Zábojník: Takto to ďalej ísť nemôže a ani nesmie, lebo sa to skončí zle. Nechcem žiť v takejto krajine!
01 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa po posledných voľbách zmenilo na divnú krajinu. Čiastočne tomu „pomohol“ koronavírus, čiastočne nová vládna garnitúra. Status bezpečnostného analytika Juraja Zábojníka to potvrdzuje.


Igor Matovič síce v opozícii kričal na vtedajšiu vládnu garnitúru, že sú mafiáni a zlodeji, no dnes to vyzerá tak, že zlodej kričal, chyťte zlodeja. A zrovnať sa dajú aj mafie, akú vytýkal Ficovi s tou, ktorá sa vytvorila za jeho „panovania“. Zrejme i preto toho už majú Slováci plné zuby a bezpečnostný analytik Juraj Zábojník v statuse priznáva, že v takejto zničenej krajine žiť nechce.
Nechcem žiť v krajine, kde politici ľuďom klamú a kde...

„Nechcem žiť v takejto zničenej krajine, v ktorej politici ľuďom klamú, hádžu špinu jeden na druhého a rétoriku v parlamente zmenili na úroveň krčmových debát tej najposlednejšej cenovej skupiny,“ začína status Zábojník a vzápätí dodáva: „Nechcem žiť v takejto krajine, kde stovky tisíc dôchodcov, našich rodičov a starých rodičov žijú v neskutočnej chudobe. Nemajú ani na základné potraviny. Kde tisíce matiek samoživiteliek nemajú za čo kúpiť svojim deťom ani základné pomôcky do školy. A nie im ešte prispieť na školské výlety, na aké sme ako deti chodili my. Nechcem žiť v takejto krajine, ktorá bola potravinovo sebestačná a za 30 rokov sa zmenila na jednu chudobnú púšť. Zničili sme roľnícke družstvá, majetky a ešte aj život ľuďom a ich rodinám, ktorí v nich pracovali. Čiže nielen bezpečnosť potravín, ale aj existenciu človeka v jeho zamestnaní. Všetko sme zničili. To sa hocikomu naozaj nepodarí, len naozaj asi bláznom“.

"Slovensko je právne dokaličený štát. Omylov je priveľa, alebo majú ľudí za hlupákov," tvrdí Zábojník
Bezpečnostný analytik Juraj Zábojník sa rozčúlil. Z ľudí, ktorí pôsobia v štátnych pozíciách mu prišlo nevoľno. Od premiéra Eduarda Hegera (OĽANO) očakáva vyvodenie zodpovednosti za všetky "omyly", ktoré súčasná vládna koalícia napáchala. V... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Nechcem žiť v takejto krajine, v ktorej grobiani beztrestne odlesnili naše krásne hory, drancovali a vyviezli milióny ton dreva do zahraničia. Ako následok toho sú dnes povodne po dažďoch, zničené obydlia občanov, pretože si prirodzene voda hľadá cestu dole do dolín, keď sú kopce, kde boli rozprávkové stromy vyholené ako hlavy členov podsvetia. Zver sa nemá kam schovať a prirodzene sa ťahá k obydliam ľudí, kde v živote nechodila,“ pridáva smutne bezpečnostný analytik. Podľa neho za posledné obdobie nám zomrelo zbytočne mnoho ľudí a to len preto, že tu nie je vypracovaný základný systém reakcie štátu v krízových situáciách v prepojení na zdravotníctvo, ktorý by ľuďom pomáhal v mimoriadnych situáciách.

Zábojník: Slovensko je jedna Sodoma Gomora, smeje sa z nás celý svet
“Mafii sa vždy darilo tam, kde bola bieda, príživníctvo a protekcionárstvo a túto loď treba otočiť veľmi rýchlo, lebo tam smerujeme,” hodnotí pre Parlamentné listy dianie na Slovensku bezpečnostný analytik Juraj Zábojník. Slovensko mu pripomína... Čítať ďalej
26 | 05 | 2021 | Diana Zaťková

Takto to už ďalej ísť nemôže a ani nesmie, lebo sa to skončí zle

Slovensko je podľa Zábojníka rozkradnuté a mnohé inštitúcie riadili neschopní blbci, čo sa týmto všetkým, ako to vyzerá, aj potvrdilo. „Diletanti sa vyjadrovali k opatreniam, ktoré mali pomôcť ľuďom. Rozhodovali o nich a menili názory, pretože v tom nemali od samého začiatku jasno a nemajú v tom jasno ani doteraz. Zadlžili nás na niekoľko rokov a splácať to všetko budú ešte naše vnúčence,“ konštatuje Zábojník . Pridáva, že z ľudí urobili vazalov, obmedzili im práva a neustále sa v tomto trende pokračuje.



„Už nikoho nezaujíma, že tu niekto zarábal nekresťanské peniaze na povinnom testovaní občanov tejto krajiny, ale naďalej sa vydávajú striktné obmedzenia pre ľudí, ktoré človeka traumatizujú, obmedzujú na právach a vyvolávajú v ňom strach, stres a choroby,“ naráža bezpečnostný analytik na súčasné obmedzenia pre tých, ktorí sa nechcú dať zaočkovať.

„Takto to už ďalej ísť nemôže a ani nesmie, lebo sa to skončí zle. Uvedomiť si to musí v prvom rade každý z nás, ak chce kľudne a pokojne žiť v tomto štáte, na čo má jednoznačne právo. Boh žehnaj tomuto národu a chráň ho od všetkého zlého,“ píše na samý záver statusu Juraj Zábojník.

Agóniu vlády by už "mal ukončiť niekto v bielom plášti a s ambulanciou" znie podľa Zábojníka hlas ľudu
“Ľudia sú už z toho doslova zhnusení. Slovensko neničí konanie blbcov, ale momentálna nečinnosť rozumných ľudí v tejto krajine,” vyhlásil pre ParlamentneListy.sk bezpečnostný analytik Juraj Zábojník. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Ivan Brožík