Toto je znásilňovanie a manipulovanie ľudí, aby sa dali dobrovoľne-nasilu zaočkovať, zúri Kamenický
30 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Smerák Ladislav Kamenický v príspevku na svojom facebookovom účte kritizuje koalíciu. Tentoraz  za rozhodnutie poslať do karantény nezaočkovaných. Ide o diskrimináciu, znásilňovanie a manipulovanie, zdôrazňuje.

"Karanténa pre nezaočkovaných?! Vláda ide deliť ľudí na dve skupiny a chce diskriminovať nezaočkovaných! Hanba!" Zúri Kamenický na sociálnej sieti. Tvrdí, že on vždy presadzoval, podobne ako všetci členovia opozičného Smeru, aby bolo očkovanie dobrovoľné a "aby si boli všetci ľudia na Slovensku rovní".



Kamenický poukazuje na susedné Česko, kde si občania môžu vycestovať do zahraničia a zdarma dostanú od štátu dva PCR testy za mesiac. "A tu na Slovensku?! Ak sa ľudia nezaočkujú a budú chcieť ísť na dovolenku do Chorvátska alebo na víkend k Balatonu alebo len na jednodenný nákup za hranice, tak ich čaká minimálne 7-denná karanténa a budú si musieť zaplatiť PCR test. Dokonca sa vraj uvažuje, že ak nezaočkovaní budú chcieť ísť na kúpalisko na Slovensku, tak si budú musieť zaplatiť test," nepoľavuje v kritike vládnych rozhodnutí.

"Toto je znásilňovanie a manipulovanie ľudí, aby sa dali dobrovoľne/nasilu zaočkovať! Vláde na Slovensku už absolútne nič nehovoria ľudské práva a nikdy by som neveril, kam to až dokážu dopracovať," uzatvára poslanec Kamenický.

Baránek: Vláda nás šikanuje kvôli svojmu špinavému kšeftu. Mali by sme si brať príklad od Britov
30 | 06 | 2021 | Tibor Sipos