Potupa pre Matoviča: Musí sa verejne ospravedlniť Blahovi, rozhodol súd
02 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Minister financií Igor Matovič sa musí ospravedlniť za jeho výrok o tom, že "Blaha mydlil barana". Informoval o tom sám dotknutý smerák na sociálnych sieťach.


„Zažaloval som Matoviča a vyhral som. Súd rozhodol. Matovič sa mi bude musieť na najbližšej schôdzi parlamentu verejne ospravedlniť -  to si fakt užijem,“ napísal Blaha na Facebooku. Podľa Plusky má z rozsudku Okresného súdu (OS) v Trnave vyplývať, že rozhodnutie nie je právoplatné.

Matovič ešte ako predseda vlády v budove Národnej rady SR uviedol, že dostal e-mail, na základe ktorého by mohol o poslancovi Blahovi tvrdiť, že "mydlil barana". Reagoval tým na Blahove obvinenie šéfa OĽaNO, ktorý mal údajne zneužiť svoju manželku pri investíciách do istej spoločnosti, pričom ju nazval "bielou kobylou".

Rezort financií sa k tejto téme odmietol vyjadriť. „Komentovať politickú situáciu nie je v kompetencii Ministerstva financií SR. V tejto veci oslovte tlačové oddelenie hnutia OĽANO,“ uviedol Matovičov rezort pre Plusku.

Blaha: Ak chceš ísť na očkovanie, choď, ak nechceš, nechoď. Bez nátlaku a bez diskriminácie. Zdravie nie je tovar!
Slovensko sa aj zásluhou očkovacej politiky vlády stáva zvláštnou krajinou. Tí, ktorí sa dajú zaočkovať, majú väčšie právo ako tí druhí. Prečo? Však sami priznávajú, že COVID-19 prenášajú jedni aj druhí, len priebeh choroby je iný. Otázkou... Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik