Belousovová si zgustla pri pohľade na prezidentku Čaputovú - váľajúcu sa po zemi!
19 | 05 | 2021 I René Skalný

"Mohol som jej povedať, aby si sadla na zem, do okna, s ničím nemala žiadny problém. Bolo to také ľudské. Sadla si na tú zem a myslím si, že tie fotky vyzerajú dobre." Kým autor fotografie si spoluprácu s prezidentkou pochvaľuje, bývalá podpredsedníčka parlamentu Anna Belousovová tvrdí, že takéto správanie je vyslovene nevhodné!


"Keď už teda vraj máme tú rodovú rovnosť, viete si predstaviť nejakého prezidenta - muža, ktorý by sa fotil v podobnej polohe? Napríklad Putina či Bidena? Ja teda nie." Kladie si otázky Belousovová.


"Ani žene prezidentke podobná prezentácia nesvedčí." Dodáva.


"Vo funkcii prezidenta - hlavy štátu- nereprezentuje totiž len seba, ale prezident, nech je ním ktokoľvek, reprezentuje predovšetkým štát!" Upozorňuje bývalá vrcholová politička.


Čaputová nie je politik, tobôž štátnik, a nikdy ním ani nebude, hlási Belousovová
Do našej hlavy štátu si v ostatnom čase „koplo“ už niekoľko opozičných politikov, najnovšie sa k nim pridala aj predsedníčka strany Právo a Spravodlivosť Anna Belousovová. Na sociálnej sieti prezidentke Zuzane Čaputovej vyčítala viacero chýb,... Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

"Preto by sa každá osoba, ktorá tento úrad prechodne zastáva, mala správať dôstojne. Povaľovanie na zemi podľa mňa dôstojnosti nepridá." Zdôrazňuje na záver krátkeho, no o to údernejšieho príspevku Anna Belousovová.


Hlava štátu mala pózovať pre magazín Madam Eva. Ako informuje portál Pluska: "Fotenie Zuzany Čaputovej prebehlo na pompéznom mieste, v prezidentskom paláci."


„Bola absolútna profíčka a páčilo sa mi, že mi do ničoho nehovorila, čiže bolo tam cítiť dôveru. Mohol som jej povedať, aby si sadla na zem, do okna, s ničím nemala žiadny problém.


Bolo to také ľudské. Sadla si na tú zem a myslím si, že tie fotky vyzerajú dobre,“ prezradil v markizáckom Teleráne Kimlička (Pozn. autor fotografie), ktorý sa netají tým, že mal z fotenia veľký stres.


„Chceli sme ju viac priblížiť čitateľkám, preto sme jej obliekli aj džínsy a bielu košeľu. Farby šiat sme presne dopredu vedeli, ktorú áno, ktorú nie,“ dodal.


Kráľovnej Alžbete pripravovali svadobné šaty ženy v Banskej Hodruši. Ani netušili pre koho sú
Písal sa rok 1947, keď sa vydávala anglická kráľovná Alžbeta II. za princa Philipa. Súčasťou jej svadobných šiat bola čipkovaná vlečka dlhá päť metrov, ktorá bola zhotovená v Čipkárskej škole v Banskej Hodruši, píše vo svojom príspevku na Facebooku... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Timotej Dudka