Čaputová nie je politik, tobôž štátnik, a nikdy ním ani nebude, hlási Belousovová
11 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Do našej hlavy štátu si v ostatnom čase „koplo“ už niekoľko opozičných politikov, najnovšie sa k nim pridala aj predsedníčka strany Právo a Spravodlivosť Anna Belousovová. Na sociálnej sieti prezidentke Zuzane Čaputovej vyčítala viacero chýb, ktorých sa mala dopustiť počas návštevy Dánska.


Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť je už známou kritičkou prezidentky. Ostré slová na jej adresu si neodpustila ani teraz. V statuse na sociálnej sieti sa Belousovová zamerala na Čaputovej zahraničnú cestu do Dánska, počas ktorej vraj predviedla akurát tak novú róbu a účes. Ba naopak, dokázala, že o politike nemá ani páru a nerozumie jej.
Z Čaputovej aj Matoviča musia mať v zahraničí naozaj všetci dobrú zábavu

„Jej prezentácia v zahraničí je síce oproti tomu, čo predvádzal Matovič počas svojich zahraničných extempore, o niečo lepšia. Predsa len, nechváli sa účesom od dcér, nechodí na oficiálne prijatia v teniskách a keď má Hanečka dobrú chvíľu, neurobí si z nej svojimi outfitami dobrý deň. Ale to je asi tak celý rozdiel medzi tými dvoma,“ píše Belousovová, podľa ktorej z jedného aj druhého musia mať v zahraničí dobrú zábavu.

„A Slovensko musia považovať za krajinu hlupáčikov, ktorí si do vrcholových funkcií volia takéto smiešne figúrky bez kúska politického chochmesu. Pani Čaputová nie je politik, tobôž štátnik a nikdy ním ani nebude,“ konštatuje Belousovová, ktorú vraj pobavilo prezidentkine kázanie o demokracii.

Matovič je pre Slovensko ako sedem morových rán, smeje sa na našom „Havlovi“ Belousovová
To, čo o svojom straníckom šéfovi zahlásil minister Ján Mičovský, je už skutočne silná káva. Igor Matovič je podľa neho slovenský Havel. Na tomto slovnom spojení sa dobre zabáva expolitička Anna Belousovová. Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Tak podľa nej demokracia potrebuje tri línie obrany: 1. nezávislé inštitúcie so zodpovednými verejnými činiteľmi, 2. aktívnu občiansku spoločnosť a 3. slobodné médiá. Vážená pani prezidentka, dúfam , že ste sa im aj priznali, že demokracia na Slovensku je podľa tohto úplne nechránená ,bezbranná, de facto neexistuje,“ púšťa sa do kritiky Belousovová.

Hneď aj sama odpovedá na všetky tri línie obrany. „Ak o nezávislých inštitúciách hovorí prezidentka, ktorá sa ňou stala aj a podľa mňa hlavne kvôli investíciám nejakého dedka Sorosa do jej volebnej kampane, tak to už nie je smiešne. Je to od nej skôr vrchol cynizmu alebo diagnóza,“ píše ďalej.

Belousovová: Čaputová z nás robí potenciálny cieľ zbraní
Zuzana Čaputová pozvala na návštevu Slovenska prezidenta USA Johna Bidena. Anna Belousovová to považuje za zradu. Napísala to na svojom facebooku. "Pani prezidentka nás jasne zaradila medzi nepriateľov Ruska a urobila z nás cieľ zbraní,"... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Michal Filek

„Naša prezidentka“ nedorástla na funkciu, ktorú zastáva. A ani nikdy nedorastie

„A aktívnu občiansku spoločnosť si predstavuje ako? Tak ako sa aktivizovala ona? Via juris a Open society? V štýle platených žoldnierov ľudí ako Soros, ktorý sa cez podobné figúrky ako ona venuje sociálnemu inžinierstvu. A vôbec sa s tým netají. Pretvára životy ľudí podľa seba bez toho, aby mal od nich na to mandát. To je demokracia?! Nie, to je vrchol svinstva! A zaváňa to silne nacizmom a fašizmom,“ pridáva ďalšiu tvrdú kritiku Belousovová.



„A slobodné médiá sú ktoré a kde, pani prezidentka? Nože uveďte aspoň jedno. Hádam ste len nemali na mysli SME, na ktoré už oficiálne položil svoju labu ten istý Soros? A tie ostatné sú takisto pod vplyvom toho, kto ich platí. Tieto prázdne frázy o demokracii znovu dokazujú len jednu vec: ´Naša prezidentka´ nedorástla na funkciu, ktorú zastáva. A ani nikdy nedorastie. Ako sa hovorí: komu nie je z hora dané, v apatieke nekúpi,“ končí čiernym humorom status Anna Belousovová.

Belousovová: Pani prezidentka, kopať do mŕtvoly, aj tej politickej (Matoviča), nie je žiadne hrdinstvo
Predsedníčka strany Právo a Spravodlivosť Anna Belousovová si vo svojom kritickom statuse opäť zobrala na mušku našu prezidentku. A to najmä za Igora Matoviča, ktorý zrejme oklamal verejnosť s vakcínou Sputnik. Čítať ďalej
15 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik