Desať rokov za mrežami! Taký trest si vypočul krutý Marek za týranie a bitie synčeka Martinka
29 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Krutý otec a najmä tyran malého Martinka konečne pozná svoj trest. Marek Kupec, ktorý takmer na smrť ubil vtedy iba štvorročného chlapčeka, si za mrežami posedí dlhé roky. On ale stále trvá na to, že dieťatko zbila a tiež týrala najmä jeho matka.


Neuveriteľná Marekova krutosť na konci novembra 2019 v obci Hronec pri Brezne šokovala a pobúrila celé Slovensko. Svojho vtedy iba štvorročného synčeka ubil takmer na smrť, píše portál tvnoviny.sk. Malý chlapček dlhé týždne bojoval v nemocnici o život a absolvovať musel až tri vážne operácie hlavy. Marek za týranie svojho synčeka dostal na súde napokon desaťročný trest.
Tyran svoju vinu odmieta a všetko hádže na manželku, tú stíhajú tiež

Martinko bol pred brutálnou bitkou otca krásne usmievavé chlapča. Po nej si ponesie následky na celý život. Zdroj: Archív Jana S.


Prokurátor síce požadoval 12 rokov a štyri mesiace, súd bol ale zhovievavejší a vymeral mu „iba“ 10 rokov za mrežami. Napriek tomu sa Marek, ktorý svoj čin nikdy neoľutoval, po vynesení rozsudku na mieste odvolal, a tak definitíva padne na Krajskom súde. Marek totiž stále trvá na tom, že on chlapčekovi nič neurobil, a že takmer na smrť ho ubila jeho matka Monika. Pre Martinka boli kopance do rôznych častí tela, údery a sácanie o stenu takmer na dennom poriadku. Chlapčeka, podľa sudcu, jeho otec bil a psychicky trápil preto, aby zmenil svoje správanie tak, aby to rodičom vyhovovalo. Súčasťou týrania bolo aj to, že musel dlhé hodiny bez pohybu stáť pri stene, rodičia mu nedávali dosť jedla a pitia. Nijako mu neliečili ani atopický ekzém, ktorý si neskôr rozškriabal do krvi.

Hrôza: Za týranie synčeka Martinka žiada prokurátor pre jeho brutálneho otca trest 12 rokov
Otcovi tyranovi hrozí až 12 rokov za mrežami. Toľko žiada prokurátor pre Mareka, ktorý doma týral a napokon brutálne dobil svojho vtedy 4-ročného synčeka Martinko. Dieťa skončilo s vážnym poranením v nemocnici a zrejme bude mať trvalé... Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Na tom, že Martinko si z týrania a bitky otca, ale aj matky, ponesie doživotné následky sa zhodli viacerí znalci. Sudca počas procesu vypočul 30 svedkov a dôsledne preskúmal okolnosti celého príbehu aj chlapčekovej rodiny. Martinka čaká ešte jedna operácia mozgu. Je však živý a usmiaty chlapec, ktorý by mal v septembri nastúpiť do školy, no to zatiaľ ešte nezvládne a navyše dosť ťažko rozpráva. Na otca nespomína rád, za mamou mu je ale smutno. Trest ale zrejme neminie ani Martinkovu mamu Moniku, pretože polícia aktuálne trestne stíha aj ju. Podozrivá je, rovnako ako Marek, z týrania. Rodičia malého Martina majú ešte ďalšie tri deti, ktoré sú teraz umiestnené v detskom domove. Martinko bol súdom zverený do opatery jeho starej mamy Jany.

Hrôza: Muž po hádke vytrhol partnerke dcérku z náručia a vyhodil ju z balkóna
Veľmi tragický koniec mala hádka partnerov, ktorá sa skončila nezmyselným činom muža a smrťou malého bábätka. Informáciu priniesol portál tvnoviny.sk Čítať ďalej
30 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.