Hrôza: Muž po hádke vytrhol partnerke dcérku z náručia a vyhodil ju z balkóna
30 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Veľmi tragický koniec mala hádka partnerov, ktorá sa skončila nezmyselným činom muža a smrťou malého bábätka. Informáciu priniesol portál tvnoviny.sk


Otrasný prípad riešila polícia v americkom Las Vegas. Po príchode na miesto tragédie zatkla 32-ročného muža, ktorý je podozrivý zo zabitia svojho potomka, informuje portál tvnoviny.sk podľa Las-Vegas Review Journal.
Šialený čin skončil smrťou

Bábätko prehralo svoj boj o život v nemocnici. Foto: FB / Nicole Poole


Nadránom v sobotu 24. novembra sa doma pohádal Clarence Martin pohádať so svojou partnerkou. Spor vyvrcholil po tom ako jej mal v afekte vytrhnúť z rúk sedemtýždňovú dcérku a vyhodiť ju z balkóna z druhého poschodia. Na miesto nešťastia privolali policajtov, ktorí ihneď začali s oživovaním batoľaťa, lenže to, žiaľ, neskôr v nemocnici podľahlo následkom vážnych poranení hlavy, ktoré boli nezlučiteľné so životom.

Bezcitný otec mal následne nasadnúť do auta a unikať pred príslušníkmi zákona, pričom mal počas naháňačky aj dvakrát nabúrať. Policajti ho napokon zatkli na neďalekom letisku po tom, čo sa vydával za zamestnanca letiska, píše v závere portál tvnoviny.sk.

Neuveriteľná krutosť: Matka nechala svoje bábätko takmer vyhladovať na smrť v skrini
Na kosť chudé dievčatko objavili náhodou kamaráti. Hrozná udalosť sa stala v ruskom meste Karpinsk, ktoré leží vo Sverdlovskej oblasti na Urale. Čítať ďalej
15 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.