Putin: Vyrazíme zuby každému, kto si bude chcieť niečo odhryznúť z Ruska
23 | 05 | 2021 I Tibor Sipos

Počas 43. zasadnutia ruského organizačného výboru "Víťazstvo", prezident Ruskej federácie Vladimir Putin, ktorý mu predsedal, sľúbil, že Rusko vyrazí zuby všetkým krajinám, ktoré budú chcieť z Ruska niečo odhryznúť, informuje server prvnizpravy.cz.


 

Ako Putin poznamenal počas videokonferenčného stretnutia, niektorí zo Západu sa verejne odvážili povedať, že sibírske bohatstvo je údajne nespravodlivo vlastnené iba jednou krajinou. "Je zvláštne počuť také veci, najmä na verejnosti, ale niekedy to zaznie," uviedol ruský prezident.

"Každý nás chce niekde uhryznúť alebo si od nás niečo odhryznúť. Mali by však vedieť, že každému, kto to urobí, vyrazíme zuby, aby nemohli hrýzť," zdôraznil Putin. "To je jasné. A zárukou toho je rozvoj našich ozbrojených síl," dodal. Následne zdôraznil, že za všetkých okolností sa deje to isté - akonáhle sa krajina stane silnejšia, existujú dôvody na obmedzenie jej rozvoja.

Hlava štátu vyjadrila presvedčenie, že Rusko bude naďalej obmedzované, pretože mnoho odporcov takú krajinu jednoducho nepotrebuje. "Bez ohľadu na to, čo robíme, bez ohľadu na to, ako sa snažíme uspokojiť chute tých, ktorí sa nás snažia obmedziť, obmedzenie bude pokračovať, pretože mnoho našich oponentov, ako im budeme jednoducho hovoriť, nepotrebuje krajiny ako je Rusko," je presvedčený Putin.

 

Blaha veľvyslancovi: "Držíme palce prezidentovi Vladimírovi Putinovi, ktorý vrátil Rusku silu, hrdosť a sebavedomie"
Ľuboš Blaha sa dnes po prvýkrát stretol a porozprával s veľvyslancom Ruskej federácie Igorom Bratčikovom. Bol to vraj mimoriadne srdečný a priateľský rozhovor, s ktorým sa nezabudol pochváliť vo svojom najnovšom statuse. Toľko obdivu veľvyslanec... Čítať ďalej
21 | 05 | 2021 | Michal Filek