Bývalý rakúsky vicekancelár Strache varuje pred „veľkým resetom“ (Steffen Munter)
04 | 07 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Steffena Muntera (The Epoch Times)


Rozhovor s bývalým rakúskym vicekancelárom H.Ch. Strachem o „veľkom resete“ a komunistickom vývoji, ktorý naháňa strach 


Klaus Schwab, zakladateľ Svetového ekonomického fóra (WEF), je iniciátorom „veľkého resetu“ – globálneho plánu reorganizácie sveta po pandémii koronavírusu. V „manuáli“ k nemu okrem iného konštatuje, že COVID-19 spôsobil obrovské ekonomické škody a ešte viac prehĺbil už existujúce nerovnosti.


Podľa Schwaba koronakríza ukázala, že naše staré systémy sa už jednoducho nehodia do 21. storočia, a preto je nevyhnutná zmena sveta. Píše o tom vo svojej knihe „COVID-19: Veľký reset“. Pandémia ponúka na to jedinečnú príležitosť a treba využiť ochotu ľudí prinášať obete.


VEĽKÝ RESET: Ako môže vyzerať budúcnosť v roku 2021 (Graham Dockery)
Komentár Grahama Dockeryho (Russia Today) Čítať ďalej
04 | 01 | 2021 | Diana Zaťková

Spravodajský portál „Vorarlberg Online“ sa na túto tému rozprával s bývalým rakúskym vicekancelárom a expredsedom strany FPÖ  Heinzom-Christianom Strachem. Ten pred „veľkým resetom“ doslova varuje.



Komunistický vývoj a „horných desaťtisíc“

Strache poukázal na to, ešte dávno pred pandémiou sa stretlo viac ako 24 ministrov zdravotníctva z celého sveta, aby spoločne rozhodli o krokoch pre prípad pandémie. A tých sa neskôr aj držali.


„Veľký reset“ nie je teóriou, je to realitou. Klaus Schwab považuje pandémiu za skvelú príležitosť zmeniť túto planétu, ale jedným smerom. „Ak si jeho knihu prečítate, ovládne vás strach, ale aj snaha proti tomu bojovať,“ – povedal Strache.  Podľa Schwaba, ako ďalej vysvetlil bývalý vicekancelár,  by zmena mala smerovať k transhumanizmu a komunistickému vývoju, kde v popredí stojí „horných desaťtisíc“ a zvyšok hodnotu nemá.



Verejné tajomstvo

Na otázku, čo si myslí o globálnom vytváraní sietí, aby sa dosiahol „veľký reset“, a o ľuďoch v pozadí, Strache odvetil: „Oni sa len tvária, že je to tajné. Je to ale verejné tajomstvo.“ Schwab  o tom otvorene píše vo svojich knihách. To nie je už teória, ale je to realita.


https://www.hlavnydennik.sk/2020/12/22/zacal-sa-velky-reset-a-covid-je-perestrojkou-k-novemu-svetovemu-poriadku-valentin-katasonov/

Podľa Stracheho je otázne, či sa chce takýto vývoj, aby „horných desaťtisíc“ malo špeciálnu pozvánku na Svetové ekonomické fórum... veľkí miliardári tohto sveta a významní a rozhodujúci politici, možno pár prominentných hercov, ktorí by tam hovorili, ako má vyzerať budúcnosť našej planéty.


Strache je presvedčený, že by sme mali mať demokratickú štruktúru a dôležité sú záujmy všetkých ľudí. Kriticky treba spochybniť vývoj, ktorý si želá Schwab, a ktorý by zjavne našiel podporu u Merkelovej a ďalších.



Kto nie je ľavičiar, nemá šancu

Podľa Stracheho sa tiež zaznamenáva taký medzinárodný politický vývoj, ktorý hovorí o globálnych štruktúrach smerujúcich až k odňatiu základných práv a slobôd. Je dôležité, aby sa aj konzervatívci globálne prepojili, a nerobili tak len  ľavičiari. Inak zažijeme to, čo už inde možno vidieť: Kto nie je ľavičiar, nemá šancu, uzatvára komentár Steffen Munter v The Epoch Times.




Heredoš tvrdí, že zničenie gastra ide podľa plánov „veľkého resetu“ elít. Na konci bude totalita
Miro Heredoš, ktorý sa postavil na čelo iniciatívy slovenských gastronómov v čase Korony, napísal na Facebook zaujímavý príspevok. Informuje, že ničenie podnikania ľudí a následné existenčné problémy celých rodín sú plánom elít. Deje sa takzvaný... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Petra Demková