Uvažovať o povinnom očkovaní experimentálnymi vakcínami je trochu cez čiaru! Soptí Belousovová
23 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa môže zaradiť medzi krajiny, kde sa budú určité skupiny ľudí povinne očkovať proti koronavírusu. A práve toto kritizuje v statuse expolitička Anna Belousovová, ktorá má na to aj pádny dôvod.


Povinnú vakcináciu proti koronavírusu odmietajú najmä opoziční politici, no pridávajú sa k nim i tí mimo parlamentu a tiež mnohí obyčajní ľudia. Medzi tých mimoparlamentných patrí aj predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová. Tá v statuse konštatuje, že do ľudí pichajú iba experimentálne vakcíny, takže preto tu vidí povinnosť očkovať sa ako neprijateľnú.
Čo robí vláda a celý krízový štáb v oblasti prevencie a liečby Covidu?

„Pred pár dňami sa dal počuť minister zdravotníctva, že sa uvažuje o povinnom očkovaní aspoň určitých skupín ľudí, napríklad zdravotníkov, pracovníkov domovov sociálnych služieb či obyvateľov nad 60 rokov. Všetky používané vakcíny sú pritom experimentálne!“ konštatuje hneď v úvode Belousovová, podľa ktorej uvažovať o povinnom očkovaní experimentálnymi vakcínami je trochu cez čiaru... „To nemá základnú logiku!“ hnevá sa a dodáva, že by ju zaujímalo, čo robí vláda a celý krízový štáb v oblasti prevencie a liečby Covidu. „Chystaná „reforma“ zdravotníctva, redukcia lôžok a zásadne zmeny v zdravotníctve v čase pandémie mi nepríde ako to pravé orechové,“ končí svoj status exnárodniarka Anna Belousovová.



Belousovová: Heger chce platiť ľuďom za očkovanie. Platí sa akurát dobrovoľníkom za testovanie experimentálnych liekov!
Na Slovensku naplno zúri vakcinačná propaganda. Úradujúci premiér sa nedávno dokonca nechal počuť, že ľuďom, ktorí sa nechajú zaočkovať, štát bude platiť. Ide tu ešte vôbec o zdravie obyvateľstva, alebo akýsi zvrátený klinický experiment? Pýta sa... Čítať ďalej
06 | 06 | 2021 | René Skalný