Sulík si opäť kopol do Matoviča. „Mal ma odvolať počas prvej vlny pandémie. Len vtedy na to nemal, hrdina“
18 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Dnes už azda nikto nepochybuje o tom, že vzťah Matovič – Sulík je ako mačka a myš či ako pes a mačka. Šéf OĽaNO je však poriadny pitbull, lebo po predsedovi SaS ide doslova ako po údenom.


Tak, ako boli pred voľbami veľkí kamaráti, tak sú teraz Matovič a Sulík nepriatelia, ktorí, hoci sú v koalícii, sa zrejme tak skoro nepomeria. Svedčia o tom aj ich vyhlásenia z posledného obdobia, o ktorých informuje portál cas.sk.
Plánovanú vyššiu DPH pri daňovo-odvodovej reforme SaS nepodporí

Zvláštne však je, že Igor Matovič, ktorý mal ešte ako predseda vlády možnosť z nej vyhodiť ministra Richarda Sulíka, a túto možnosť prepásol, teraz ju už nemá. „Strana SaS sa postarala o to, že on už nie je premiérom,“ povedal Sulík v rozhovore pre portál webnoviny.sk, pričom takto zareagoval na vyjadrenia Matoviča, že SaS mal vyhodiť z koalície ešte počas prvej vlny pandémie. „Teraz to už nejde. Má smolu. Áno, mal to urobiť za prvej vlny, len na to nemal odvahu. Hrdina,“ skonštatoval Sulík a k plánovanému zvýšeniu DPH dodal: „Vyššiu daň z pridanej hodnoty (DPH) pri daňovo-odvodovej reforme, ktorú chystá Matovič, nepovolíme ani o jedno percento.“

Matovič hádže podnikateľom pod nohy polená. Chce tým vychovať Richarda Sulíka
28 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová