Iza Bela: Mikas na dovolenke v Chorvátsku a bežní ľudia v kolónach na hraniciach
06 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko kvôli možnému zavlečeniu nových variantov koronavírusu zaviedlo na hraniciach prísny režim. Pri pohľade na dovolenkovú fotku bezstarostného hlavného hygienika Jána Mikasa v Chorvátsku sa „bežná“ žena Iza Bela v statuse pýta, či aj pre neho platia rovnaké obmedzenia ako pre nás ostatných.


Ísť do zahraničia je v súčasnosti viac ako zložité. Navyše, vláda aj členovia krízového štábu vyzývajú Slovákov aby radšej zostali doma a pobyt v zahraničí si v rámci dovolenky rozmysleli. Ako zverejnila v statuse „bežná“ žena Iza Bela, niektorí vodu kážu a víno pijú. Tak, ako hlavný hygienik Ján Mikas.
Títo môžu chodiť po svete bez limitov a nám zatvoria ešte aj okresy

„Mikas na dovolenke v Chorvátsku a bežní ľudia v kolónach na hraniciach cestou na dovolenku. Rada by som vedela, či tí z ústredného krízového štábu, ktorí vyzývali občanov k necestovaniu do zahraničia, ale aby Slováci ostali dovolenkovať doma, či majú také isté výnimky, ako naša papalášská vláda pred rokom, keď chodili do rôznych destinácií v zahraničí,“ píše v statuse Iza Bela. A rovnako ako ona sú v diskusiách pod príspevkom rozhorčení i viacerí Slováci.



„Majú výnimky, ani na politikov nik nesiaha kvôli tomu, či sú, či nie sú očkovaní... Post politika vyhovuje opozičným aj koaličným, hlavne v lete... ľudia sú slepí a hluchí... títo môžu chodiť po svete bez limitov a nám zatvoria ešte aj okresy... spamätajme sa!!! Stačilo, či ešte nemáte dosť Slováci? Čo vám ešte musia urobiť, siahli na obživu, dokonca na deti, až keď zoberú majetky, potom sa spamätáte? Plytké charaktery máte!!!“ rozohnila sa Miška Hradňanská. Ešte konkrétnejší vo svojich činoch bol Richard Mrva: „Sa čudujem že mu nedal niekto poriadne na papuľu. „Keby som ja stretol niekoho z tejto garnitúry, tak sa nezdržím...“

Spomeniete si ešte, aké to bolo na hraniciach za socializmu? Iza Bela vám ponúka porovnanie (VIDEO)
Spomeniete si ešte, aké to bolo na hraniciach za socializmu? Od dnes sú strážené ako vtedy. Ba aj predkladanie dokladov sa podobá tým časom. Kto ich zažil, určite si na ne teraz spomenie. Tak, ako v statuse „bežná“ žena Iza Bela. Čítať ďalej
05 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik