Kolíková je zrejme najvnímavejšia bytosť vo vesmíre (VIDEO)
29 | 05 | 2021 I René Skalný

Všimli ste si niekedy, ako sa neprirodzene kriví jazyk? Slovensko sa v istých kruhov premenovalo na "túto krajinu". Davová psychóza sa nazýva "spoločnou zodpovednosťou". Ak niekto nemá úctu k nikomu a ničomu - jednoducho to odbaví hláškou, že situáciu citlivo "vníma". A tým len zakryje svoj hyenizmus.



Vtáka poznáš po perí, človeka po reči

Zaujímavé je, že s týmto žargónom je spravidla spájaný istý špecifický typ politiky. Spomínaná rétorika je blízka prezidentskému palácu, osvojili si ju samozvané "elity" a svoje nenahraditeľné miesto má aj v režimu naklonených médiách.

Ako sa hovorí, vtáka poznáš po perí a človeka po reči. A práve tieto "prázdne reči" - nekonečné, bezobsažné frázy sa stali hlavným poznávacím znamením akejsi novej politickej "kultúry". Presnejšie povedané - "hovoriach hláv," ktoré ju (vraj) majú reprezentovať.

Asi najvýraznejšou (nad)užívateľkou slovného spojenia "citlivo vnímať" je úradujúca ministerka spravodlivosti, Mária Kolíková. Mimochodom, veľký to miláčik médií takzvaného hlavného prúdu.

Veľký prehľad (ne)spravodlivosti v ére Kolíkovej aj kovidovej
Ľuďom blízkym odvolávanej ministerke Kolíkovej sa v biznise so štátom až podozrivo darí. Jej brat Michal vraj zarobil na predražených dodávkach techniky takmer 1,5 milióna eur, pričom v rovnakej firme je údajne spoločníčkou Kolíkovej nevlastná... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | René Skalný

"Vnimanie, Vnimanie!  Teda pozor na vnímanie

Neprívetivá tvár slovenskej justície tento pojem skloňuje snáď vo všetkých gramatických tvaroch - a to s kadenciou rotačného guľometu. Paradoxné je, že žena, ktorá má očividne empatiu chrómovej kľučky na dverách, citlivo vníma snáď aj tú najmenšiu skrivodlivosť v štáte.

Realita však ukazuje niečo iné. Nebohý generál Lučanský s prepáčením ešte ani nestihol vychladnúť - keď sa tá istá ministerka bezostyšne producírovala v programe Žumpa alias Pumpa verejnoprávnej televízie.

Na doslova chrapúnsky napísanú repliku ktoréhosi z účinkujúcich o tom, že dotyčného, a teraz citujem, "strašne serie, že niektorí ľudia majú toho Lučanského za hrdinu...", vnímavá ministerka Kolíková odpovedá: "No Kuciak ani Palach to nebol..."

Sprisahanie vládnych predstaviteľov v budove SIS môže predznamenávať tzv. "Čiernu labuť" pod Tatrami (Igor Cibula)
Bývalý riaditeľ rozviedky SIS a expert na spravodajské služby - Igor Cibula označuje nedávne stretnutie vládnych predstaviteľov v budove SIS za možný fenomén "Čiernej labute". Takzvané "Čierne labute" sú nepredvídateľné javy a udalosti nečakane... Čítať ďalej
26 | 05 | 2021 | René Skalný

Vnímavá ministerka

V ostatnom čase môžeme vidieť veľmi vnímavé vyjadrenia spomínanej ministerky ohľadom nehumánnych podmienok výkonu väzby, ktoré miestami hraničia s mučením. Len pripomínam, že ak by ste v rovnakých podmienkach držali nemeckého ovčiaka - zrejme by ste mali na krku paragraf týrania zvierat.

Nehovoriac o tom, že spomínaný inštitút kolúznej väzby sa otvorene zneužíva na manipuláciu trestného konania, povedzme "žiaducim" smerom. Aspoň tak to vnímajú (v mnohých prípadoch) preukázateľne nevinní a neprávom kriminalizovaní ľudia, ktorých "Kolíkovej" režim takpovediac zamkol a zahodil kľúč.

V tomto smere je treba vyzdvihnúť nezávideniahodnú prácu magazínu DAV DVA, ktorý si dal tú perverznú robotu a menšiu časť "vnímaní" ministerky spravodlivosti zostrihal do jedného videa. Dnes teda budete mať možnosť sa naučiť vnímať politickú realitu tak, ako to dokáže "navnímať" a vnímať len Kolíková.

Vládnu nám ľudia skrz-naskrz neschopní a napriek tomu schopní všetkého. No za to mimoriadne vnímaví!