Blaha ostro útočí na prezidentku: Pochopte, že na to nemáte a prestaňte robiť hanbu Slovensku
13 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Členovia Smeru sú v otázke kritiky súčasnej vlády nezastaviteľní. Ako ukázal v statuse Ľuboš Blaha aj prezidentky Čaputovej. Ich zástava je poriadne vysoko a trúbenie do útoku počuť doširoka a doďaleka. Pochopte, že na to nemáte, odkázal hlave štátu Blaha.


Prezidentka Zuzana Čaputová dnes vystúpila v relácii RTVS O päť minút dvanásť, kde odpovedala na otázky moderátora. Nuž a nebol by to podpredseda Smeru Ľuboš Blaha, aby na to nereagoval a aby si ju krátko po tom doslova „nevychutnal“ spôsobom len jemu vlastným. Prirodzene, nevyhýbajúc sa pri tom „taktným“ urážkam a invektívam.
Vyleje tonu fráz a ide sa ďalej venovať garderóbam

„Slovensko nemá prezidentku. Slovensko má fiflenu, ktorá zo seba vždy vyleje tonu fráz a potom sa ďalej ide venovať fotečkám a garderóbam,“ píše Blaha, podľa ktorého sme sa dozvedeli, že vláda robí kus dobrej roboty. Má šikovných ministrov a úplná bomba špica je Heger ako premiér.

„Zuzana Čaputová to dáva na Hegerovu mažoretku, gratulujem. Kvôli Hegeromatovičovej vláde zomrelo vyše 12 tisíc ľudí a ona veselo vymenovala hlavného vinníka Matoviča za ministra financií. A teraz skuvíňa, že Slovensko je zranené. Aj kvôli vám, madam. Aj kvôli vám!“ ukazuje Blaha prstom na hlavu štátu pri hľadaní vinníkov za vysoké množstvo mŕtvych na Covid-19.

„Čelíme totálnemu rozvratu v bezpečnostných zložkách a panička vymetá pivnice SIS na konšpiračných stretkách. A vraj to nebola chyba - len škoda, že sa to vyzradilo. Toto dnes povedala!“ kope ďalej podpredseda Smeru do hlavy štátu.
Ľudia nemajú nič vedieť a majú držať jazyk za zubami

Blaha neobišiel ani stretnutie prezidentky v „pivnici“ SIS. „Ona sa stretla s chlapíkom, ktorého pár dní na to zbalila NAKA. A ona sa tvári, že všetko je alright. Toto má byť hlava štátu?!“ konštatuje Blaha. Dodal, že keď sa jej na to spýtal moderátor, ktorý chvíľkami pôsobil ako zaľúbený žabiak, ktorý sa dvorí svojej žabulienke, tak „Čaputová začala mlieť nejaký zmätený blábol o faktoch a interpretáciách“. A napokon povedala, že všetko má byť utajené a ľudia nemajú mať fakty.

„Perfektné. Takže ľudia nemajú nič vedieť a majú držať jazyk za zubami. Zhruba ako v Saudskej Arábii. Takto si Čaputová predstavuje demokraciu,“ píše ďalej Blaha.

Blaha: Slušnoľudia, nezabúdajte, aj naša trpezlivosť má hranice. Matovičova zlomoc sa musí skončiť!
Minister vnútra Roman Mikulec neprežíva v ostatných dňoch práve pokojné obdobie. Útočnú kampaň, ktorú proti nemu spustili Robert Fico a jeho Smer, by ustál len málokto. A keďže on to zatiaľ zvláda, Ľuboš Blaha sa mu v statuse rozhodol ešte čosi... Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Čaputová je hovorkyňou krutovlády

Úplná bomba prišla podľa Blahu vtedy, keď Čaputová povedala, že všetky tie politické čistky, ktoré sa dejú na základe mafiánskeho systému narafičených udavačov, sú „ozdravovanie“. „A pateticky tam vzdychala, aké sú to veľké veci. Milá pani Čaputová, to vaše ozdravovanie stálo Milana Lučanského život. Kvôli tomu, že sa tu vedie vojna policajtov. Jeho smrť považujete za ozdravovanie? To je to, čo ste chceli? Že sa nehanbíte!“ srší podpredseda Smeru  Čaputová podľa Blahu nie je prezidentkou Slovákov, ona je hovorkyňou krutovlády.

Matovičova chobotnica stratila posledné zábrany. Posledná séria bude možno plná krvi, varuje Blaha
Slovensko sa v týchto dňoch zmieta v situácii, aká tu azda ešte nikdy predtým nebola. Najsmutnejšie na tom celom je, že hlavnými protagonistami sú nielen policajti, ale aj tajná služba a dokonca Inšpekcia ministerstva vnútra. Hlavou nad tým celým... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Slovensko potrebuje v prezidentskom paláci múdreho a sebavedomého lídra

„Prepáčte, ale ak hlava štátu vyzýva k očkovaniu detí, tak to je normálne zločin proti ľudskosti. Naše detičky majú byť pokusné králiky a prezidentka tomu tlieska. Lebo vraj odborníci sú za. Čo tak sa pozrieť, čo hovoria odborníci v Nemecku, madam? A čo tak prestať tárať? Slovensko potrebuje prezidentku, ktorá chráni Slovákov a nie reklamný letáčik farmafiriem!“ útočí Blaha, podľa ktorého prišla úplná čerešnička na záver.

„Prezidentka informovala verejnosť, vraj sa vyvíjajú nové vírusy. Perfektné. Dobré vedieť - zjavne máte interné infošky z jednej ambasády. Vyvíjajú a vyvíjajú. Milá pani Čaputová, váš výkon vo funkcii je nekonečnou hanbou. Prosím, pochopte, že na to nemáte. A prestaňte robiť hanbu Slovensku,“ búši ďalej Blaha.



„Urobte svoj najvlasteneckejší čin a konečne sa vráťte k tomu, čo robíte najlepšie - podajte demisiu, vráťte sa do svojej liberálnej mimovládky a ďalej poberajte peniažky od Sorosovej nadácie, píšte infantilné brožúrky a tvárte sa ustarostene. Slovensko potrebuje v prezidentskom paláci múdreho a sebavedomého lídra, a nie televíznu hlásateľku, ktorá školeným hláskom šteboce Hegerovu propagandu. Už fakt stačilo,“ končí svoj mimoriadne útočný status Ľuboš Blaha.

Blaha: Matovič do slovenskej politiky dotiahol úplný kanál a najprimitívnejšiu čvargu
Minister vnútra Roman Mikulec sa stal najnovším terčom ofenzívy Smeru na členov vládneho kabinetu. Ľuboš Blaha ho preto v statuse doslova zasypal nielen „nepriestrelnými“ argumentami, ale aj svojím sarkazmom a invektívami. Čítať ďalej
11 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik