Anna Belousovová: Do NATO platíme miliardy za to, že si zo Slovenska spravilo vojenské cvičisko
04 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

Najnovšia tlačová správa ministerstva obrany zarazila nejedného čitateľa. Každé tri hodiny deň čo deň, v dennej i nočnej dobe, po celý týždeň presuny vojenskej techniky a personálu cudzích mocností po našom území. A to všetko už niekoľko mesiacov.


Vo vojenskom výcvikovom priestore Lešť je doslova pochmúrne ticho v porovnaní s tým, čo sa deje na verejných komunikáciách na Slovensku.Ničia ich - vrátane nášho životného prostredia, o ochrane ktorého tak rada vláda hovorí - vojenské zbory NATO. Proatlantickí politici a im slúžiace médiá sú ako povestné tri opice. Nič nevidia, nepočujú, nehovoria. Annu Belousovovú to doslova dožralo a vyjadrila sa na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Anna Belousovová)

Toto už nie je republika!

"Do hája, toto už nie je republika, ale korzo vojenskej techniky. 47 presunov len za týžden!!! Odkedy nastúpila nová vláda, "spojenci" z NATO brázdia naše Slovensko nonstop. To už nie je normálne! Veď je to horšie, ako v období studenej vojny." Rozhorčuje sa Anna Belousovová.
Toto je bezpečnosť a stabilita?

"A že vstupom do NATO získala SR bezpečnosť a stabilitu. Áno, stabilne sa nám tu premávajú cudzie vojská a bezpečne to z Ruska schytáme my, ako prví na rane, keby sa niečo zomlelo."
Iba "drobnosť" navyše

"A ešte za toto ohrozenie vlastnej bezpečnosti platíme ročne skoro 2 miliardy eur do paktu NATO. Plus ďalšie miliardy na nákup vojenskej techniky Made in USA."

"No dôchodky sa budú zmrazovať a čas odchodu do dôchodku predlžovať."

"Podľa toho, kam sa to uberá, by asi bolo "najlepšie", keby každý dôchodca v deň odchodu do dôchodku rovno spáchal harakiri a majetok predtým odkázal ministerstvu obrany.." Končí svoj rozhorčený status na sociálnej sieti politička Anna Belousovová.

(Medzititulky red. HD.)

Belousovová: Matovič je ako Caligula, ani jemu v Ríme nedokázal povedať nikto, že nie je normálny
Včerajší Medzinárodný deň detí prežil každý po svojom. Opäť sa „zaskvel“ aj náš minister financií, ktorý chcel byť za vtipného. Lenže u Anny Belousovovej neuspel. Ako zvyčajne, aj teraz mu v statuse naložila, čo sa doňho... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik