Becík: Zistil som, že hejter je z „košiarika“ pána premiéra, ktorému prekáža úspech našej obce (VIDEO)
20 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Starosta Dvorov nad Žitavou a syn exministra pôdohospodárstva Branislav Becík si získal sympatie ľudí nielen prístupom k svojim obyvateľov v dedine, ale aj názormi na rozličné politické témy. Vrátanie vzbúrenia sa proti premiérovi.


Jedno príslovie však hovorí: „Za dobrotu na žobrotu!“ A to zrejme v tomto prípade platí aj u Branislava Becíka, ktorý sa v statuse sťažuje, že na jeho adresu sa na sociálnej sieti píše veľa hejtov. Niektorí by ho síce za jeho prácu najradšej videli vo vláde, iným prekáža to, čo robí.

„Hejtov na moju adresu pribúda,“ píše Becík. Zrejme najviac ho pobúrilo video, ktoré zverejnil na sociálnej sieti Peter Cseh. Tento odporca Becíka mu vytkol všetko, za čo ho ľudia v dedine chvália – testovanie, Ivermectin, ale aj vypovedanie poslušnosti vláde a v neposlednom rade i jeho starostovanie.
Odporúčam tomu pánovi, aby sa prišiel pozrieť ku nám na obecný úrad

„Dostávam od vás nejaké pomätené video od nejakého pána, ktorý ma v ňom hejtuje a pochybuje nad moju prácu. Bohužiaľ pre neho, pekne sa v ňom zhovädil, lebo sa opiera len o svoje domnienky, kde len tipuje, domýšľa sa a v podstate fabuluje. Odporúčam tomu pánovi, aby sa prišiel pozrieť ku nám na obecný úrad. Veľmi rád mu osobne vysvetlím a ukážem faktúry, podľa ktorých vraj my platíme za prevádzku mobilného odberového miesta. Úplná hlúposť, lebo s čím sa oháňa je faktúra za januárové skríningové testovanie, ktorú nám v plnej výške preplatil okresný úrad. Obec od februára netestujeme!“ píše Becík zjavne poukazujúc na slová vo videu Petra Cseha.



Cseh spochybnil aj prácu a výsledky obecnej obvodnej doktorky, ktoré vraj získal od nej. „Opäť klamstvo! Doktorka s nijakým takýmto pánom nekomunikovala, a teda mu ani nemohla poskytnúť žiadne informácie. A ja ho opäť pozývam na osobné stretnutie s pani doktorkou, ktorá mu liečbu ivermectínom vysvetlí, aby si urobil názor na svoje klamstvá,“ pridáva starosta dvorov nad Žitavou.

Becík: Slovenský národ, slovenskí podnikatelia, slovenské rodiny už melú z posledného (VIDEO)
Slovensko dnes môže zažiť na politickej scéne veľké zemetrasenie. Spúšťačom môže byť reakcia SaS a jej lídra na súčasný vývoj. Branislav Becík prosí jej lídra Richarda Sulíka, aby odchodom z koalície umožnil Slovákom predčasné... Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Som potom zvedavý, či sa za svoje bludy ospravedlní zdravotníkom v našej obci

„A to, či naša obec získa Ivermectin? Ukážem mu aj vyliečených ľudí, tých ľudí, ktorí boli na tom veľmi zle, a dnes sa tešia z dobrého zdravotného stavu. Som potom zvedavý, či sa za svoje bludy ospravedlní nie mne, ja to nečakám, ale našim zdravotníkom v našej obci,“ konštatuje sklamane Becík.

Mrzí ho, že takýto nedocenení ľudia sa stále nájdu. „Zistil som ale, že to je z košiarika pána premiéra, ktorým vadí úspech v našej obci. Vadia im ľudia ako som ja, lebo pre nich je špajchlovanie národa alfou aj omegou. Pre nás ale nie, my, pane zlatý, liečime,“ končí status Becík.



Becík: Matovičova vláda nechutne zrazila svoj ľud na kolená a chce, aby kľačal ešte dlho (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík si pri kritike súčasnej vlády nezvykne dávať pred ústa servítok. Kritický bol aj vo videu, ktoré umiestnil na sociálnej sieti. Hovorí, že vláda predvádza nechutné klamstvá a hry s... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik