Starosta Becík nie je žiadny novodobý Jánošík, ale iba obyčajný klamár, tvrdí Peter Cseh
11 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Branislav Becík nie je len muž, na ktorého s obdivom hľadia tisícky ľudí. Má aj veľkého nepriateľa. Je ním Peter Cseh, ktorý proti nemu zverejnil už druhé video. A toto je veru poriadne ostré. Ponúka ho na svojom facebookovom profile občianka Iza Bela.


Starosta Dvorov nad Žitavou a najnovšie aj tvár Hlasu sa dostal do povedomia verejnosti nielen viacerými kritickými videami na dresu vlády. Odmietol poslušnosť vláde pri testovaní a tiež ľudom z obce zabezpečil Ivermectin. Peter Cseh však má na Branislava Becíka iný názor, ktorý prezentoval nielen v krátkom statuse, ale najmä v dlhšom videu, kde všetko pekne zdôvodňuje a názorne aj ukazuje.
Chcete byť známym či uznaným politikom? Vypovedzte poslušnosť vláde

Prvý dôkaz, ktorý ponúka Peter Cseh. Zdroj: FB / Iza Bela


„Je všetko pravda, čo Branislav Becik prezentoval na sociálnych sieťach vo forme videí, ktoré natočil a vyjadroval sa k Slovákom? Toto video prikladám z toho dôvodu, aby sa ním poukázalo na vyjadrenia Becíka, ktorými ohuroval slovenskú verejnosť a médiá, ktoré o ňom zrazu ako nevýraznom a neviditeľnom začali písať vo veľkom na základe toho, že vypovedal poslušnosť Matovičovi,“ píše Cseh.

Zároveň prikladá video, ktorým konfrontuje Becíkove vyjadrenia. „Chcete sa stať úspešným, známym či uznaným politikom? Mám na to návod. Stačí vypovedať poslušnosť vláde. Tak aj ja vypovedám poslušnosť vláde. Už vidím, ako to bude v médiách, že Peter Cseh vypovedá poslušnosť vláde,“ hovorí mladý muž.
Becík vraj v obci nikdy netestoval

„Pán starosta z Dvorov nad Žitavou Branislav Becík vypovedal 2. februára. poslušnosť vláde, že nejde testovať. A to stačilo na to, aby sa z neho stal najpopulárnejší politik na Slovensku. Ale naozaj spravil to, čo povedal? Vypovedal poslušnosť a netestuje? Už naozaj veríme všetkému, aby sme si to bližšie overili?“ pýta sa Cseh, ktorý si povedal, že sa na to pozrie.

„Jeho oznam videlo viac ako milión ľudí. V deň, keď toto uverejnil, tak verejnoprávne médiá to dávali ako titulné správy, že tu máme novodobého Jánošíka, ktorý vypovedal poslušnosť vláde. Paráda. Ale ozaj vypovedal? No nie! Opak je pravdou! Pán starosta nieže prestal, ale on v podstate ani netestoval!“ konštatuje Cseh.

Becík: Zistil som, že hejter je z „košiarika“ pána premiéra, ktorému prekáža úspech našej obce (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou a syn exministra pôdohospodárstva Branislav Becík si získal sympatie ľudí nielen prístupom k svojim obyvateľov v dedine, ale aj názormi na rozličné politické témy. Vrátanie vzbúrenia sa proti premiérovi. Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Za MOM platil 4 000 denne, kulturák prenajal za 250 eur na mesiac

Druhý dôkaz, ktorý ponúka Peter Cseh. Zdroj: FB / Iza Bela


Becík podľa Cseha sa už v novembri dohodol s firmou, respektíve začiatkom decembra podpísal zmluvu, že nebude testovať, ale bude to riešiť firma ako MOM.

„A tu je pes zakopaný. Však on nám na plné ústa klamal! A zožrala mu to polovica Slovenska. Prečo? Čo nám šibe? On nielenže nezrušil testovanie, ale v MOM-ke ho ešte navýšil, a to sedem dní v týždni! Teda nieže nebude testovať, ale ešte ho aj navýši! A on je novodobý Jánošík? Toto je normálne?“ pýta sa Cseh.

Dodáva, že Becík uvádzal, že mal 1,52 percenta pozitívnych. „Ako mohol mať s testovaním starosti, ako sa mohli jeho zamestnanci nakaziť, keď to už dávno robila interná firma? Áno, u neho v kultúrnom dome, ktorý prenajal firme, a ktorej obec platí náklady spojené s testovaním. A to sa držte. Aký pekný biznisík si z toho spravil. A my to žerieme. Upozorňujem, všetky doklady mám podložené, respektíve sú pravé a z verejne dostupných miest,“ hovorí Becíkov kritik.

