Takto nahnevaného Harabina ste ešte nevideli: Ťažký kriminálnik Mazák nedodržiava Ústavu (VIDEO)
19 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

V piatok zasadala Súdna rada, ktorá rozhodovala o „zpupnom“ sudcovi Danielovi Miľanovi. Na zasadnutie sa chcel dostať aj expredseda Najvyššieho súdu Štefan Haranin. Chcel, no nedostal, pretože ho tam nevpustila neoblomná justičná stráž.


Štefan Harabin, známy to bezrúškovec, svoj zážitok zverejnil na sociálnej sieti v statuse a priloženom videu. Svojou prítomnosťou na, podľa neho, verejnom zasadnutí Súdnej rady chcel podporiť sudcu Miľana, lenže všetky jeho argumenty boli márne. Justičná stráž bola neoblomná. A spolu s ním sa ďalej nedostali ani ďalší ľudia, ktorí tam boli prítomní tiež bez rúška na tvári.
To nenormálne, že by v budove Súdnej rady neplatila Ústava?

„Kriminálnik Mazák, náčelník podvodných pyramídových hier, ktorý sám dlhodobo nenosí rúško, pozastavil Miľanovi výkon funkcie sudcu iba za to, že počas pojednávania vyložil Ústavu tak, že občan nemá právnu povinnosť nosiť rúško,“ napísal v krátkom statuse Štefan Harabin, ktorý sa hneď pri vstupe do budovy dozvedel pre neho šokujúcu informáciu. Zasadnutie Súdnej rady nie je verejné, ale vysiela sa cez internet. „Je to verejné zasadnutie. Na Slovensku je všetko verejné, opovážte sa ma nepustiť,“ pustil sa do člena justičnej stráže Harabin. „Na príkaz predsedu Súdnej rady nesmieme nikoho vpustiť bez rúška,“ povedal prítomným ďalší člen justičnej stráže.

Harabin sa postavil na čelo výzvy občanov SR za odvolanie Jána Mazáka zo Súdnej rady.
Štefan Harabin sa postavil na čelo iniciatívy za odvolanie Jána Mazáka z vedenia Súdnej rady SR. Harabin ho nazval „kriminálnym čudom“ a náčelníkom podvodných pyramídových hier. Čítať ďalej
17 | 06 | 2021 | Petra Demková


„Ukážte mi ustanovenie zákona o ZVJS, podľa ktorého vy chcete kontrolovať rúška. A v budove Súdnej rady platí Ústava, nie náčelník podvodných pyramídových hier,“ rozčuľoval sa Harabin. „To je dačo nenormálne, že by v budove Súdnej rady neplatila Ústava? A vy nie ste povinní držať sa pokynov Mazáka, náčelníka podvodných pyramídových hier. Vy ste povinní dodržiavať zákon. A Mazák nie je zákon!“ trval si na svojom exminister spravodlivosti, podľa celé jednanie o Miľanovi vedie podvodník Mazák.

Ak nepustia Pčolinského čo najskôr na slobodu, zaplatíme mu mastné odškodné, varuje Harabin
Väzba exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského zaujala aj Štafana Harabina, exministra spravodlivosti aj expredsedu Najvyššieho súdu. Ako v statuse tvrdí, Slováci sa mu poskladajú na odškodné, ktoré bude určite žiadať od štátu za jeho nezákonnú... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ťažký kriminálnik Mazák stíha sudcu, ktorý dodržiava Ústavu

„On urobil právnu architektúru prvej podvodnej pyramídovej spoločnosti SaS, do ktorej vložil milión slovenských korún a tri dni pred krachom vybralo 48 miliónov korún. A tento je na čele Súdnej rady. Kriminálnik! Povedal to prezident Schuster, takže si nevymýšľam,“ povedal prítomným Harabin. „Mazák vedie disciplinárne rokovanie Súdnej rady bez obvineného. To kde sme sa dopracovali? To Hitler s Goebbelsom boli voči fašistovi a kriminálnikovi Mazákovi absolútni amatéri,“ doslova chrlí síru Harabin.



Exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu potom vytiahol na Mazáka ďalšie veci, ktoré vyrozprával prítomným. „Súdne konanie sa dištančne, teda bez obvineného sa konať nemôže, pretože platí ústavná zásada ústnosti a bezprostrednosti, teda toto, čo sa tu deje, je hrubé porušenie Ústavy,“ hnevá sa Harabin a dodáva: „Tento kriminálnik ale nedodržiava nič! A sudcu, ktorý uplatňuje Ústavu ide stíhať.“ Podľa Harabina sudca Miľan, keď nemal rúško v pojednávacej miestnosti, a prišla predsedníčka, ktorej správne uložil pokutu, on na konkrétnom súdnom pojednávaní vyložil Ústavu tak, že Mikasove vyhlášky aj uznesenia vlády sú v rozpore s Ústavou. „A ťažký kriminálnik Mazák stíha sudcu, ktorý dodržiava Ústavu,“ skonštatoval na záver Harabin, ktorý si vzápätí s členmi ZVJS podal ruky a pokojne odišiel preč.

Neuveriteľné: Policajti prišli do pojednávacej miestnosti pokutovať sudcu, no sami odišli s pokutou!
Tak toto Slovensko ešte nezažilo. Predsedníčka okresného súdu aj s dvomi policajtami prišli riešiť sudcu, ktorý pojednával bez rúška. Sami však od neho dostali pokutu! Bizarným prípadom sa bude zaoberať Súdna rada SR. Rozhodne ako spurný sudca... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik