Portál Aktuality.sk našiel na Ľuboša Blahu „špinu“, no ten sa na tom len dobre zabáva
11 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Kým doteraz vyťahovali predstavitelia Smeru-SD kauzy koaličných politikov, portál Aktuality.sk vytiahli „špinu“ aj na podpredsedu strany Smer-SD Ľuboša Blahu. Ten sa im však z toho, ako jej jeho zvykom, iba typicky vysmial.


Blaha v statuse píše, že pred pár dňami ho kamarát z diplomatických kruhov upozornil, aby si dával pozor, pretože „Američania ťa za tvoju robotu tak nenávidia, že na teba cez svoje médiá určite niečo vytiahnu“. A naozaj, stalo sa.
Pracujú Aktuality.sk na objednávku Američanov?

Blaha priznáva, že najskôr sa informácii smial. „Na rozdiel do Kolíkovej nemám rodinné firmy, ktoré ryžujú na štáte. Na rozdiel od Kollára sa nestretávam s mafiánmi, na rozdiel od Matoviča nepodvádzam na daniach, nekradnem, neplagiujem. Som proste úplne iný ako väčšina politikov vládnej koalície. Som nevydierateľný. Nepoznám mafiánov, nekšeftujem, nelobujem, dokonca som nikdy ani nepodnikal. Nemajú nič, len zlosť na to, že mám ľavicové názory a kritizujem americké vojny a protiruskú propagandu,“ napísal.

Teraz mu je jasné, že aj on má „problém“, pretože Aktuality.sk našli niečo aj na neho. „Aktuality.sk zverejnili propagandistické videjko proti mne s názvom ´Ficov poslanec tvrdo kritizuje Brusel. Záznamy ukazujú, že v minulosti hovoril inak´. Je to lacný účelový hejt proti mne, zjavne určený pre menej náročných čitateľov. Taká komiksová žurnalistika. Striedajú sa tam moje obrázky a do toho niekoľko jednoduchých viet - ako pre mentálne postihnutých,“ smeje sa na produkte Aktuality.sk podpredseda Smeru.

Toto tu ešte nebolo: Blaha ďakuje redaktorovi Markízy za to, ako ho „oddane“ propaguje
Diskusná relácia TV Markíza Na telo býva občas dosť ostrá, no dnešná sa od tých predchádzajúcich predsa len v niečom líšila. Postrehol to aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, ktorý sa dokonca rozhodol k jej priebehu napísať status na sociálnu... Čítať ďalej
09 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Brigádnik, ktorému dali za úlohu nájsť špinu na Blahu, prácu vraj totálne odflákol

„S hlbokým sklamaním musím skonštatovať, že brigádnik, ktorému dali za úlohu nájsť špinu na Blahu, to totálne odflákol,“ konštatuje Blaha.

Aktuality.sk mu vyčítajú tri veci. Prvou je, že kedysi vraj mal voči Európskej únii pozitívnejší postoj a v roku 2012 nechcel likvidáciu eurozóny. Obhajoval tiež škandinávsky model sociálneho štátu. „Milé Aktuality.sk, je absolútnou pravdou, že moje názory voči EÚ sa vyvíjajú. Keď som začínal v politike, bol som ďaleko väčší optimista, no potom som na poste predsedu eurovýboru zistil, že v Európe vládne neoliberálna faloš, veľmocenské pokrytectvo a arogantný postoj voči stredoeurópskej kultúre. Preto som dnes voči EÚ ďaleko skeptickejší, hoci pád eurozóny si neželám,“ reaguje Blaha na prvý bod obvinenia.

„Vojna“ Korčok vs Blaha. „V prvom rade podporte Slovákov a až potom zahraničie!“ odkazujú ľudia
Kritika Ľuboša Blahu smerom k Ivanovi Korčokovi za údajné financovanie bieloruskej opozície ministra zahraničných vecí zrejme zabolela. Na adresu podpredsedu Smeru-SD použil slová, ktoré sa ho dotkli. Na Slovensku sa teda rozhorela ďalšia „ostrá... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Fakt škandalózne - Blaha zarába toľko, čo každý iný poslanec, to je na kriminál!

„A, áno, stále je pre mňa škandinávsky sociálny model, postavený na pomoci chudobným, prerozdeľovaní a solidarite najväčšou inšpiráciou. Som ľavičiar a vždy ľavičiarom ostanem. Šach-mat,“ kontruje ďalej podpredseda Smeru-SD, ktorému Aktuality.sk ako druhú vec vyčítajú, že je socialista. To je vraj v protiklade k egoizmu, ktorý je podľa nich ľudskou prirodzenosťou. „To je taký filozofický nezmysel, že to s dovolením ani nebudem komentovať,“ konštatuje Blaha.

Ako tretiu vec mu vyčítajú, že nemôže byť ľavičiar, lebo berie poslanecký plat a priznáva to v majetkovom priznaní. „Jejdanenky, to je fakt škandalózne - Blaha zarába toľko, čo každý iný poslanec, to je na kriminál! A k tomu som mal ešte príjem ako vysokoškolský učiteľ - no hanba!“ uplatňuje Blaha svoj typický humor.


Čo tam po Kolíkovej, som úplný Voldemort

„Ale buďte v Aktualitách pokojní, tento príjem už nemám. Už ma Matovičova vláda zo školy vyrazila. Takže už som pre vás zase o niečo väčší ľavičiar, skvelé,“ dodáva na vysvetlenie Blaha. A pokračuje v humornej tónine.

„Som úplný Voldemort, dostali ma. Čo tam po Kolíkovej, ktorej rodinná firma okráda ľudí. Hen, kuknite, Blaha chce škandinávsky sociálny štát! Škandál! Chytiť a upáliť! Pri všetkej úcte k našim drahým americkým priateľom - toto je fakt všetko, čo máte na Blahu? Idem to chytro poslať kamarátovi diplomatovi, pukne od smiechu. Nech žijú Aktuality.sk!“ končí status Ľuboš Blaha.

Škandál: Podporovala slovenská vláda štátny terorizmus v Bielorusku? pýta sa Blaha
Je toto vôbec možné? Ľuboš Blaha v najnovšom statuse obviňuje našu vládu z toho, že môže mať prsty v podpore štátneho terorizmu v Bielorusku. Z prípravy vraždy tamojšieho prezidenta Lukašenka je totiž obvinená tamojšia opozícia, ktorej chcela naša... Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik