Belousovová: Prezidentka sa správa ako nejaký „obchodný cestujúci“ farmafiriem
27 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Niektorí slovenskí politici sa doslova vrhli na propagovanie očkovania proti koronavírusu. Patrí medzi nich aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa preto stala terčom kritiky Anny Belousovovej.


Bývalá šéfka národniarov v statuse vyčíta našej hlave štátu, že sa správa ako nejaký „obchodný cestujúci“ farmafiriem. Okrem toho si spomenula aj na Igora Matoviča, ktorý sa ešte zaočkovať nedal. Podľa Anny Belousovovej zrejme v predstihu vedel niečo, čo iba teraz vyplávalo na povrch.
„Hučia“ do nás, že spásonosné je jedine očkovanie experimentálnymi vakcínami

Nasledujúce informácie dáva Belousovová do pozornosti prezidentke, vláde a ďalším horlivým agitátorom za očkovanie za každú cenu: „Americký Úrad na kontrolu potravín a liečiv (FDA) v piatok pridal varovanie k vakcínam proti koronavírusu od spoločností Pfizer/BioNTech a Moderna pre zvýšené riziko vzniku myokarditídy. Čiže zápalového ochorenia srdcového svalu a perikarditídy, zápalového ochorenia osrdcovníka po vakcinácii. Ohrození sú hlavné mladí muži,“ píše Belousovová.

Dodáva, že o tom informovala agentúra Reuters. „Čiže tieto informácie nie sú žiadnym hoaxom!“ konštatuje. „Pani prezidentka nedávno nabádala ľudí k tomu, aby sa dali zaočkovať a zároveň vyzvala opozíciu, aby nevystupovala proti očkovaniu. Trochu divné správanie hlavy štátu. Skôr mi to prišlo ako vystúpenie nejakého obchodného cestujúceho farmafiriem,“ konštatuje šéfka strany Národ a Spravodlivosť.

Belousovová: Ak je vírus taký nebezpečný, v boji proti nemu používajme všetky účinné zbrane
Ostravskí lekári štúdiou na „vlastnej koži“ zistili, že liek Imunor pomáha v boji proti COVID-19. Expolitičke Anne Belousovovej sa táto informácia zapáčila natoľko, že tomu venovala status. Volá po tom, aby sme proti vírusu používali všetky účinné... Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Namiesto otvorenej odbornej diskusie, zvažovania rizík očkovania a hľadania iných možností ochrany pred nákazou, zo všetkých strán do nás podľa Belousovovej doslova „hučia“, že spásonosné je jedine očkovanie experimentálnymi (!) vakcínami. A hlavným strašiakom je omnoho infekčnejšia mutácia vírusu - Delta. „Pamätám si slová pána Dr.- člena pandemickej komisie spred roka, keď tvrdil, že vírus bude mutovať a čím rýchlejšie sa bude šíriť, tým viac oslabne, bude menej nebezpečný, až prirodzene prestane byť hrozbou. Dnes tento istý pán hovorí úplne niečo iné: Treba sa dať rýchlo očkovať, lebo za dverami už máme deltu,“ konštatuje ďalej šéfka strany Národ a Spravodlivosť. Vraj už nediví, že Slovensko v boji s koronavírusom utrpelo najväčšie straty na ľudských životoch.


Vedel Matovič už skôr niečo, čo vyplávalo na povrch iba teraz?

„Pretože všetci, ktorí to riadia sú čím ďalej tým viac nedôveryhodní. Vrátane prezidentky a celej vlády. Len tak mimochodom: Teraz vám už došlo, prečo sa Matovič nedal zaočkovať, hoci k očkovaniu vyzýval ostatných a za nízku zaočkovanosť kritizuje ministra zdravotníctva? Žeby niekto vedel to, čo teraz vyplávalo na povrch už dávno?“ pýta sa na záver Anna Belousovová mieriac práve na súčasného ministra financií a šéfa OĽaNO Matoviča.

Uvažovať o povinnom očkovaní experimentálnymi vakcínami je trochu cez čiaru! Soptí Belousovová
Slovensko sa môže zaradiť medzi krajiny, kde sa budú určité skupiny ľudí povinne očkovať proti koronavírusu. A práve toto kritizuje v statuse expolitička Anna Belousovová, ktorá má na to aj pádny dôvod. Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik