Blaha: Inváziou Nemecka do Sovietskeho zväzu sa začala najstrašnejšia genocída Slovanov v dejinách (VIDEO)
13 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

„Červenoarmejec“ Ľuboš Blaha sa opäť nezaprel. V statuse prosí ľudí aby išli 22. júna k najbližšiemu sovietskemu pamätníku a zapálili sviečku pri príležitosti nemeckej invázie do Sovietskeho zväzu. Naplno sa ňou začala genocída Slovanov.


Ľuboš Blaha je inteligentný a sčítaný človek. Mnohé historické momenty má doslova v malíčku. Žiadať ľudí, aby si pripomenuli nemeckú inváziu do Sovietskeho zväzu, sa však niekomu môže zdať prehnané. Ako však píše v statuse a hovorí aj vo videu Blaha, inváziou sa naplno začala najstrašnejšia genocída Slovanov v dejinách.
Nemiluješ Ameriku, nie si in

Podpredseda Smeru hovorí, že o pár dní pôjde zapáliť sviečku na Slavín. „Prosím, choďte k najbližšiemu sovietskemu pamätníku a urobte tak aj vy. Všade na Slovensku. 22. júna si pripomenieme okrúhle 80. výročie nemeckej invázie do Sovietskeho zväzu, ktorou sa naplno začala najstrašnejšia genocída v dejinách - genocída Slovanov,“ píše Blaha.

Dodáva, že sa veľa hovorí o iných genocídach. Američania dokonca vraj absurdne obviňujú Číňanov z genocídy bez toho, že by zomrel jediný človek. „Ale o tej najväčšej genocíde dejín všetci tvrdošijne mlčia. Pretože sa týka nás - Slovanov. A hovoriť o Slovanoch, to sa v liberálnych kaviarňach nenosí. Dnes smieš milovať len Ameriku, inak nie si in. Ale ľudia toho už majú plné zuby,“ konštatuje ďalej Ľuboš Blaha.

Blaha: Slušnoľudia, nezabúdajte, aj naša trpezlivosť má hranice. Matovičova zlomoc sa musí skončiť!
Minister vnútra Roman Mikulec neprežíva v ostatných dňoch práve pokojné obdobie. Útočnú kampaň, ktorú proti nemu spustili Robert Fico a jeho Smer, by ustál len málokto. A keďže on to zatiaľ zvláda, Ľuboš Blaha sa mu v statuse rozhodol ešte čosi... Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

30 miliónov slovanských obetí rasistickej Hitlerovej vojny

Podľa podpredsedu Smeru je na nás, aby sme si pripomenuli 30 miliónov slovanských obetí rasistickej Hitlerovej vojny a vzdali úctu sovietskym a predovšetkým ruským hrdinom, ktorí nás oslobodili od fašizmu. Navrhuje, aby sme 22. júna na chvíľu stíchli a precítili všetko to utrpenie, ktoré prišlo z nacistického západu a je na nás, aby sme sa postavili proti prepisovaniu dejín. „Nech historická pravda zvíťazí,“ píše Blaha na záver netradične krátkeho statusu, ku ktorému priložil aj video.

Blaha: "Potrebujeme vládu, čo sa postaví za práva Slovákov! Ani sa nenazdáme a budú tu migračné kvóty"
Nemecký minister zahraničných vecí vo vzťahu k rozhodovaniu v EÚ najnovšie tvrdí, že vraj treba zrušiť právo veta malých štátov. "Nemecko valcuje! Matovičových šaškov uvaria ako žaby - potrebujeme vládu, ktorá sa vie postaviť za práva Slovákov.... Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Slovania boli Nemcami vraždení na základe rasovej doktríny

Genocída Slovanov začala podľa Blahu 22. júna 1941, keď hitlerovské Nemecko napadlo Sovietsky zväz. „Hovorí sa o genocíde židovského národa či iných genocídach, ale akosi sa zabúda na najväčšiu genocídu v dejinách. Slovanov vo vojne zomrelo približne 30 miliónov,“ hovorí Blaha. Zároveň ráta mŕtvych Slovanov – 14 miliónov Rusov, 7 miliónov Ukrajincov, 2,5 milióna Bielorusov, 3 milióny Poliakov, 1,7 milióna Juhoslovanov, 355 tisíc obyvateľov Československa a 20 tisíc Bulharov.

