Harabinove dcéry mali promócie. Oslávili to ako sa patrí. Ignorovali neústavné nariadenia hygienika!
08 | 06 | 2021 I Petra Demková

Štefan Harabin s rodinou si nenechali pokaziť významnú rodinnú udalosť. Obe jeho dcéry nedávno skončili vysokoškolské štúdium s vyznamenaniami. Mali promócie a oslávili ich, ako sa na slobodných ľudí patrí.


Podľa Harabina, „rasa pánov“ zakázala neústavným spôsobom ľuďom spoločne si uctiť dôležité životné udalosti.



Veľká udalosť u Harabinovcov

„Veľmi ma teší, že moje dcéry Tamarka a Katka ukončili nedávno vysokoškolské vzdelanie získaním titulu Mgr. Tamarka v odbore fyzioterapia s vyznamenaním a Katka v odbore právo s červeným diplomom,“ pochválil sa šikovnými dcérami bývalý predseda Najvyššieho súdu SR.

Harabin na proteste informoval: "Prokurátor mi obvinenie za rúško zrušil a urobil z policajta idiota"
Štefan Harabin sa zúčastnil protestu v Bratislave. Video ho ukazuje obklopeného hlúčikom ľudí, s nimi sa porozprával o porušovanie práva na Slovensku a Covid opatreniach. Stihol prebrať aj agendu LGBTi a prezidentské voľby, v ktorých neuspel. Dôvod... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Petra Demková


„Rasa pánov, všetko si dovoľujúca elita, nezabránila mojej rodine a našim priateľom, aby sme tento ich úspech oslávili spoločným obedom a posedením pri víne bez rúšok, respirátorov, bez testov a očkovania,“ dal jasne najavo svoj postoj Štefan Harabin.
Elitám prekážajú tradície aj sociálne kontakty

Podľa neho elitám, ktoré rozhodujú o občanoch, prekážajú naše tradície. „Rasa pánov, všetko si dovoľujúca elita, zakázala neústavným spôsobom ostatným ľuďom spoločne uctiť si a osláviť narodenie dieťaťa, svadbu, maturitu a promóciu našej budúcej generácie,“ napísal bývalý minister spravodlivosti.

Podľa Harabina elitám prekáža aj obyčajný sociálny medziľudský kontakt. „Tieto životné udalosti, ktoré sú v tej-ktorej etape významnými predelmi každého jedinca, pri ktorej sa stretávajú blízki príbuzní a priatelia, rase pánov a všetko si dovoľujúcej elite prekáža. Prekáža im jednoducho sociálny kontakt medzi ľuďmi,“ zhrnul bývalý minister.

Harabin opäť šokuje: Za nútené testovanie, očkovanie či nosenie rúška žiada až päť rokov basy!
Štefan Harabin sa opäť chce dostať na piedestál pozornosti. Tentokrát je to zrejme návrhom, aby sa do zákona zakomponovala trestná zodpovednosť za nútenú medicínsku diagnostiku a prevenciu. Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik