Jana Bittó Cigániková dala zaočkovať svojho syna. Takú reklamu na Pfizer neurobil ešte nikto (VIDEO)
05 | 07 | 2021 I

Vakcinácia proti koronavírusu sa stala fetišom aj na Slovensku. Tí, ktorí sa nedajú zaočkovať sú zlí, proti ktorým sa treba postaviť. Tak, ako to robí aj poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková. Dokonca nahrala video, v ktorom sa pochválila, že už dala zaočkovať aj svojho syna.


Predsedníčka zdravotníckeho výboru parlamentu Jana Bittó Cigániková je absolútnou zástankyňou očkovania. Každého, kto vakcínam nedôveruje, presviedča doslova do krvi. Protiargumenty, hoci aj postavené na zahraničných vedcoch, jednoducho neprijíma. Reklamu očkovaniu robí sťa najlepší propagátor farma firiem. Vidieť to aj vo videu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti. Chváli sa, že ako správna mamina dala zaočkovať aj svoje dieťa.
„Obrovská“ vzorka 1 150 detí presvedčila poslankyňu o „účinnosti“ vakcíny

„Tak ako všetky ostatné maminy, aj ja milujem svoje deti najviac na svete. Práve preto som syna, ktorý už vekovo spĺňa podmienky, dala zaočkovať vakcínou Pfizer,“ hovorí Bittó Cigániková v úvode videa sťa by reklamný manažér. Využila vraj prvú možnosť a prihlásila ho do čakárne. A to dokonca do troch okresov, aby vakcínu dostal čím skôr! V nedeľu teda cestovali do Levíc, kde jej syna Nicolasa zaočkovali. „Urobila som to preto, lebo úprimne verím, že vakcína ho ochráni.

Singapurskí lekári žiadajú zastaviť očkovanie detí a dospievajúcich
28 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


Štúdie, ktoré som videla, hovoria o tom, že pri vzorke 22 a viac tisíc detí sa ukázalo, že vakcína je rovnako účinná ako pri dospelých," vraví ďalej poslankyňa a pokračuje v agitácii. „Pri vzorke 12 až 15 rokov bolo 2 300 detí, ktorým polovici vakcínu dali, a polovica dostala placebo. A z tých, ktorí dostali vakcínu dostalo covid nula detí. Z tých, ktorí dostali len placebo, bolo 18 covidom infikovaných,“ prezrádza Bittó Cigániková skutočne „zarážajúcu“ štatistku, ktorá by mala presvedčiť ostatné maminy k rovnakému rozhodnutiu.

„Netreba zabúdať, že len v jednej nemocnici, v Banskej Bystrici mali viac ako 80 detí, najmladšie malo 15 dní, ktoré dostali covid. Takže Covid ohrozuje aj deti a navyše môžu byť prenášačmi,“ vystríha s plnou vážnosťou predsedníčka zdravotníckeho výboru. „Neviem ako vy, ale ja mám veľmi rada svojich blízkych a nechcem, aby skončili v nemocnici. Už vôbec nie s nejakým fanúšikom Blahu alebo Kotlebu, a preto sa snažím svojich blízkych aj spoločnosť okolo mňa ochrániť tým, že vakcinujem seba aj svoje deti,“ nadnáša sa Bittó Cigániková.

Šokujúce VIDEO o očkovaní, ktoré možno mnohým otvorí oči. "TOTO by ste si mali určite pozrieť!" varuje MUDr. Lipták
Očkovacie šialenstvo ide na Slovensku doslova aj cez mŕtvoly. „Kompetentní“ rozdelili ľudí na dve skupiny nehľadiac na to, čo im ponúkajú. Jedni slepo počúvli, druhí, ktorí čítajú, počúvajú skutočných odborníkov a trochu pri tom rozmýšľajú, od toho... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

V minulosti nám práve očkovanie pomohlo zbaviť sa vážnych chorôb

Očkovanie Bittó Cigániková podporuje aj preto, že nám pomohlo v minulosti zbaviť sa vážnych chorôb, ako boli osýpky alebo čierny kašeľ, na ktoré zomierali státisíce ľudí. Dnes tieto choroby ani nepoznáme. „Verím, že očkovanie nám pomôže zbaviť sa aj covidu,“ hovorí odhodlane na samý záver videa Bittó Cigániková, ktorá vzápätí prináša sťa by investigatívna novinárka rozhovor so svojím zaočkovaným synom a nabáda ho, aby povedal pravdu o tom, ako to prežíval a ako to so zaočkovaním bolo.

Zdá sa však, že jej chválu ľudia vôbec neocenili, ba práve naopak. „Tak by ma zaujímali tie štúdie a kto robil tie štúdie a ktorí odborníci to podpísali. Však nech zverejní. Z dlhodobého hľadiska to nikto nevie. Tak nech táto osoba nezavádza. Boli také hlupane aj v Amerike a teraz majú deti s doživotným poškodením zdravia. Väčšina deti nemá ťažký priebeh covidu a úmrtnosť je nízka, tak porovnávať túto injekciu s povinným očkovaním je manipulácia. A o tej štúdii, čo spomínala, majú rozporuplné názory aj odborníci,“ konštatuje Anna Sámelová.



„Zaujímavý postoj liberálky. Podľa liberálov, má každý na všetko právo, všetci si majú byť rovní, deti si môžu vybrať pohlavie. No pokiaľ ide o vakcínu na Covid-19, všetci sa musia očkovať. A chúdence deti nemajú na výber, lebo sú buď donútené, alebo zmanipulované. Spraviť si zo syna pokusnú myš, to je poriadny hnus. Ja mám svoje práva. Zvlášť v tejto liberálnej dobe. Očkovať sa nedám. Mám právo na slobodné rozhodnutie, mám právo žiť si, ako ja chcem a mám právo rozhodovať sa, ako ja chcem. Tak ako aj ženy pri potratoch, za ktoré tak bojujete, musíte to rešpektovať, či sa vám to páči alebo nie. Chlapcovi prajem veľa zdravia. Chúďa, doplatí na bludy svojej matky. Mimochodom, zvýšený výskyt osýpok tu bol v 2018 a iné choroby, na ktoré sa očkuje, sa tiež objavujú. Tak nezavádzajte a nešírte dezinformácie, že už tie choroby nepoznáme," pustila sa do poslankyne Janka Horňáková Puškárová.

Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik