Pavol Slota bez servítky: Andrej Danko je zradca národa. Som úplne iný ako môj otec!
14 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Jeho priezvisko je všetkým dobre známe. V najnovšom rozhovore pre Plusku Pavol Slota prezradil základné informácie o jeho novozaloženej strane aj niečo o svojom otcovi Jánovi Slotovi. Niekdajšieho šéfa parlamentu a lídra SNS Andreja Danka pritom označil za zradcu národa.


Práve Danko je totiž dôvod, vďaka ktorému sa Pavol Slota rozhodol založiť si vlastnú stranu. "Za samotný nápad ďakujem doživotnému predsedovi SNS Andrejovi Dankovi. Nie som typ extroverta, ktorý by sa potreboval ukazovať, ale približne od svojich 10 rokov som sa považoval vďaka otcovi za národniara. A keďže voľby na vedúcu pozíciu SNS dopadli tak, ako dopadli a Danko doslova skorumpoval snem a nedovolil moju kandidatúru, lebo sa ma bál, tak som sa pozoznamoval s mnohými zaujímavými ľuďmi, ktorí nesúhlasili s jeho politikou a nesúhlasia doteraz - berú ho ako zradcu slovenského národa," nešetril kritikou Slota.

SNS ako takú však nekritizuje. "Nemám kritické názory na stranu, ale na jej vedenie. Zradcov nemá nikto rád," upresnil.

Pavol Slota: "SNS je s Dankom odsúdená na preferencie na úrovni plnotučného mlieka!"
Meno Slota netreba azda nikomu na Slovensku špeciálne predstavovať. Každý si hneď predstaví Jána Slotu, expredsedu národniarov, ktorý bol všeobecne známy svojimi vyjadreniami aj excesmi. Bavilo sa na nich celé Slovensko. Teraz sa do politiky hotuje... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Ja nie som Jano Slota

Slota mladší je zmierený s výhodami aj nevýhodami, ktoré nesie meno jeho otca. Zdôrazňuje však, že je úplne iný ako on. "Jeho priezvisko sa spája s viacerými vecami, veď to dobre viete. Teraz by som sa sústredil hlavne na to, že keď si Slota s niekým podá ruku, tak to platí a jeho slovo je viac ako zmluva. A myslím si, že to priezvisko je spájané s tým národným," domnieva sa.

"Chcem veľmi zdôrazniť jednu vec: Ja nie som Jano Slota. Takže budete politiku robiť inak ako on? - Som úplne iný ako otec, každý sme inak nastavený - takže úplne inú politiku. Viem, že niekedy treba byť razantný, ale nie vždy," skonštatoval pre Plusku Pavol Slota.

Nechutné: Z Uznesenia sexuálneho škandálu Jána Heráka je zrejmé, že nevyšetrovali jeho, ale jeho obeť! (VIDEO)
Kauza sexuálneho škandálu exposlanca OĽaNO Jána Heráka s maloletými dievčatami naberá na obrátkach. Na krku má totiž už dve obvinenia, pričom on tvrdí, že nič protiprávne neurobil. Slučka okolo neho sa ale pomaly uťahuje. Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik