Blaha: V normálnych krajinách policajti zatvárajú do basy mafiánov, u nás zatvárajú mafiáni policajtov
04 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si v mnohých statusoch rozhodne pred ústa pri kritike súčasnej vlády servítku nedáva. V najnovšom statuse ale zdvihol zástavu na útok poriadne vysoko. Cieľom jeho výpadu plného urážok sú tentokrát ministri Mikulec a Naď, ale čo-to sa ušlo aj našej hlave štátu.


Ľuboš Blaha si podľa svojich slov pred pár dňami v Tatrách naozaj oddýchol, takže sa môže vrhnúť do boja proti tým, ktorí ničia naše Slovensko. Teraz si ale v statuse poriadne vybral poriadne ostré zbrane, ktorými zaútočil na ministra vnútra Mikulca, ministra obrany Naďa aj prezidentku Čaputovú. A u všetkých ťal doslova hlava nehlava.
Prezidenti z banánových republík majú viac dôstojnosti ako Čaputová

„Neviem, či v tejto slnečnej sústave existuje vláda, ktorá dokáže každý deň vyprodukovať prinajmenšom jeden škandál a ďalej sa veselo tváriť, že sa nič nedeje. Toľko zloby v sebe nemal ani Darth Vader,“ píše v úvode Blaha, podľa ktorého je polícia v totálnom rozklade. „Podľa tajnej správy SIS tu funguje systém profesionálnych udavačov, prostredníctvom ktorých do väzby hádžu nepohodlných ľudí. A nikto nič. Minister Mikulec sa chechce, že to je očista. Chlapec dodnes nepochopil sémantický rozdiel medzi slovami „očista“ a „čistky“. Milan Lučanský by mu o tom vedel rozprávať, keby ešte žil,“ opäť oprášil podpredseda Smeru-SDS tému smrti policajného prezidenta. „Strčiť do basy nevinných ľudí a hrať sa na prací prášok, to dokáže len taký intelektuálny klenot ako Mikulec. Vyzývam políciu, nech sa prihlási aspoň jeden funkcionár, ktorý ešte nesedí vo väzbe,“ pripája Blaha aj kúsok svojského humoru.

Podľa Blahu v normálnych krajinách policajti zatvárajú do basy mafiánov, na Slovensku zatvárajú mafiáni do basy policajtov. V normálnych krajinách sa hlava štátu nestretáva v pivnici s chlapíkom, ktorého sa chystajú zavrieť. U nás si z Čaputovej urobili kýbeľ s vodou, do ktorej nalejú čokoľvek. Prezidenti z banánových republík majú viac dôstojnosti. A ona nič. Ďalej sa spokojne fotí rozčapená na dlážke. Pivničná lejdy,“ píše podpredseda Smeru-SDS bez úcty k hlave štátu, ale aj bez úcty ako k žene.

Matovičova chobotnica stratila posledné zábrany. Posledná séria bude možno plná krvi, varuje Blaha
Slovensko sa v týchto dňoch zmieta v situácii, aká tu azda ešte nikdy predtým nebola. Najsmutnejšie na tom celom je, že hlavnými protagonistami sú nielen policajti, ale aj tajná služba a dokonca Inšpekcia ministerstva vnútra. Hlavou nad tým celým... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Všetko sa im prepečie, pretože nad nimi drží ochrannú ruku istá ambasáda

Ľuboš Blaha okrem iného píše aj to, že v normálnych krajinách neumierajú vo väzbe osobnosti ako Milan Lučanský, lebo v normálnych krajinách bojovníkom proti mafii stavajú pomníky. „Ale toto sa im všetko prepečie, lebo nad nimi drží ochrannú ruku istá ambasáda. Naď Američanom zapchá ústa nákupom dvoch amerických šrotov za 100 miliónov. Lebo uprostred pandémie Slovensko nepotrebuje dávať peniaze na lieky, ale na zbrane. Seniorom zobrať trináste dôchodky, deťom obedy zadarmo, na živnostníkov sa vykašľať - a radšej nakúpiť americké vrtuľníky, bravó, to môže vymyslieť len OĽaNO,“ tlieska Blaha krokom kedysi najsilnejšej povolebnej strany. Podpredseda Smeru-SDS ale neobišiel ani Múzeum SNP, ktoré má ísť pod správu ministerstva obrany.

„Vyžmýkali Maticu Slovenskú, vyžmýkali Zväz protifašistov a teraz sa dokonca chystajú vygumovať našu najsilnejšiu národnú tradíciu - Slovenské národné povstanie. Múzeum SNP idú hodiť vidlákovi Naďovi. Pod rezort obrany. Je len otázkou času, kedy sa dozvieme, že nás v druhej svetovej vojne vlastne oslobodili Američania a lídrom SNP neboli ani Šmidke, ani Husák, ani Viest, ani Golian - ale generál MacArthur,“ píše sarkasticky Blaha, podľa ktorého Múzeum SNP zohrávalo v našich dejinách vždy kľúčovú úlohu.


Niet väčšej tragédie pre národ, než keď sa vlády zmocnia tí najväčší primitívi

„Tváriť sa, že riešia iba vojenskú históriu, to je taká nebotyčná hlúposť, že to môže napadnúť iba primitívovi Naďovi,“ pokračuje v urážkach Blaha, podľa ktorého ničia našu národnú kultúru, národnú bezpečnosť aj tradície. „Ani ten najposlednejší neonacista by si nedovolil takto šliapať po našej antifašistickej tradícii. Kopú do našich osloboditeľov, kopú do ruského národa. Progresívni „náckovia“ premenovali časť bratislavského Námestia SNP. Teraz idú ukradnúť Múzeum SNP. Berú nám našu slovenskú dušu - likvidujú náš historický klenot, naše povstanie,“ bráni ľavičiar a „červenoarmejec“ Blaha sťa by lev Múzeum SNP a jeho tradície. „Niet väčšej tragédie pre národ, než keď sa vlády zmocnia tí najväčší primitívi. Matovič, Mikulec, Naď... Musia ísť dole. Čím skôr,“ píše na záver svojho poriadne ostrého a útočného statusu Ľuboš Blaha.

Remišová má hlávku iba na okrasu. Aj to preháňam, smeje sa Blaha na šéfke „žaluďov“
Strana Za ľudí sa pod vedením Veroniky Remišovej pomaly rozpadá. Tento fakt je nielen vodou na mlyn opozície, ale doslova hladí brucho podpredsedovi Smeru Ľubošovi Blahovi. V statuse sa netají radosťou nad tým, kam to Remišová „úspešne“... Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik