Ilčík: Reklama na rúška sa v TA3 nepodarila. Dokedy nás chcú takto klamať?
03 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

O tom, že nás tú mnohé médiá spoločne s vládou v súvislosti s COVID-19 klamú nepochybuje stále viac a viac Slovákov. Rastislav Ilčík si v televízii TA3 všimol zaujímavý „úkaz“, s ktorým sa rozhodol podeliť v statuse na sociálnej sieti.


Nosenia rúšok v interiéroch sa zrejme tak skoro nezbavíme. A to aj preto, že mnohé, aj vládou dotované, médiá nám „masírujú“ mozog, že stále je to nutné, a že bez nich to jednoducho nejde. Rastislav Ilčík ale v statuse ukazuje na falošnosť ľudí, ktorí v nich pracujú.

„TA3 sa pri moderátoroch akože snaží ukázať, že v interiéri sú nutné rúška, ale zaujímavé je, že tam za nimi je ešte viac ľudí spolu v jednom priestore a tam nič... Reklama na rúška sa nepodarila... Ľudiááá... Do kedy hráme,“ píše v krátkom statuse Ilčík a prikladá k nemu dve fotografie, v ktorých je za zarúškovanou moderátorkou vidieť jej kolegov, ktorí v pohode pracujú s odkrytou tvárou.

&id=100011352210403

Iza Bela pridala VIDEO, ktoré určite stojí za pozretie: Rúško áno či nie? Vakcína áno či nie? Kto z nich má pravdu?
Kronavírus priniesol do Európy nielen smrť, ale aj niečo, čo sme tu nemali už poriadne dávno – rúška. No a v neposlednom rade i takmer povinné očkovanie, bez ktorého „nie je sloboda“. Hviezda Facebooku Iza Bela ale na svojom profile zverejnila... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik