Harabin na proteste informoval: "Prokurátor mi obvinenie za rúško zrušil a urobil z policajta idiota"
31 | 05 | 2021 I Petra Demková

Štefan Harabin sa zúčastnil protestu v Bratislave. Video ho ukazuje obklopeného hlúčikom ľudí, s nimi sa porozprával o porušovanie práva na Slovensku a Covid opatreniach. Stihol prebrať aj agendu LGBTi a prezidentské voľby, v ktorých neuspel. Dôvod svojho neúspechu jasne pomenoval.



Ficovi sa nedá veriť

Je vidieť, ako Štefanovi Harabinovi stále leží v žalúdku Robert Fico. Toho spomína pri viacerých príležitostiach a obviňuje ho napríklad z prekrývania Dzurindových zločinov v Juhoslávii, ale aj z prehratých prezidentských volieb, kde Š. Harabin ako kandidát neuspel. Fico podľa neho schvaľoval proti-covidové opatrenia. Podľa bývalého sudcu otočil až neskôr.

Harabin nazval papagájom novinára, ktorý zverejnil fotografie, ktoré ho ukazujú ako sedí v krčme
Podľa Harabina novinár Plus 7 dní zverejnil typickú mainstreamovú skorumpovanú “investigatívu“. Za posedávanie v pohostinstve sa bývalý minister neospravedlňuje. Ani náhodou. Novinára nazval papagájom. Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | Petra Demková

Pokuty za rúška? Prichádza na Harabinove slová

Hneď v úvode videa, ktoré bývalý predseda Najvyššieho súdu zavesil na svoj Facebook, sa mu prihovára pani, ktorá hovorí, že dostala pokutu za nenosenie rúška. Išla však podľa inštrukcií Štefana Harabina – poslala polícii univerzálnu odpoveď, ktorú bývalý sudca pripravil a pokutu nedostala. Štefan Harabin jej k úspechu blahoželá.

Následne bývalý prezidentský kandidát ľudí v dave informuje, že bol obvinený ešte v novembri „z rúškiády“, ale prokurátor zmietol obvinenie zo stola. Harabin tvrdí, že z policajta, ktorý chcel Harabina trestať, urobil prokurátor idiota. Bývalý šéf Najvyššieho súdu podáva dokonca na policajta ešte aj trestné oznámenie. Ľudí vyzýva, aby tieto veci nenechali len tak a nezastavili sa len pri tom, že im obvinenia zrušia. „Treba využívať prostriedky, ktoré máte k dispozícii,“ nabáda občanov. „Nebáť sa a dokumentovať,“ dodal.
Prezidentka nepozná svoje právomoci

Následne sa Harabin rozpráva s ďalším občanom a vyjadruje hnev nad faktom, že prezidentka išla, podľa medializovaných informácií, do centrály SIS. Harabin okolitých občanov upozorňuje, že prezidentka Čaputová nepozná svoje kompetencie. Spomína aj udalosť, kedy si minister Korčok zvolal najvyšších ústavných činiteľov, medzi nimi aj prezidentku, na poradu o zahraničnej politike. Harabin vysvetľuje, že je to prezident SR, kto je tvorcom a hlavným veliteľom zahraničnej politiky. Takže naopak – prezidentka mi mala predvolať Korčoka a dať mu jasné inštrukcie. Napríklad že má vypovedať istanbulský dohovor.

Štefan Harabin sa opäť predviedol. Ako zabávač národa by ale tentokrát moc nezabodoval
Situácia je vážna, nie však zúfalá. Tak takýto má názov francúzsky film z roku 1976, ale pokojne by sa dal prirovnať k dnešnej situácii na Slovensku. Humorne ju zobral aj ex viacerých postov a pozícií Štefan Harabin, ktorý v statuse na sociálnej... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Šefčovič a Kotleba boli centrálne riadení

Následne sa bývalý minister spravodlivosti pred občanmi vyjadril k prezidentským voľbám. Je presvedčený, že Šefčovič a Kotleba boli „centrálne riadení“, v podstate nasadení, aby on nemohol vyhrať voľby. Harabin je presvedčený, že bez týchto nasadených kandidátov by bol voľby vyhral. „Kto zvolil Čaputovú?“ hnevá sa. „Mazurek, Kotleba, Ukrík, Fico a Pellegrini,“ odpovedá. „Ak by nebol kandidoval Šefčovič a Kotleba, tak som dnes v úrade,“ hovorí Štefan Harabin. Šefčoviča podľa neho do boja o prezidentské kreslo inštalovala americká ambasáda.

Podľa bývalého šéfa Najvyššieho súdu, všetci naši politici, sú riadení z americkej ambasády. Odtiaľ podľa neho fúka vietor aj, čo sa týka covid-hystérie. „Kto začal Covid opatrenia?“ kladie rečnícku otázku. „Pellegrini!“ odpovedá. Prvú vlnu testovania podľa neho podporovali Fico a Pellegrini. Podľa neho, Fico s Pellegrinim začali vyjadrovať nesúhlas s opatreniami až neskôr.
LGBTi a migrácia

Následne varuje Harabin inú skupinku občanov pred LGBTi agendou. Podľa neho je dôležité, aby si ľudia vybrali zástupcov, ktorí túto agendu nepodporujú a ktorí budú naopak – podporovať tradičnú rodinu.  Bývalý minister spravodlivosti samozrejme neobišiel ani tému migrantov. Upozornil, že nám EÚ už aj teraz prerozdeľuje migrantov. Vlády, aj predošlé obvinil, že to legislatívne umožnili, aj keď navonok sa tvárili, že sú proti migrácii.

Harabin: To, čo sa udialo v centrále SIS, je šokujúce, nehorázne a škandalózne (VIDEO)
Tajné stretnutie troch najvyšších ústavných činiteľov s niektorými ministrami, najvyššími prokurátormi a šéfmi polície vyvoláva stále otázniky. Hlavou nad tým krúti aj bývalý minister spravodlivosti a exšéf najvyššieho súdu Štefan Harabin. Podľa... Čítať ďalej
24 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik