Vojak v nemocnici namieril na Jána Baránka: "Som neozbrojený," jačal vyľakaný politológ
01 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Politický analytik Ján Baránek sa na svojom facebookovom účte pochválil so skutočne bizarnou situáciou z východoslovenskej nemocnice.


"Priatelia. Naša armáda má nový pozdrav. Dnes som navštívil jednu nemocnicu na východe Slovenska. Vo vchode do nemocnice stál príslušník našej mocnej, hrdej a podľa všetkého aj schopnej armády. V uniforme, samozrejme," začal svoj príspevok na sociálnej sieti Baránek.

Ten ako major v zálohe vojakovi v nemocnici zasalutoval. "Hoci má nižšiu hodnosť, zasalutoval som mu prvý, lebo uznávam, že oblečenie značky Alpha pripomína uniformu iba vzdialene. Navyše, chýbalo mi aj označenie hodnosti, teda zlatá hviezda. To, samozrejme, čo najskôr napravím," pokračoval v príbehu.

Následne sa však stalo niečo, čo Baránka zaskočilo. "Vytiahol teplomer v tvare pištole a namieril mi na čelo. Moja prvá reakcia bola, že som dal ruky hore a zakričal na celú chodbu - som neozbrojený! Až keď to píplo pochopil som, že to nie je nový typ laserovej pištole, ale teplomer," vyjasnil bizarnú situáciu z nemocnice. "Takže: nabudúce už budem mať na ramenách zlatú hviezdu a každého príslušníka Slovenskej oslobodzovacej armády pozdravím odmeraním teploty na čelo," uzavrel.

Ján Baránek: NAKA nemala ísť po Zuriana, ale po Matoviča. Podozrenia voči nemu sú veľmi vážne
NAKA nemala ísť podľa po Branislava Zuriana, ale po Igora Matoviča. Myslí si to Ján Baránek. Podozrenia proti Matovičovi sú veľmi vážne. „To je niečo škandalózne a Matovič mal byť dnes vo väzbe. Vo väzbe sú dnes ľudia za oveľa menšie podozrenia,“... Čítať ďalej
30 | 05 | 2021 | Petra Demková