„Pán starosta platí MOM-ke denne 4-tisíc euro a napriek tomu je on novodobý Jánošík. A to firme prenajal kulturák aj s kúrením, vodou a elektrikou na celý mesiac na 250 eur! Firma berie denne 4 tisíc eur a on vypýta na celý mesiac nájomné 250 eur! A ja sa pýtam, ako je možné, že tieto správy boli titulné, že je to perfektné a on nám na plnú hubu celý čas klamal,? krúti hlavou Cseh.

Podľa neho Becík sám potvrdil, že zvyšuje počet testovaní. „Prečo sa nechávame oklamať týmto akože Jánošíkom? Mne je z toho smutno, čo sa tu deje,“ pridáva sklamaný starostov oponent.

Toto asi nečakal! Starosta Becík ohlásil vstup do strany Hlas-SD. Ľudia mu nadávajú a sú sklamaní
Strana Hlas-SD ohlásila v piatok vstup novej, známej osobnosti do strany. Je ňou B. Becík. Ten sa svojím rozhodnutím pochválil aj na Facebooku. Reakcia ľudí ho asi prekvapila. Jeho fanúšikovia sú sklamaní a niektorí aj nahnevaní. Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Petra Demková

Hovorí Cseh pravdu? Skúsenosti HD potvrdzujú opak jeho tvrdení

Tretí dôkaz, ktorý ponúka Peter Cseh. Zdroj: FB / Iza Bela


Cseh sa pozrel aj na to, koľko ľudí vyliečil Ivermectinom. „Ako sa pán starosta dostal k Ivermectinu? Treba povedať aj to, že tieto typy liekov sú nebezpečné, sú len na lekársky predpis a pod lekárskym dohľadom. Viete komu to dal? Nikomu! Keď som zisťoval v miestnych lekárňach, či niekto od neho dostal Ivermectin, veľmi rýchlo začali byť nervózni. Samozrejme, to veľmi rýchle vyvrátili, pretože nedostali nič. Znovu klamstvo. Tiež som to zisťoval u miestnej lekárky. A čo myslíte? Čo povedala? Koho vyliečila? 30 ľudí ako hovorí pán starosta? Nie, nepotvrdila, ale začala byť veľmi nervózna. A viete prečo? Lebo dobre vedela, že keby tak spravila, tak by konala protizákonne,“ hovorí vo videu Cseh.

Hlavný denník však zverejnil reportáž, v ktorej hovorili nielen lekári z obce, ale aj pacienti, že Ivermectin, ktorý im predpisovala obecná doktorka im pomohol.
Navádza na novodobý šamanizmus, aby ľudia brali bezhlavo nebezpečné lieky

„Protizákonne konal aj pán starosta, lebo on nemôže nakladať s liekmi, nemôže ich nakupovať a distribuovať ani do lekární, ani k lekárovi. Prečo sa necháme viesť? Buďme súdni ľudia. Klame nám na plné obrátky a my to sledujeme a tešíme sa tomu. Navádza na novodobý šamanizmus, aby ľudia brali bezhlavo lieky, ktoré sú veľmi nebezpečné, ak sa na ne nedá pozor. Však na ne môžu ľudia doplatiť zdravím. Oni za to nemôžu že dostanú neadekvátne informácie,“ búši Cseh ďalej do Becíka.


Becík by v parlamente aj vo vláde robil to isté – klamal by na plné obrátky

„Čo hovorím, sú informácie podložené ozajstnými vecami. A kde sú orgány činné v trestnom konaní? Však to, čo tvrdí, že robí pán starosta, je protizákonné. Kde je lekárska komora, prečo to neskontroluje? Kde je ústav pre liečivá, prečo to neskontroluje, že naozaj sa to deje?“ pýta sa starostov zrejmý veľký nepriateľ.

„Predstavte si tohto pána starostu ako člena vlády alebo v parlamente, kde by robil to isté. Klamal by vás na plné obrátky. A najhoršie je, že drvivá väčšina obyvateľov tomu bezhlavo verí a dôveruje mu. Dvakrát meraj, raz rež,“ hovorí na záver ostrého videa Peter Cseh.

Becík: Sú tu ešte takí, čo pochybujú o tejto najhoršej vláde za celú históriu samostatného Slovenska?
Škandál so zle nahlásenými číslami nakazených koronavírusom nielenže poškodil Slovensko pri prechádzaní našich ľudí do okolitých štátov, ale spôsobil aj medzinárodnú blamáž. V statuse sa k svojim slovám spred niekoľkých mesiacov vracia aj starosta... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik