ThDr. Balák: "Imunitný systém je prijatými opatreniami oslabovaný. Podpísal by sa pod to len ignorant a cynik!"
04 | 07 | 2021 I Petra Demková

ThDr. René Balák, PhD tvrdí, že najlepšou formou biomedicínskej obrany je podpora prirodzeného imunitného systému človeka. Opatrenia, ktoré navrhuje vláda, paradoxne imunitu človeka oslabujú. Balák hovorí, že pod opatrenia ktoré na Slovensku máme, sa môže podpisovať len „vydierateľný ignorant a cynik“.



Opatrenia nepomáhajú s epidémiou

Balák, ktorý sa zaoberá etikou v medicíne tvrdí, že plošné či lokálne PCR a Ag testy a lockdowny spolu s očkovaním nepomáhajú a nespôsobujú to, čo sa o nich politicky alebo epidemiologicky vyhlasuje. Inými slovami, nepomáhajú pri krotené pandémie, ako to tvrdí vláda. Podľa Baláka, do hry vstupujú iné externé faktory, ktoré však nevedecká verejnosť nedokáže vnímať.

Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Najlepšou formou biomedicínskej obrany je zvýšená podpora fungovania prirodzeného imunitného systému, ktorý je žiaľ paradoxne oslabovaný prijatými opatreniami. Pod tie sa nemôže podpísať kriticky a normálne uvažujúci človek ale len vydierateľný ignorant a cynik. Klinickí lekári to vidia a chápu, ale žiaľ len niektorí o tom verejne hovoria,“ napísal teológ, ktorý sa špecializuje na bioetiku.
Technické normy pre kvalitu vzduchu v školách

Balák má obrovský problém aj s opatreniami, ktoré sa zaviedli voči deťom. Povinné rúška v škole nazýva mučením. „Mučenie a poškodzovanie zdravia našich detí nezmyselným nosením rúšok, ktoré podľa dostupných vedeckých poznatkov spôsobuje hypoxiu a hyperkapniu (hypercarbiu), následne acidózu a oslabenie imunitného systém, je zločinom proti ľudskosti,“ vysvetlil.

„Sú o tom popísané stovky štúdií a navyše treba pripomenúť, že stále platia slovenské technické normy pre kvalitu vzduchu vo vnútorných priestoroch škôl. Jestvujú dokonca laboratórne merania, ktoré skúmali na Slovensku aká je kvalita vzduchu v triedach a bola o tom vydaná štúdia v jednom technickom časopise,“ pripomenul teológ.

Baránek: Je vysoko nemorálne a neprofesionálne nútiť kohokoľvek sa očkovať, ak za vakcínu zodpovednosť nenesie nikto
"Som presvedčený, že je vysoko neetické, nemorálne a neprofesionálne nútiť kohokoľvek, aj keď iba nepriamym nátlakom, podstúpiť vakcináciu vakcínami, za ktoré nenesie zodpovednosť výrobca, ani lekár, ktorý vakcínu aplikuje, ani samotný štát. Keďže... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Rúška nezvratne poškodia zdravie detí

„Nanucovaním nosenia rúšok zo strany riaditeľov a učiteľov nielenže dochádza k porušovaniu práv detí, ale k reálnemu poškodzovaniu ich zdravia, ktoré je v neurologickej oblasti nevratné,“ napísal Balák. Podľa neho tu ide o jasný a nepremlčateľný zločin proti ľudskosti.
Súčasná vláda - syntéza fašizmu, nacizmu a marxizmu

„Súčasná vládna moc, okrem toho, čo sa už spomenulo v médiách, vykazuje všetky známe charakteristiky neľudskej totality, ktorú možno s čistým svedomím nazvať syntézou toho najhoršieho z ideológie fašizmu, nacizmu a marxizmu. Totálna deštrukcia až terminácia spoločenských, hospodárskych, právnych, duchovných, kultúrnych, ale i elementárnych rodinných štruktúr bije do očí. Ochrancovia ľudských práv systémovo mlčia. Mlčí generálna i špeciálna prokuratúra a prokurátori spolu s vyšetrovateľmi. Mlčia súdy,“ skonštatoval expert na bioetiku.

„Ach a zabudli sme, že niekto vyhlásil, že bude rád, keď Slovensko bude krajinou, kde sa ľudia nebudú báť umierať,“ pripomenul slová prezidentky z čias jej prezidentskej kampane René Balák.

Mesík: "Vakcínami mRNA spustili vlády masový experiment na obyvateľstve"
Na Slovensku v posledných dňoch rezonuje najmä otázka vládneho zákona, ktorý má urobiť neočkovaným zo života peklo. Podľa návrhu budú mať sťažený a aj značne finančne náročnejší život. Povinnosť, či dobrovoľnosť očkovania polarizuje celú... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Diana Zaťková