"Remišová zavádza a sama stráca našu dôveru," naložila predsedníčke vlastná poslankyňa
27 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

V strane Za ľudí to opäť poriadne vrie! Situácia sa zamotáva a napätie rastie. Nespokojnosť s vyhláseniami predsedníčky prejavila už dokonca aj nekonfliktná Vladimíra Marcinková. Remišovej to poriadne naložila!


Marcinková zrejme reagovala na slová nového Remišovej štátneho tajomníka a jej blízkeho človeka Dušana Veliča, ktorý popísal akúsi "Kolíkovej skupinu" v strane, následne to v statuse rovnako popísala aj samotná Remišová,informuje portál topky.sk.

Niektorí členovia vrátane Kolíkovej sa už dokonca tento týždeň vyjadrili, že Za ľudí potrebuje snem "ako soľ".
Marcinková sa na to už nemôže pozerať

Marcinková ďalej vyvracia informácie o tom, že by v strane vznikla akási Kolíkovej skupina. "Neexistuje skupina Márie Kolíkovej, ako to podsúva predsedníčka strany Veronika Remišová. Preto nemôže zaujať spoločný postoj k jej návrhu," vysvetľuje poslankyňa.

Remišová chce spoločného kandidáta na šéfa Za ľudí,časť členov to odmietla
Predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová navrhla, aby na mimoriadnom sneme kandidoval spoločný kandidát na šéfa strany. Časť členov strany podľa nej žiada zmenu súčasného vedenia, no ďalšia časť zase odmieta, aby stranu viedla podpredsedníčka... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | tasr


Podľa Marcinkovej dokonca neexistuje ani žiaden kandidát na post predsedu strany. Nikto sa k tomu neprihlásil. "Existuje väčšina poslancov v poslaneckom klube a väčšina členov predsedníctva, ktorí žiadajú zvolanie mimoriadneho snemu," pokračuje Marcinková.

Podľa jej slov požadujú snem aj kraje Žilina, Nitra, Prešov a Košice. "V Bratislave predsedníčka strany spochybnila hlasovanie, ktoré dopadlo v prospech snemu. Hlasovanie sa môže zopakovať, navrhol to sám krajský predseda," popísala situáciu poslankyňa.

Špinavé praktiky Kolíkovej: Týmto zákerným spôsobom chcela nahradiť Remišovú!
Množstvo členov koaličnej strany Za ľudí sa dožaduje nového predsedníctva. Štátnym tajomníkom ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR je Dušan Velič, ktorý podľa Plusky odhalil špinavé praktiky ľudí okolo ministerky... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Tibor Sipos

Strach zo snemu?

Problémy však podľa Marcinkovej nastávajú aj pri zvolávaní snemu. "Snažíme sa už týždne s predsedníčkou korektne dohodnúť na termíne snemu. Veronika Remišová však už dvakrát na predsedníctve nedala hlasovať o zvolaní mimoriadneho snemu, čo poškodzuje stranu Za ľudí a nerozumieme jej postoju," sťažuje sa poslankyňa.

"Chceme mať silného lídra, ktorý sa nebojí postaviť sa na sneme pred členov strany a získať ich dôveru. Naťahovaním času sama stráca dôveru v regiónoch, ktoré by ju teoreticky mohli podporiť," uzavrela.

Šutaj Eštok: "Vláda Hegera a Matoviča stratila akúkoľvek legitimitu. Musí okamžite skončiť!"
"Hegerova a Matovičova vláda musí okamžite skončiť!" vyzýva poslanec za stranu Hlas Matej Šutaj Eštok na sociálnej sieti. Podľa neho sa na včerajšej neverejnej mimoriadnej schôdzi parlamentu potvrdili všetky podozrenia z posledných dní o... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Diana Zaťková