Mesík: Vláda a „odborníci“, robia všetko preto, aby Slováci zabudli na covid-masaker a nikdy nebol vyšetrený
26 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vyštudovaný lekár Juraj Mesík sa opäť obul do Igora Matoviča a vlády za riadenie pandémie. V statuse na sociálnej sieti pripomína, že práve dnes uplynulo osem mesiacov, odkedy vláda prikázala neliečiť pacientov, ktorí sú postihnutí koronavírusom.


Slovensko zažilo koncom minulého a začiatkom tohto roku doslova koronavírusové peklo. Dôvod bol prozaický, zle zvládnutý boj s chorobou, ktorá trápila celý svet. Juraj Mesík v statuse poukazuje na krajiny, ktoré ho zvládli oveľa lepšie ako my.
Krajiny s neskorumpovanými vládami žiadny masaker svojich ľudí nedopustili

„Dnes je to osem mesiacov, čo korupčno-plagiátorská vláda prikázala ambulantným lekárom v dokumente Terapeutický manažment pacientov s COVID 19 neliečiť pacientov - a keď sa dusia, pumpovať do nich v nemocniciach neúčinný Remdesivir po 2100 eur,“ píše Mesík, ktorý vzápätí. Dodáva, že nasledoval masaker zatiaľ cca 17,5 tisíc občanov Slovenska. „Nórsko, Fínsko a mnohé iné krajiny s neskorumpovanými a inteligentnými vládami žiadny masaker svojho obyvateľstva nedopustili.



Portugalsko prešlo obrovskou vlnou, ktorú v priebehu jediného mesiaca radikálne zrazili. To isté dokázali chudobné krajiny ako Južná Afrika či Zimbabwe,“ konštatuje vyštudovaný lekár. „Na Slovensku sa masovo zomieralo po celú zimu až do jari, keď konečne znovu vyšlo slnko nad 45 stupňov nad horizontom. Vláda, karpatské médiá a vládni ´odborníci´, robia všetko preto, aby Slováci a Slovensky na tento masaker zabudli a nikdy nebol vyšetrený. Zabudnete?“ pýta sa na záver Juraj Mesík.

Mesík: Z očkovania je náboženstvo. Vakcína nie je sloboda, je to masový experiment
Z očkovania je náboženský fenomén. Vakcína nezaručuje slobodu. Covid dnes vieme úspešne liečiť. Aj lekári odmietajú experimentálne vakcíny. Prirodzená imunita chráni lepšie ako očkovanie. Niektorí lekári sú skorumpovaní. To je niekoľko výrokov... Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Peter Sulek