Ak máte rada svoje deti, neočkuje ich! Odkazujú ľudia poslankyni SaS Jane Bittó Cigánikovej
07 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Poslankyňa Jana Bittó Cigániková zase niečo prepískla. Na sociálnej sieti najskôr zverejnila video, kde jej syn upravuje vlasy pred tým, ako vystúpi v televízii. Potom v relácii povie, že hneď, ako to bude možné, za odmenu dostane očkovanie proti koronavírusu.


Šéfka parlamentného zdravotníckeho výboru zverejnila video, v ktorom jej syn pripravuje vlasy pred diskusnou reláciou RTVS o 5 minút 12. Bittó Cigániková, ktorá dlhodobo propaguje očkovanie a vakcíny proti COVID-19, potom v televízii vyhlásila, že obe svoje deti dá okamžite zaočkovať, keď to bude možné. To však ešte netušila, aké haló tým vyvolá v diskusii na sociálnej sieti.
Panebože, toto stvorenie nemalo mať deti

Ak si Cigániková myslela, že týmto výrokom bude za hviezdu, tak sa veľmi zmýlila. Ba práve naopak, stala sa terčom kritiky. „Pri problémoch s AstraZenecou EMA vyhlásila, že tie desiatky životov stoja za to. Vy máte svedomie propagovať niečo, čo zabíja ľudí? Ste žena a matka, toto nechápem. Prof. Krčméry, ten náš najväčší odborník a poradca, tvrdil, že vakcínu na deťoch a tehotných testovať nebudeme, že to nesmieme! Čo sa zrazu zmenilo? Vakcína je stále tá istá, ochrana deti a tehotných žien sa však odrazu mení,“ skonštatovala Gabriela Tučnovičová Ďuriš.



„Pane Bože, toto stvorenie nemalo mať deti, keď ich chce zavraždiť vakcínou. Chúdence, takú mater mať, to je fakt smola. Zapredaná ako všetci, čo to podporujú. Ľudia sa už zobúdzajú, budete prosiť na kolenách! Fuj, hanbite sa,“ pridáva John Donnie.
Neriskujte zdravie vlastných detí

„Pani Janka Bittó,  postrehol som v dnešnej relácii TV RTVS, že ste spomínali, že dáte zaočkovať aj svoje detičky, ktoré iste máte rada. Ako každá matka. No musím vám povedať dôležitú vec. Nerobte to, prosím. Žiadam vás o to s veľkým dôrazom. Preštudujte si, prosím, Japonskú štúdiu robenú pre firmu Fajzer, kde sa zistilo, že vakcíny poškodzujú orgány (napríklad pečeň, vaječníky, slezinu) najmä mladých a dojčiace matky. A to takzvaným spike proteínom, ktorý vakcíny obsahujú. Nie som odborník. Možno je to pravda, možno nie. No neriskujte zatiaľ to najcennejšie čo máme. Zdravie. A to zdravie vlastných detí. Prosím urobte to pre svoje milované deti,“ odkazuje predsedníčke zdravotníckeho výboru Slavomír Jelínek.



Matovič bránil Mikasa zubami nechtami. Cigániková mu teraz vyčíta "fatálne zlyhanie" a chybné údaje
03 | 06 | 2021 | Tibor Sipos