Mesík: "Vakcínami mRNA spustili vlády masový experiment na obyvateľstve"
03 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Na Slovensku v posledných dňoch rezonuje najmä otázka vládneho zákona, ktorý má urobiť neočkovaným zo života peklo. Podľa návrhu budú mať sťažený a aj značne finančne náročnejší život. Povinnosť, či dobrovoľnosť očkovania polarizuje celú spoločnosť. Mnohí, a nepatria k nim iba antivaxeri, majú z bezpečnosti vakcín obavy. O tom, že štát vlastne núti ľudí tieto obavy ignorovať, sa vyjadril pre Parlamentné listy analytik globálnych rizík Juraj Mesík.



Zaručená cesta k ´slobode´

"Z vakcinácie experimentálnymi vakcínami proti covidu sa na Slovensku – ale aj inde v Európe a v Amerike –stal ideologický, priam náboženský fenomén prezlečený za vedu. Účasť na masovom vakcinačnom experimente sa dnes stáva skúškou vernosti  a cestou k ´slobode´," konštatuje Mesík.

Podľa neho časť Európanov, vrátane Slovákov, bezhlavo verí v účinnosť aj bezpečnosť experimentálnych vakcín a chceli by – hoc aj násilím – zaočkovať všetko, čo sa na Slovensku hýbe. Vrátane detí a tehotných žien.
Obchod storočia

A druhá polovica krajiny sa podľa anylytika takému masovému znásilneniu bráni. "Vakcinátori majú na svojej strane vládu, väčšinu vládou zaplatených masmédií, systematickú cenzúru vedeckých prác a sociálnych sietí a obrovské finančné zdroje globálnych farmakofiriem, pre ktoré je masová vakcinácia celého sveta obchodom storočia," vysvetľuje svoj pohľad Mesík.

Nútili nás testovať sa, nútia nás vakcínovať, to kam sme sa dostali? Pýta sa Farkašovský
Slovensko už jednu „atómovú“ zbraň proti COVID-19 zažilo a vieme ako to dopadlo. Po tvrdom nátlaku na ľudí, aby sa išli dať testovať, ich zomreli tisícky. A už tu máme druhú „atómovku“, ktorou opäť nútime ľudí pod rozličnými tlakmi dať sa... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


Svoj názor má aj na to, prečo vláda tak tvrdohlavo presadzuje ´dobrovoľné´ očkovanie za cenu sankcií pre tých, ktorí ho odmietajú. "Neviem či mala ktorákoľvek iná slovenská vláda v minulosti  15 mesiacov po nástupe k moci tak minimálnu dôveru, ako tá dnešná “obyčajná, rodinná a slobodo-solidárna”, ale vidina rozdávania miliárd covidových eur je extrémna motivácia, aby sa zubami-nechtami držali pri moci a korytách. Za rok zruinovali ekonomiku krajiny a vôbec nič sa nestalo, majú pocit, že môžu beztrestne robiť čokoľvek. Médiá si kúpili a veria, že Slováci znesú všetko, a ako vždy sa nakoniec ohnú," hovorí analytik.
Očkovanie detí

Podľa Mesíka tlačiť  do detí experimentálne vakcíny so zdokumentovanými vážnymi a početnými krátkodobými vedľajšími účinkami – napríklad potenciálne smrteľnými zápalmi srdcového svalu a perikardu – a s úplne neznámymi dlhodobými účinkami, je hazard.

Pirošíková v RTVS: Vláda nás obrala o možnosť napadnúť pandemické opatrenia na súde
Sme v testovacej fáze vakcín, povinné očkovanie preto nie je možné a rovnako tak očkovanie detí. Vláda nás v rozpore s medzinárodnými záväzkami obrala o možnosť napadnúť pandemické opatrenia na vnútroštátnom súde, hovorí Marica... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Peter Sulek


"Ľutujem rodičov, ktorí podľahli vedecky sa tváriacej firemnej propagande a – iste v dobrej vôli – vystavili svoje deti tomuto riziku. Kiež by to žiaden z nich nemusel oľutovať!"
Experiment na celosvetovom obyvateľstve

Drvivá väčšina populácie má navyše podľa analytika len mizerné biologické vzdelanie, takže nedokážu vôbec rozlišovať medzi rôznymi typmi vakcín. A tak veria tomu, že experimentálne, nedostatočne otestované mRNA vakcíny sú to isté ako staré dobré, desiatkami rokov otestované a bezpečné vakcíny proti “starým” infekčným chorobám. Veď aj jedny aj druhé sú v ampulkách a pichajú sa ihlami – no nie?

"Vakcíny mRNA sú niečo úplne nové, neodskúšané a zásadne odlišné od klasických vakcín. Vlády pri nich spustili masový experiment na svojom obyvateľstve. Keď to ale poviete, masa ľudí, ktorá nedokáže rozlišovať medzi rôznymi vakcínami vás označí za “antivaxera”," vysvetľuje Mesík.

Iza Bela pridala VIDEO, ktoré určite stojí za pozretie: Rúško áno či nie? Vakcína áno či nie? Kto z nich má pravdu?
Kronavírus priniesol do Európy nielen smrť, ale aj niečo, čo sme tu nemali už poriadne dávno – rúška. No a v neposlednom rade i takmer povinné očkovanie, bez ktorého „nie je sloboda“. Hviezda Facebooku Iza Bela ale na svojom profile zverejnila... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


Zároveň si myslí, že je to pre ľudí obrovská úľava - už nemusia premýšľať, stačí im viera a stará dobrá nenávisť k tým, čo vidia svet inak.  Ak si doteraz niektorí mohli myslieť, že fanatici a hateri sú len fašisti a im podobní, pandémia ukázala, že rovnakí fanatici a hateri môžu byť aj ľudia hlásiaci sa k občianskemu liberalizmu, hovorí analytik.
Čo ukáže budúcnosť?

Podľa Mesíka sa, žiaľ, môže ukázať, že experimentálne vakcíny majú nielen veľmi vážne a početné krátkodobé vedľajšie dôsledky, ale aj vážne dlhodobé zdravotné následky, vrátane následkov na plodnosť žien a imunitný systém očkovaných detí.

"A že u časti zaočkovaných vedú pri novej nákaze k autoimúnnym reakciám a k smrteľným cytokínovým búrkam. Tak to bolo aj pri druhej vlne chrípky v roku 1918, aj keď vtedy to, samozrejme, nebolo spôsobené vakcínami. Očkovaní ľudia masírovaní vládnou propagandou šírenou vládou zaplatenými médiami  budú žiť ďalej v popretí reality a zo svojich problémov budú viniť iných," predpovedá analytik.

Belousovová: Ako ovce chcú všetkých nahnať na očkovanie experimentálnymi vakcínami
Téma povinného očkovania proti koronavírusu stále rezonuje Slovensko. Do debaty o ňom sa zapájajú nielen bežní občania, ale aj politici. Jednou z nich je aj šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová, ktorá v statuse tento zámer vlády... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik