Blaha: "Heger je úplné motovidlo, Lengvarský plní pokyny ambasády, Matovič je psycho. Ale za všetko môže Fico!"
28 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

"Začína to byť groteskné. Už vyše roka nie sme vo vláde, ale aj tak platí magické ´lebofico´", zamýšľa sa smerák Ľuboš Blaha v svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti.



Blahu už unavuje, ako táto vláda všetko zhadzuje na opozíciu. Nezvládnutú druhú vlnu pandémie, spackané očkovanie, zbabranú registráciu, fiasko so Sputnikom V... "Vraj my budeme môcť aj za to, že nemocnice nezvládnu tretiu vlnu," konštatuje poslanec.


Vláda si nevie priznať chybu


"Dovoľte našej drahej vláde, ako aj jej skorumpovaným liberálnym médiám, pripomenúť, že sme to neboli my v Smere, ale vláda, kto o Sputniku vyhlasoval, že je to zbraň. Neboli sme to my, kto zatĺkal vedľajšie účinky AstraZenecy či Pfizera. Baťová potrebovala až to, že zomrel človek, aby pripustila, že haha-hihi, AstraZeneca je problém. Ľudia už neveria - a právom," píše Blaha.





Podľa neho je najhoršie, že vláda si po "všetkých týchto vládnych lapsusoch nevie priznať chybu. Heger je úplné motovidlo, Lengvarský plní pokyny ambasády, Matovič je psycho. Tretia vlna nás pri takejto zostave zomelie," upozorňuje smerák.


Iza Bela: Prezidentka je v prípade referenda taká schizofrenická ako Pellegrini pri téme očkovania (VIDEO)
Predseda Smeru Robert Fico opäť nahral na smeč žene z ľudu. Iza Bela sa v statuse prikláňa na stranu trojnásobného premiéra vo viacerých otázkach ohľadom vakcinácie proti koronavírusu či vyhlásenia referenda. Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik









Blaha hovorí, že súčasná vládna garnitúra si chce pomôcť dvomi spôsobmi: "Po prvé, budú za všetko viniť opozíciu a zaplatia médiám milióny, nech to verklíkujú do zblbnutia." A druhý spôsob vidí v tom, že sa uchyľuje k totalitnej propagande, kde každý iný názor je "heréza a zločinca, čo ho vyslovil, treba upáliť".


Iný názor je zakázaný

Ako pri každej totalite, aj toto sa podľa Blahu deje v mene "vyššieho dobra". Hovorí, že ak niekto chráni deti, či odmieta povinné očkovanie, alebo dokonca upozorní na vedľajšie účinky či nebodaj zisky farmafiriem, okamžite je nálepkovaný ako "antivaxer" a "extrémista".

Kamarátstvu je definitívny koniec. Sulík už s Matovičom v budúcej vláde sedieť odmieta!
Richard Sulík opäť šokoval. Šéf SaS otvorene priznal, že s predsedom hnutia OĽaNO Igorom Matovičom už v prípadnej budúcej vláde sedieť nechce. Aj takto sa teda môže skončiť veľké politické kamarátstvo. Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik






Lenže práve toto podľa Blahu najviac ničí dôveru ľudí vo vakcíny. Slováci nadobudli pocit, že štát ani médiá im nechcú povedať pravdu. "Ak je "vyšším dobrom", aby sa ľudia dali zaočkovať, čo ak nám potom radšej zamlčiavajú vedľajšie účinky?" vysvetľuje možný postoj verejnosti k očkovaniu.



"Každý už na Slovensku vidí, že o očkovaní je zakázané hovoriť iný názor," upozorňuje poslanec a myslí si, že  to je fatálna chyba vlády. "Vyhovárajú sa na opozíciu a namiesto pravdy na ľudí nasadili veľkotonážnu propagandu. Výsledkom je rastúca nedôvera ľudí a môžu za to jedine oni, nikto iný," uzavrel Blaha.


Weiss: Vláda a odborníci fatálne zlyhali. Teraz chcú strašením donútiť ľudí k očkovaniu
Výsledky riadenia pandémie sú na Slovensku katastrofálne. Vláda straší ľudí, hľadá vinníkov a zbavuje sa zodpovednosti, no mala by radšej vymeniť expertov napojených na farmafirmy, myslí si Peter Weiss. Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Peter Sulek