Juraj Mesík: Lepšie je teraz pripraviť sa liekmi ako potom zistiť, že očkovanie je len drahá fikcia
02 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku v súčasnosti prebieha hotové šialenstvo ohľadom očkovania proti koronavírusu. Vyštudovaný lekár Juraj Mesík však v statuse upozorňuje aj na inú, možno ešte dôležitejšiu vec – lieky proti COVID-19.


Obrovské počty mŕtvych na koronavírus v závere uplynulého a v prvých mesiacoch tohto roka mali dôvod i v neliečení tejto zákernej choroby, respektíve v prevencii voči nej. Veľkým bojovníkom liečby bol od začiatku aj Juraj Mesík, ktorý teraz v statuse radí zamerať sa na prevenciu.
Pri včasnej liečbe je vplyv Ivermectinu na úmrtnosť mínus 81%

Juraj Mesík v statuse prináša aktuálny prehľad účinnosti liečiv v celkovej prevencii úmrtnosti Covidu. „Zelené sú látky s viac ako tromi štúdiami. Vplyv liečby Remdesivirom po 2100 eur za balenie (EU ho nakúpila za najmenej miliardu eur- možno viac), na zníženie úmrtnosti je na úrovni celaskonu - hlboko pod zinkom, kolchicínom, vitamínom D a Ivermectinom. Pri včasnej liečbe je vplyv Ivermectinu na úmrtnosť mínus 81%, vitamínu D 79%, HCQ 75%...,“ vysvetľuje v úvode Mesík.



Ich kombinácie podľa protokolov FLCCCA, McCullougha a ďalších podľa vyštudovaného lekára sú ešte výrazne účinnejšie. „Aby ste vedeli, čo si treba cez leto zabezpečiť pre prípad, že na jeseň alebo v zime nové mutácie prelomia efekt experimentálnych vakcín a naši očkovaní príbuzní a priatelia zrazu zistia, že ich ochrana je len drahá fikcia,“ varuje Juraj Mesík a na samý záver dodáva: „Dúfajme, že sa tak nestane - ale pripraviť sa teraz v kľude je oveľa lepšie, než sa neskôr bezmocne prizerať - ako tomu bolo predošlú zimu a na jar.“

Mesík: Z očkovania je náboženstvo. Vakcína nie je sloboda, je to masový experiment
Z očkovania je náboženský fenomén. Vakcína nezaručuje slobodu. Covid dnes vieme úspešne liečiť. Aj lekári odmietajú experimentálne vakcíny. Prirodzená imunita chráni lepšie ako očkovanie. Niektorí lekári sú skorumpovaní. To je niekoľko výrokov... Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Peter Sulek