Bratislavská advokátska kancelária neposkytuje služby zaočkovaným
23 | 05 | 2021 I Peter Sulek

Bratislavská advokátska kancelária Weis & Partners neposkytne svoje služby zaočkovaným klientom. Všimol si portál Startitup.


Advokát Peter Weis sa preslávil originálnymi blogmi, v ktorých prezentuje svoje právne názory alebo len názory. Blogy sa týkajú najmä pandemických opatrení a ich nezákonnosti, prípadne iným spôsobom súvisia s pandémiou koronavírusu. Naozaj ide o jedinečné kúsky a môžete si ich pozrieť na tejto adrese - https://akw.sk/blog/
Zaočkovaným vstup zakázaný

Najnovší počin advokáta, ktorého kancelária sa nachádza v Bratislave, je opäť veľmi odvážny a nekonvenčný. Ako jeho blogy. Advokát totiž zakazuje vstup tým klientom a potenciálnym zamestnancom do priestorov kancelárie, ktorí buď čakajú na vakcináciu, alebo už sú zaočkovaní.

„Pokiaľ ste potenciálni klienti, rovno sa otočte, budete ako očkovaní odmietnutí pre aktuálnu vyťaženosť kancelárie. Všetok voľný čas v tejto dobe prioritne venujeme časti populácie, ktorá si svoje zdravie váži a správa sa v prvom rade zodpovedne voči sebe,“ píše sa na ozname.

Peter Weis: „Počty prípadov vraj klesajú kvôli vakcinácii. Toto stanovisko je však evidentnou dezinformáciou.“
Právna kancelária Weis & Partners upozorňuje, že tvrdenie o klesajúcich číslach súvisia s mRNA vakcínami, rúškami, lockdown opatreniami alebo sociálnym odstupom je dezinformácia. Pozitívne prípady COVID-19 budú podľa Weisa klesať aj naďalej.... Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Robert Bačinský


Následne sa na papieri uvádza, že ak klient zatají skutočnosť o očkovaní, advokáti si vyhradzujú právo na poskytnutie všetkých krokov voči osobe, ktorá ohrozila zdravie osôb nachádzajúcich sa v priestoroch.
Testovanie bol experiment

JUDr. Peter Weis, v minulosti označil celoplošné testovanie za vedecký experiment. Tvrdí, že ak sa niekto tohto experimentu zúčastnil, má nárok na finančnú odmenu.

„Nešlo totiž o testovanie, ale plánovaný vedecký experiment na ľuďoch, pri ktorom neboli údajne porušené etické princípy,“ vyjadril sa advokát.

Vláda ohrozuje už aj zdravie žiakov a vyučujúcich, tvrdia advokáti Pirošíková, Weis a Schmidt
Pandemická komisia a vláda svojim neodborným prístupom ohrozuje už aj zdravie žiakov a vyučujúcich, tvrdia bojovníci za ochranu ľudských práv, advokáti Weis, Schmidt a Pirošíková. Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič