Klamú, až sa im z úst práši a ešte sú na to hrdí. Bezhraničná drzosť našich "politikov" v médiách!
10 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Nedeľná relácia V politike TA3 priniesla od dočasne trvale suspendovaného moderátora Dolinského (alkohol za volantom) aj iné pozoruhodnosti. Moderovala ju expolitička a zrejme aj vicepolitička Zuzana Martináková z manažmentu televízie. Viacerí účastníci diskusie predviedli, čo je to bezhraničná drzosť. (Ivan Brožík)


Moderátorka v relácii pôsobila ako hosť, ktorého pod čiernu zem udupáva v priamom prenose spravodlivá a sťa ľalia čistá panna Mária Kolíková. Nevadí, čo si slovenské médiá od politikov nechajú dovoľovať, je to ich vec. To, že na diváka pôsobia tieto maniere nechutne, je zas jeho vec. A že Kolíková sa správala ako najedovaná kofa na trhu, to je v tomto prípade výsostne jej vec. Pre úplnosť, je len a len vecou moderátorky, že si to nechala. Buďme teda "nad vecou".
Vražedná kombinácia - sebavedomie a klamstvo

Iné už je, čo panna Mária chcela nahovoriť či už moderátorke alebo divákom. Bola to hlúposť? Prešibanosť? rafinovanosť? Alebo ministerka spravodlivosti tak obrástla teflónom, že sa jej už ani len náznak argumentu nechytí? Každý zdravý, teda, duševne zdravý človek je obdarený pochybnosťou. Schopnosťou pochybovať. Iba naši politici nie. Buď nie sú zdraví, alebo stratili ľudskosť a navraveli si, že sú božstvá, nedotknuteľné, čisté, spravodlivé.

Národniari vyzývajú Naďa a Klusa aby vulgárne neurážali občanov a aby sa im radšej ospravedlnili
Stalo sa už pomaly tradíciou, že sa ruskí motorkári „Noční vlci“ chodia v deň konca II. svetovej vojny pokloniť na Slovensko k najvýznamnejším pamätníkom sovietskych vojakov. Prekáža to ale niektorým našim politikom, ktorí ich za to „skritizovali“.... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Pravda je iba jedna a nie je vo vlastníctve ministerky

Silou a aroganciou pretlačiť nielen nezmysly, prikryté do vzletného slova "reforma", ale aj pravdu. To je štýl práce súčasnej koaličnej politiky. Pravda, opretá o barličku ministerskej moci. Kto je v prostredí žurnalistiky o rok dva dlhšie ako tých tridsať, vedel by spomínať príklady. S veľmi neslávne zvučnými menami. V týchto dňoch k nim súčasnosť navždy do histórie zapisuje ďalšie. Bude sa to dobre vynímať, panoptikum spravodlivých podliakov.
Lož v mene ideálu

Zaujímavé je, že nikto z vyššie nemenovaných nedokázal v občanoch tak znechutiť ich postoj k Európskej únii, ako páni Klus a Valášek. Presviedčať nás o jej výhodách lžami, to už hraničí s fanatizmom. Pán Valášek zjavne vie pramálo o únii samotnej. Inak si nemôže dovoliť argumentovať v mene únie tým, že nezaočkovaný občan bude obyvateľom niektorého zo štátov Európskej únie v druhoradom postavení.
Majú nás fakt za idiotov?

Iba tak na okraj - hovorí pánovi Valáškovi niečo dokument Rady Európy  z januára tohto roku? Ak nič, potom nech láskavo o únii už v médiách nerozpráva. Ak áno, potom nech požiada divákov TA3 o prepáčenie, že im v spomínanej relácii drzo luhal do tvárí. Opakujem, drzo bez začervenania sa klamal. S pritakávaním pána štátneho tajomníka Klusa. A ak by ich náhodou toto konštatovanie nejak urážalo, nech sa pozrú do rezolúcie č. 2361 (2021) o zákaze ustanovenia povinnosti očkovania členským štátom vrátane SR.

Absolútni papaláši Matovič s Klusom spolu na obede. A bez rúška! A čo ostatní Slováci?
Od 1. apríla je u nás pri moci „nová“ vláda. Igor Matovič je síce už „len“ ministrom financií, ale pri moci je. Radosť z toho neskrýval v statuse ani štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Martin Klus. Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Odhlasované spomínané uznesenie Rady Európy zakazuje štátom povinné očkovanie proti vírusu. Samotný fakt, že odmietnete očkovanie nesmie žiaden štát použiť na akúkoľvek diskrimináciu kohokoľvek, kto nie je očkovaný! Teda, ak ešte viem po Slovensku, absolútne nepripadá do úvahy občianstvo prvej a nejakých ďalších kategórií, vážení páni!
Zopakujme si to ešte raz pre pánov Valáška a Klusa

Rada Európy hlasovaním za rezolúciu č.2361 (2021) teda rozhodla, že očkovanie NIE JE povinné a že na nikoho nesmie byť vyvíjaný politický, spoločenský ani iný tlak, aby sa nechal zaočkovať, ak si to neželá urobiť sám.

Nikto nesmie byť diskriminovaný za to, že nebol očkovaný kvôli možným zdravotným rizikám alebo preto, že nechce byť očkovaný. Nikto teda nemôže byť občanom druhej kategórie (páni, hovorí vám niečo tzv. Židovský kódex?), len preto, že nie je očkovaný. Takéto vnímanie slobody občana únie je jasná diskriminácia.

A ak si to nejaký politik myslí, je to jeho vec. Akonáhle to však vysloví verejne ako fakt, je sprostý luhár!

Na drzovku ignorujú dokument Rady Európy – žiadna diskriminácia neočkovaných, žiadne covid-pasy
Podvodníci alebo hlupáci? Či oboje? Napriek existencii dokumentu Rady Európy o zákaze diskriminácie pre neočkovaných a o zákaze nútenia k očkovaniu sa tu šermuje akýmisi „covid-pasmi“ pre „lepších a poslušnejších“. Tak sa na to poďme pozrieť... Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Ivan Brožík