Bukovský: Vnucujete vakcíny, ktoré vznikli pred pár mesiacmi a tvrdíte, že sú bezpečné? Ste si tým istí?
29 | 06 | 2021 I Petra Demková

Igor Bukovský nastolil vážnu otázku. Dnes sa ukazuje, že to, čo bolo označované mesiace za hoax, je pravdou. Vírus SARS-COV-2 vznikol v laboratóriu. Čo ak sa o niekoľko ďalších mesiacov ukáže, že aj informácia o bezpečnosti vakcín, nebola správna? Veda by sa nemýlila po prvýkrát.   



Ukazuje sa, že vírus nemá prirodzený pôvod

MUDr. Bukovský začína svoje video novinkou. V posledných dňoch sa ukázalo, že vírus SARS-COV-2 je podľa všetkého umelý a vznikol v laboratóriu. Priznali to aj Spojené štáty.

„Dr. Fauci, aj minister zahraničných vecí USA, aj informačné služby otvorene pripúšťajú možnosť, že vírus je syntetický a vznikol ľudskou rukou v laboratóriu, z ktorého následne unikol, alebo bol vyslaný do sveta,“ povedal známy lekár. Podľa neho, ako sa vírus von z laboratória dostal, sa už asi nikdy nedozvieme. Podľa Bukovského by mali všetci posmievači, "aktivisti, médiá aj akademici", priniesť kytice kvetov pani doktorke Pekovej.

Imunológ Šinkora šokuje: Radím zložiť rúška u všetkých, ktorí sú vakcinovaní a imúnni. A u tých, čo sa neboja
Počty nakazených koronavírusom klesajú aj u nás, a tak sa Slovensko pomaly vracia k ako tak normálnemu životu. Český imunológ Jiří Šinkora si myslí, že už je po všetkom. Rovnako si myslí, že rúška aj domáca izolácia boli najväčšou... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Čo urobíte? Ospravedlníte sa??

Známy lekár pripomína, že títo všetci doktorku Pekovú ostrakizovali, šikanovali a zosmiešňovali. „A keď sa teraz ukáže, že ona mala od samého začiatku pravdu, čo urobíte?“ pýta sa nahnevane. „Odborní a pseudo-odborní experti aj médiá tvrdili mesiace, že vírus je prírodný a informácia o jeho pôvode v laboratóriu je nebezpečný hoax,“ dodal Bukovský.

Ten pokračuje informáciou, že Facebook sa pochválil, že zmazal a zablokoval viac ako 18 miliónov statusov s informáciou o laboratórnom pôvode vírusu. „A teraz? Ako by sa nič nestalo! Kto sa ospravedlní tým ľuďom ktorých šikanovali a poškodili im dobré meno?“ pýta sa lekár nahnevane.
Prečo by sme vám mali veriť?

„Najmä však: Prečo by sme vám mali veriť, keď sa pred našili očami odkrýva takáto vaša nevedomosť o všetkom čo bohorovne tvrdíte? A aj nedostatok sebareflexie, ktorý vidíme? Prosto, vy nie ste schopní si potom ani pripustiť, že ste sa mýlili! Ani sa za to ospravedlniť,“ odkazuje ostro MUDr. Bukovský.
Ako vám môžeme veriť s vakcínou?

Následne kladie ďalšiu otázku. „Prečo by sme vám mali veriť, že vakcína je spoľahlivá, bezpečná a nevyhnutná, keď k tomu nemáte dosť informácií? A keď sa dokážete tak zásadne mýliť, alebo dokonca dezinformovať? Mesiace nás presviedčate, že vírus je prírodného pôvodu a teraz pod váhou dôkazov a faktov musí aj vláda Joe Bidena spustiť vyšetrovanie. A čo keď sa po mesiacoch ukáže, že tak ako ste sa mýlili s pôvodom vírusu, ste sa rovnako mýlili aj s bezpečnosťou vakcín?“ kladie zásadnú otázku známy lekár.

Prezident Slovenskej lekárskej únie špecialistov prezradil, prečo sa nedá očkovať: "Keby to bola aspoň vakcína..."
29 | 06 | 2021 | Tibor Sipos


„Prečo by sme vám mali veriť? Keď ste umlčali odbornú diskusiu a namiesto odborných faktov šírite len posmech, nenávisť a agresívne potláčate iné odborné názory?“ pýta sa Bukovský. To sa dokonca týka aj svetovo uznávaných expertov v oblasti virológie a imunológie. „Ľudia, ktorí nie sú v zákryte s vaším názorom sú nepriatelia. Sú hoaxeri, sú konšpirátori. Aké obludné!“ konštatuje.
Veda sa mýlila aj v minulosti

Následne známy lekár upozornil na prípady z minulosti, kedy sa veda pomýlila. „História predsa pozná množstvo takýchto vedeckých omylov!“ hovorí Bukovský a poukazuje na konkrétny prípad, kedy sa v minulosti, v 50. rokoch minulého storočia schválil liek, prešiel všetkými klinickými testami, spĺňal všetky kritériá a napriek tomu spôsobil tisíce trvalo poškodených plodov a zničených rodín, pretože ho podávali tehotným ženám. Trvalo niekoľko rokov, kým sa prišlo na to, aké zásadné a strašné zdravotné následky spôsobil.
Odkaz pre Covid-byro

A preto má na záver lekár už len odkaz. „Vážení členovia covid-byra slovenskej republiky. Podľa môjho názoru, by ste niekde v kútoch svojej duše mali pohľadať zvyšky svojho svedomia a pokory a prestať nehanebne a arogantne tvrdiť veci, ku ktorým nemáte dostatok informácií. Najmä ak ste sa už tak zásadne pomýlili vo svojich tvrdeniach o pôvode vírusu,“ začal.

„Odmietate napríklad používanie Ivermektínu, pretože údajne nie je dostatok informácií o jeho klinickom efekte pri Covid-19. Napriek tomu, že ide o liek desaťročia používaný, klinicky preskúmaný a vieme že nemá závažné zdravotné následky,“ dodal.

„Ale vnucujete vakcíny, ktoré vznikli pred pár mesiacmi, ešte aj deťom. Vakcíny, ktoré nemajú dostatočné klinické testy. Tvrdíte, že sú bezpečné? Tak presvedčivo nám všetkým tvrdíte, že sú bezpečné? Ste si tým naozaj istí?“ ukončil svoju úvahu nahnevane otázkou MUDr. Igor Bukovský.

Weiss: Vláda a odborníci fatálne zlyhali. Teraz chcú strašením donútiť ľudí k očkovaniu
Výsledky riadenia pandémie sú na Slovensku katastrofálne. Vláda straší ľudí, hľadá vinníkov a zbavuje sa zodpovednosti, no mala by radšej vymeniť expertov napojených na farmafirmy, myslí si Peter Weiss. Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Peter Sulek