„Slovania boli vraždení na základe rasovej doktríny, podľa ktorej sú nemecké národy nadradené a my, Slovania, máme byť vyhubení a zotročení,“ tvrdí Ľuboš Blaha. Podľa neho išlo nielen o vojnové zabíjanie, ale Slovania boli kynožení systematicky. Pripomína, že Germáni na nás vždy pozerali z vrchu a vždy proti nám bojovali. „Dnes šíria nenávisť voči Rusku, nie kvôli Putinovi, ale pretože to robili vždy,“ hovorí Blaha. Myslí si, že Nemci nás dokážu rešpektovať iba ako lacnú pracovnú silu a keď na nich otročíme.

Blaha: V normálnych krajinách policajti zatvárajú do basy mafiánov, u nás zatvárajú mafiáni policajtov
Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si v mnohých statusoch rozhodne pred ústa pri kritike súčasnej vlády servítku nedáva. V najnovšom statuse ale zdvihol zástavu na útok poriadne vysoko. Cieľom jeho výpadu plného urážok sú tentokrát ministri Mikulec... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Stalin sa pripravil na Hitlera

Nemci o genocíde slovanského národa počas hitlerovského teroru podľa Blahu hovoriť nebudú, ale my o nej hovoriť musíme. „Nenechajme si ukradnúť historickú pravdu,“ vyzýva podpredseda Smeru vo videu. Vzápätí sa vracia do čias keď sa rozpútala II. svetová vojna.

Jeho prednáška je najmä o tom, ako kapitalistický západ chcel zničiť komunistické Rusko a Slovanov. Zaujímavá je aj jeho citácia z knihy Stalin, ktorú napísal britský historik Robert Service. Autor je vraj známy svojimi antikomunistickými knihami a Stalina vykresľuje ako vraždiace monštrum. Naopak, Blaha, aj za pomoci spomínanej knihy vykreslil Stalina ako človeka, ktorý mal všetko dokonale premyslené a bol to on, kto prekabátil Hitlera. „Stalin vedel, že Hitler napadne Rusko a dobre sa na to pripravoval,“ konštatuje Blaha.


Za našu slobodu vďačíme Červenej armáde a ruským komunistom

Rusi podľa Blahu vedeli, čo robia a boli to oni, kto nás zachránil pred západným fašizmom. „Rusi zohrali majstrovskú partiu a len idiot im môže vyčítať, že sa nenechali rozdrviť nacistami v čase, keď ešte na vojnu neboli pripravení. Len idiot im môže vyčítať, že zradili. V skutočnosti zradili Briti a Francúzi, ktorí chceli nechať Sovietsky zväz napospas nemeckej agresii,“ pridáva Blaha. Pripomína, že aj my by sme vedeli rozprávať o západnej zrade na základe Mníchovskej dohody.

„Pakt Ribentrop – Molotov bola predohra k porážke fašizmu. Za slobodu vďačíme červenej armáde a ruským komunistom. Šírme pravdu a šírme vďaku, lebo Rusko nás nezradilo, zradil nás západ,“ hovorí podpredseda Smeru. Konštatuje, že v roku 1941 sa naplno spustila genocída Slovanov, na ktorú nikdy nesmieme zabudnúť. A na samý záver videa Ľuboš Blaha dodáva, že až 47 percent Slovákov považuje Rusko za nášho strategického partnera, kým Američanov takto vníma iba 17 percent.

Blaha: Ak treba chytiť Mikasa, požičiam žeriav. Baťová nech ide robiť vrátničku na ambasádu USA!
Smerácky poslanec Ľuboš Blaha opäť glosuje spoločenské dianie nie len na Slovensku. Známy marxista tentoraz rozobral snáď všetky aktuálne kauzy. Od kolúznej väzby, cez prezidentkin vzťah k referendu, až po situáciu v Bielorusku. Ako inak, s... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021