Spomeniete si ešte, aké to bolo na hraniciach za socializmu? Iza Bela vám ponúka porovnanie (VIDEO)
05 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Spomeniete si ešte, aké to bolo na hraniciach za socializmu? Od dnes sú strážené ako vtedy. Ba aj predkladanie dokladov sa podobá tým časom. Kto ich zažil, určite si na ne teraz spomenie. Tak, ako v statuse „bežná“ žena Iza Bela.


Okrem zvýšených kontrol na hraniciach sa dokonca niektoré hraničné prechody uzatvoria. Na tých, ktoré zostanú otvorené, budú policajti kontrolovať potvrdenia ohľadom koronavírusu. Ako v statuse píše „bežná“ žena Iza Bela, práve pre tieto kontroly čakajú na motoristov aj dlhé kolóny áut. No povedzte, nepripomína vám to socialistické časy?

„Oddnes čaká cestujúcich na ceste do zahraničia na hraničných prechodoch zvýšená premávka, dlhé rady (kolóny áut) kvôli kontrolám na hraniciach z dôvodu registrácie, predkladania Covid pasov, PCR a tiež antigénových testov,“ píše Iza Bela, podľa ktorej je to veľa činností na jednu cestu mimo Slovenska za účelom dovolenky.



Iza Bela však k statusu prikladá aj video z obdobia Československa na pripomenutie, aké boli podmienky a čo všetko bolo potrené na vycestovanie. „Skúste si to porovnať a vybrať si z toho, čo by ste skôr brali v danej dobe na vycestovanie, aké podmienky,“ píše na záver statusu Iza Bela. A porovnanie je to veru zaujímavé.

Iza Bela pridala VIDEO, ktoré určite stojí za pozretie: Rúško áno či nie? Vakcína áno či nie? Kto z nich má pravdu?
Kronavírus priniesol do Európy nielen smrť, ale aj niečo, čo sme tu nemali už poriadne dávno – rúška. No a v neposlednom rade i takmer povinné očkovanie, bez ktorého „nie je sloboda“. Hviezda Facebooku Iza Bela ale na svojom profile zverejnila... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik