Krčméry, Jarčuška aj Kalavská s manželom sa zúčastnili kongresu v Miami, ktorý sponzoroval Pfizer
26 | 06 | 2021 I Petra Demková

Na stránke inenoviny.sk sa objavil článok aj s dokumentáciou, z ktorej vyplýva, že naši poprední vedci, ktorí v prvej línii bojujú za očkovanie, sa v minulosti zúčastňovali lukratívnych kongresov. Jedným z nich bol kongres v Miami. Účasť im platil aj Pfizer.


Na stránke inenviny.sk sa objavil článok s podrobnou obrazovou dokumentáciou. V roku 2010 sa na Miami konal 14. medzinárodný kongres infekčných chorôb. Podľa letáka sa na kongrese hovorilo aj o dôležitosti vakcinácie. Prémioví sponzori kongresu boli spoločnosti Sanofi Pasteur a Pfizer. Medzi ostatných sponzorov patrila napríklad známa farmaceutická firma Merck.

Výborná správa. Smrtnosť delta variantu je desaťkrát nižšia, hovorí Bošňák z Dáta bez pátosu
26 | 06 | 2021 | Peter Sulek


Na kongrese v Miami sa zúčastnili najväčšie hviezdy slovenskej covidovej vakcinačnej scény, V. Krčméry, P. Jarčuška, A. Kalavská, jej manžel E. Kalavský a priestor, podľa všetkého bez jeho osobnej účasti dostala aj práca B. Klempu.

Profesor Krčméry dostal priestor na kongrese pri viacerých príležitostiach. Popri ňom prednášal aj Erich Kalavský, manžel bývalej ministerky zdravotníctva. Kalavský dokonca pracoval aj vo vedení spoločnosti Pfizer. Podľa letáka z kongresu v Miami aj samotná A. Kalavská bola na kongrese osobne prítomná a zapojila sa tiež s prednáškou. Ďalšou z osôb, ktoré sa na kongrese v Miami zúčastnili, bol profesor Jarčuška.

Na kongrese dostala priestor aj práca Borisa Klempu. Kongresu sa však podľa všetkého osobne nezúčastnil. Na letáku je menovaný medzi vedcami ako autor jednej z prác.

„Pre pochopenie súvislostí. Jarčuška stál vo vedení ´pandémie´ COVID-19 na Slovensku. V minulosti ho financoval Pfizer a získal profesúru u Krčmerýho. Manželia Kalavský tiež získali tituly u Krčméryho. Erich profesúru, Andrea docentúru. Kalavský pracoval pre Pfizer vo vrcholnej pozícii. Teraz pracuje v ŠÚKL. Krčméry bol v Matovičovom tíme odborníkov a je aj rodinný známy Matovičovcov. Poznajú sa dlhodobo. Je absolvent jezuitskej Univerzity v USA, podobne ako D. Lipšic,“ napísal autor článku na portáli inenoviny.sk.

Mesík: Vláda a „odborníci“, robia všetko preto, aby Slováci zabudli na covid-masaker a nikdy nebol vyšetrený
Vyštudovaný lekár Juraj Mesík sa opäť obul do Igora Matoviča a vlády za riadenie pandémie. V statuse na sociálnej sieti pripomína, že práve dnes uplynulo osem mesiacov, odkedy vláda prikázala neliečiť pacientov, ktorí sú postihnutí... Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik