Belousovová: Taká nízka úroveň s kopou hlupákov, neodborníkov a diletantov v parlamente ešte nebola (VIDEO)
24 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová je známa tým, že za kritikou súčasnej koalície aj prezidentky nechodí ďaleko. Potvrdila to v rozhovore pre tvzv, kde si servítku pred ústa rozhodne nedávala.


Anna Belousovová hneď v úvode rozhovoru skonštatovala, že sú ľudia, ktorí majú politiku ako drogu, ale ona medzi nich nepatrí, pretože k nej pristupuje ako aj k životu, teda s chladnou hlavou. „Politika však vstupuje do nášho života čím ďalej tým viac,“ priznáva v rozhovore bývalá šéfka národniarov.
Poslanci z OĽaNO  sú možno nezávislí ale najmä od zdravého rozumu a morálky

„Politiku, ktorá sa robí teraz vnímajú ľudia tak, že im siahajú do hrnca, na bývanie, že im ovplyvňuje ich každodenný život,“ netají Anna Belousovová, ktorá je aj bývalou podpredsedníčkou parlamentu. „Od roku 1993 sa v Národnej rade udialo všeličo, ale taká nízka úroveň s kopou hlupákov, neodborníkov a diletantov, ako je teraz, v parlamente ešte nebola. To dno je už podkopané asi ešte kilometer pod hladinu,“ vystavila Belousovová vysvedčenie dnešným poslancom Národnej rady. Tí z vládnej koalície tam, podľa nej, do počtu a nie aby pripravovali zákony. „Sedia tam jednoducho preto, aby poslušne vykonávali to, na čom sa dohodne koalícia. Od takých typov, ako má OĽaNO ja žiadnu osobnosť nevidím. Možno sú nezávislí od zdravého rozumu a morálky. Sú to ale ľudia, ktorých si dal Matovič do počtu a sú to ina tlačiči tlačidiel, ktorí mu odsúhlasia každú sprostosť. Pri všetkej úcte hádam pani Tabak alebo Pročka nebudeme nazývať osobnosťami,“ konštatuje Belousovová.

Belousovová: Prezidentka je v súčasnej politickej „elite“ ako jednooký kráľ medzi slepými
Iba včera bolo zverejnené výsledky prieskumu dôveryhodnosti niektorých politikov. Už dnes je tu status Anny Belousovovej. Pustila sa priamo do tej, ktorá skončila jasne prvá – Zuzany Čaputovej. Čítať ďalej
21 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Bývalá šéfka národniarov si myslí, že ľudia sa preto zaujímajú o politiku, lebo keď takíto, akých spomínala, rozhodujú o našich životoch, tak tak to potom v reálnom živote aj vyzerá. „Táto koalícia je už rozbitá, je v agónii a pomaly umiera. Ju drží pokope len strach z toho, že nebudú pri koryte,“ vysvetľuje Anna Belousovová a dodáva: „Veď akom stave sú ich vzájomné vzťahy? Ani opozícia do nich tak nebúši ako oni jeden do druhého. Likvidujú sami. Nekonečný spor medzi Matovičom a Sulíkom ľudí už vyslovene otravuje. Možno si poza chrbát tohto divadielka robia pekné kšefty, napríklad zo zdravotníckym materiálom,“ hovorí ďalej expolitička.

Belousovová: Matovič je ako Caligula, ani jemu v Ríme nedokázal povedať nikto, že nie je normálny
Včerajší Medzinárodný deň detí prežil každý po svojom. Opäť sa „zaskvel“ aj náš minister financií, ktorý chcel byť za vtipného. Lenže u Anny Belousovovej neuspel. Ako zvyčajne, aj teraz mu v statuse naložila, čo sa doňho... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Danko to nemôže mať v hlave v poriadku. Otvorene povedané je to svinská povaha

„Súčasná koalícia je rozhádaná skupina ľudí, ktorí sa zlepili dokopy aby sa dostali ku korytu, a to ešte pod patronátom západných mocností, pretože oni poslúchajú NATO, budú salutovať EÚ, a tí im za to dovolia, že si tu môžu robiť čo chcú. Referendum by bola pre nich preto rana z milosti,“ myslí si Belousovová, podľa ktorej sa na Slovensku utužuje totalita a pani prezidentka im pri všetkom výdatne asistuje, lebo aj ona je spoluzodpovedná za situáciu, ktorá u nás je. „Keby chcela, už dávno tu mohli byť predčasné voľby, no zrejme nemá pokyny z americkej ambasády aby niečo také spravila. Američanom je úplne jedno, čo sa tu deje a koľko kradnú. NATO je spokojné, že sa cez naše územie môže presúvať od Západu na Východ veľké množstvo techniky. Nevadí im, že naši ľudia sú z toho vyľakaní,“ pridáva šéfka strany Národ a Spravodlivosť.



Prirodzene, Belousovová si neodpustila kopnúť si do svojho veľkého nepriateľa, šéfa národniarov Andreja Danka. „Nákup vojenskej techniky začal už veľký „národniar“ a rusofil Danko, ktorý by sa mal tiež zaoberať svojím psychickým stavom, lebo ak niekto skáče z tretej rady aby Putinovi podal ruku, a skoro ho prevráti, a na druhej strane nakupuje vojenskú techniku od USA, a tá je určená na útoky proti Rusku, alebo na jeho provokovanie a zastrašovanie, tak to nemôže mať v hlave v poriadku. Otvorene povedané to je svinská povaha,“ vraví šokujúco otvorene Anna Belousovová.

Anna Belousovová: Do NATO platíme miliardy za to, že si zo Slovenska spravilo vojenské cvičisko
Najnovšia tlačová správa ministerstva obrany zarazila nejedného čitateľa. Každé tri hodiny deň čo deň, v dennej i nočnej dobe, po celý týždeň presuny vojenskej techniky a personálu cudzích mocností po našom území. A to všetko už niekoľko... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Ivan Brožík