Toto asi nečakal! Starosta Becík ohlásil vstup do strany Hlas-SD. Ľudia mu nadávajú a sú sklamaní
04 | 06 | 2021 I Petra Demková

Strana Hlas-SD ohlásila v piatok vstup novej, známej osobnosti do strany. Je ňou B. Becík. Ten sa svojím rozhodnutím pochválil aj na Facebooku. Reakcia ľudí ho asi prekvapila. Jeho fanúšikovia sú sklamaní a niektorí aj nahnevaní.


Ukazuje sa, že verejnosť mala inú predstavu o politickej budúcnosti starostu Dvorov nad Žitavou.
Becík si vybudoval imidž na odpore

Becík sa doslova preslávil svojím „odbojom“ proti vláde Igora Matoviča a takpovediac si na svojej vzbure vybudoval imidž. Už mesiace kritizuje protikovidové opatrenia a slabú finančnú pomoc zo strany štátu pre podnikateľov aj občanov. Jeho témou je aj poľnohospodárstvo. Je vidieť, že tam je „doma“.

Slovensko posielalo nesprávne údaje. Terorizuje Mikas už rok Slovákov na základe nesprávnych čísel?
Slovensko dodávalo Európskej agentúre nesprávne údaje. A čo ak to, čo sa stalo, nie je len ojedinelá chyba? Čo ak Mikasov úrad s požehnaním vlády už rok terorizuje Slovákov vedome na základe nesprávnych čísel? Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Petra Demková


Najviac sa Slovákom páčilo, ako sa vzoprel proti celoplošnému testovaniu. Ako jeden z prvých starostov či primátorov povedal „dosť!“ a odmietol ďalej testovať. Následne vyhlásil, že prevádzky v jeho obci sa otvoria, aj napriek zákazu hlavného hygienika. Jednoducho, buchol po stole a povedal, že on už svojim občanom nebude brániť v podnikaní.
Všetci čakali, ku komu sa pridá

Všetci tušili, že pri popularite, akú si získal, sa bude snažiť vstúpiť do vysokej politiky. Už predtým bol členom Druckerovej strany Dobrá voľba. Z nej pred časom vystúpil. Očakávalo sa, kam vstúpi. Dnes sa Slovensko informáciu, s kým sa dohodol, dozvedelo. A reakcie na seba nenechali dlho čakať.

Možno aj pre samotného Becíka je prekvapením, ako búrlivo a nesúhlasne Slováci a jeho fanúšikovia reagujú. Z komentárov vyplýva, že jeho pôsobenie si vedeli predstaviť viac v strane, ktorá má „bojovnejší“ a národnejší imidž. Niektorí ho otvorene obviňujú, že sa zapredal za peniaze a naznačujú, že si ho Hlas kúpil.

Branislav Becík je v novom „košiari“. Svoje sily spojil s Pelllegriniho Hlasom-SD! (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík iba koncom minulého mesiaca oznámil, že odchádza zo strany Dobrá voľba a dnes oznamuje, že sa upísal novej strane, ktorá je blízka jeho presvedčeniu. Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Z reakcií na Facebooku

„Škoda vás v tejto strane, pre ktorú je majákom demokracie na Slovensku prezidentka, a vzor Dzurinda, zapredanci predĺžená ruka USA,“ napísala Mária. Zuzana napísala: „Fajn, rešpektujem Vaše rozhodnutie. Ale týmto ste stratili zase môj volebný HLAS. Škoda Vás. Michaela je sklamaná tiež: „Ach jaj... Už chápem o čo tu ide... A to som mu fandila.... no nič. Prestávam vás sledovať,“ napísala.

„Ako ľahko naletíme! Veeeeľa ľudí uverilo a verilo, že Becikove úmyslu sú úprimné, že stojí za obyčajnými ľuďmi a to bola jeho taktika. Hry, fuj, faloš.. pridal sa k liberálom, k strane, v ktorej dúfa, že vyhrá voľby,“ napísala Jana.
Becíkovi fanúšikovia majú jasno v tom, kto je Hlas-SD

Z mnohých komentárov je cítiť, že Slováci vnímajú stranu Hlas ako priateľov americkej ambasády. A to je pre nich neprijateľné.

Okrem rýchleho a nevyžiadaného prieskumu verejnej mienky pre Becíka vyplynula aj ďalšia dôležitá vec -  teraz je už definitívne jasné, že pre „roduverných“ Slovákov, nie Hlas-SD ani pronárodná, ani konzervatívna strana.

Anna Belousovová: Do NATO platíme miliardy za to, že si zo Slovenska spravilo vojenské cvičisko
Najnovšia tlačová správa ministerstva obrany zarazila nejedného čitateľa. Každé tri hodiny deň čo deň, v dennej i nočnej dobe, po celý týždeň presuny vojenskej techniky a personálu cudzích mocností po našom území. A to všetko už niekoľko... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Ivan Brožík