Blaha opäť ako odtrhnutý z reťaze: V takejto zostave by ich neprijali ani do ZOO!
14 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zoskupenie okolo Roberta Fica v strane Smer-SDS sa rozhodlo ísť do tvrdého útoku proti všetkému, čo i len trochu sympatizuje s niektorou zo strán koalície, alebo je jej súčasťou. No a do čela sa okrem generála a šéfa strany postavil aj jeho dvorný nabíjač do kanóna Ľuboš Blaha.


Už včera sa Ľuboš Blaha pri útokoch na našu prezidentku vyznamenal tak, ako máloktorý štamgast zo IV. cenovej skupiny a dnes to v statuse na sociálnej sieti „rozbalil“ opäť. Tentokrát si to odniesol nielen exminister financií Ivan Mikloš, ale aj Mária Kolíková, Matovič, Sulík, Mikulec či zabávač Jožo Pročko.
Gorilia troska rozpredala celé Slovensko. Dá sa klesnúť hlbšie ako Mikloš?

Liberálna pravica na Slovensku je podľa Blahu v takom dezolátnom stave, až z toho začína byť smutno aj jemu, presvedčenému ľavičiarovi. „Toľko primitívov pokope, veď to je hotová galiba,“ píše hneď v úvode podpredseda Smeru-SDS. „Kedysi sa to hralo na intelektuálny výkvet zemegule a dnes si to na zjazde SaS odgrgne, že „hranatý a jamkatý“. Takto sa vyjadril ex-minister financií Ivan Mikloš o svojich politických rivaloch. Úroveň dvanásťročného hejtera na internete. Blahoželáme. Friedrich von Hayek by bol hrdý,“ konštatuje Blaha zabúdajúc na svoje predchádzajúce slová o Zuzane Čaputovej, ktorú on pourážal oveľa viac a horšie.

Blaha: Slušnoľudia, nezabúdajte, aj naša trpezlivosť má hranice. Matovičova zlomoc sa musí skončiť!
Minister vnútra Roman Mikulec neprežíva v ostatných dňoch práve pokojné obdobie. Útočnú kampaň, ktorú proti nemu spustili Robert Fico a jeho Smer, by ustál len málokto. A keďže on to zatiaľ zvláda, Ľuboš Blaha sa mu v statuse rozhodol ešte čosi... Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Gorilia troska, čo tu rozpredala celé Slovensko do zahraničia a zlikvidovala sociálny štát, sa dnes promenáduje spolu s Kočnerovým kamošom Sulíkom na zjazdoch neoliberálov. A vypadávajú z neho takéto intelektuálne skvosty. Dá sa vôbec klesnúť ešte hlbšie ako Mikloš? Ďalšia intelektuálna hviezda liberálnej kaviarne Mária Kolíková včera v dokrútke na Markíze vyletela na nášho podpredsedu Jura Blanára, že je „sprostý“. Baba normálne, že chytila nervový záchvat,“ dodáva Blaha, ktorý si vzápätí, ako ináč, opäť spomenul na generála Lučnského.

Blaha ostro útočí na prezidentku: Pochopte, že na to nemáte a prestaňte robiť hanbu Slovensku
Členovia Smeru sú v otázke kritiky súčasnej vlády nezastaviteľní. Ako ukázal v statuse Ľuboš Blaha aj prezidentky Čaputovej. Ich zástava je poriadne vysoko a trúbenie do útoku počuť doširoka a doďaleka. Pochopte, že na to nemáte, odkázal hlave... Čítať ďalej
13 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ľavica ponúka vzdelaných profesionálov, pravica treťotriednych zabávačov

„Hralo sa to na intelektuálnu prvú ligu pravice a nakoniec sa ukázalo, že je to len vulgárne a hysterické ohreblo. Pravica musí byť naozaj zúfalá, keď z trápnej Kolíkovej robia svoju superstar,“ uráža intelektuál Blaha aj ďalšiu ženu z vlády. „Ich nominanti sú hotová katastrofa. Letecký technik Mikulec – „minister prchkej povahy“ - vrieska po opozícii, vraj sme chrapúni. Čo dodať. Školstvo riadi kaderník, hemží sa to tam plagiátormi. A ešte aj ich prezidentka je až taká odborne podkutá, že si ako svoju publikačnú činnosť uvádza infantilné brožúrky, cez ktorých produkciu ju financovala Nadácia otvorenej spoločnosti. Bravó!“ neodpustí si ďalší kopanec do hlavy štátu Blaha.

„Mikloš sa strápňuje primitívnymi pokrikmi na opozičných lídrov. Osuský prefackáva občanov - mastičkár je deň za dňom senilnejší. Kolíková používa slová ako hlúpučká brigádnička v bižutérii. Úplne bez úrovne. Banda pohoničov,“ neprestáva v urážkach Blaha, ktorý akoby sa nimi odtrhol z reťaze. „Ľavica dnes ponúka vzdelaných profesionálov, pravica len treťotriednych zabávačov. Na čele Smeru je docent práva, ja som napísal tucet vedeckých kníh, máme v našich radoch kvalitných ekonómov a skúsených politikov,“ chválil Blaha seba aj svojho šéfa strany.


Slovensko potrebuje návrat normálnych ľudí a zdravého rozumu

„Pravica má Kolíkovú, Remišovú a Pročka. Prepánakráľa. V takejto zostave by ich neprijali ani do ZOO, aj na miestnu faunu už majú vyššie nároky,“ neodpúšťa si podpredseda Smeru-SDS novšie a novšie invektíva a dodáva, že pravica ukázala, že je odborne kompletne plonková a stráca nervy. „Vrieska, plieska, vulgárne nadáva,“ konštatuje „inteligent“ Blaha, ktorý sa tak ale v predchádzajúcich riadkoch vôbec neprezentoval. „Slovensko dnes potrebuje návrat normálnych, vzdelaných ľudí, návrat dôstojných, rozhľadených a sociálne cítiacich lídrov, návrat zdravého rozumu. Bojujeme, priatelia. Dáme tých kaviarenských primitívov z hrušky dole!“ končí svoj „vysoko intelektuálny“ status Ľuboš Blaha.

Blaha: Matovič do slovenskej politiky dotiahol úplný kanál a najprimitívnejšiu čvargu
Minister vnútra Roman Mikulec sa stal najnovším terčom ofenzívy Smeru na členov vládneho kabinetu. Ľuboš Blaha ho preto v statuse doslova zasypal nielen „nepriestrelnými“ argumentami, ale aj svojím sarkazmom a invektívami. Čítať ďalej
11 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik