manžel Moniky Beňovej.

Podľa Flašíka, Čaputová len kalkuluje. „Prezidentka nechce predčasne voľby len preto, že Progresívne Slovensko nie je pripravené na voľby, programovo a hlavne personálne. A ani nebude. No ona dúfa, že raz áno. Len potrebuje čas,“ predostiera svoju teóriu Flašík.

„Predstava Progresivcov, že raz budú ako novodobé SDKÚ je scestná. Prezidentka zvolila cestu, čím bude horšie v SR, tým majú Progresivci väčšiu šancu posilniť a strhnúť k sebe voličov koalície. Ale takto to nefunguje! Vytrela si s občanom a koalíciou riť! Toto nedopadne dobre!! Nebudem sa diviť ak bude generálny štrajk na Slovensku!!! uzavrel nahnevane Fedor Flašík.

"Ústavný súd a pani Čaputová nám zabezpečili, že toto peklo tu bude ešte dva a pol roka," narieka Danko
Hlavu v smútku z rozhodnutia Ústavného súdu, podľa ktorého nie je navrhovaná referendová otázka v súlade s Ústavou, má i šéf národniarov Andrej Danko. Aj preto zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom tento krok vytkol nielen hlave štátu, ale... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik