Takto sa musela Ďurianová uskromniť s platom v RTVS: Za všetko môže TV JOJ!
11 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Moderátorka Marianna Ďurianová už len spomína na hviezdne chvíle v Markíze. Okrem pozornosti, ktorej sa jej dostávalo, mala aj plat rozprávkový.

Dnes si vie ako moderátorka športu vo verejnoprávnej televízii zarobiť až o viac ako polovicu menej, ako bola zvyknutá v Markíze, píše Šarm.

Pôvabná blondína si totiž počas markizáckej éry vedela prilepšiť až o 4 tisíc eur mesačne. Tento na slovenské pomery priam rozprávkový plat je však už dávno len minulosťou. V RTVS si totiž ako moderátorka športu príde "len"  na 1 800 eur, čo je o viac ako polovicu menej, ako bola zvyknutá.

Ženy Vila Rozborila: Rozvod kvôli nevere či randenie so Silviou Kucherenko!
V lete oslávi 4. výročie svadby s Alexandrou Novotnou. Predtým si však Vilo Rozboril vzal inú ženu, a to hneď dvakrát, píše portál Topky. Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Timotej Dudka

Pozíciu si obhájil len Rozboril

Ďurianová dala v Markíze výpoveď na začiatku roka 2014. Dôvodom mala byť konkurencia, teda TV JOJ. Tá sa rozhodla Ďurianovú, ktorá v Markíze pracovala trinásty rok, spolu s Paľom Bruchalom a Vilom Rozborilom stiahnuť k sebe na Kolibu.

Jojka tak mala nalákať markizákov na až neuveriteľný 8-tisícový plat. Šéf televízie však dostal výpoveď skôr, ako sa podpísali zmluvy a jeho náhradník, dovtedajší výkonný riaditeľ pre financie, s týmito astronomickými platmi nesúhlasil. Jediný, kto sa usadil, aj to zďaleka nie za 8-tisíc mesačne, bol moderátor Vilo Rozrobil. Ten si do Jojky pretiahol aj svoju reláciu Modré z neba, z čoho vzniklo jojkárske V siedmom nebi.

Slotova formula či Ficov 15-tisícový telefón: Z akých luxusných hračiek sa museli slovenskí politici vykrúcať?
Slovenskí politici, či už bývalí alebo súčasní, sa môžu pochváliť naozaj luxusnými skvostami, píše Pluska. Aj keď je evidentné, že si ich nezadovážili z ich oficiálnych platov, vďaka čomu sa museli pred novinármi často vykrúcať, vyvrátiť ich... Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | Tibor Sipos