Na drzovku ignorujú dokument Rady Európy – žiadna diskriminácia neočkovaných, žiadne covid-pasy
05 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Podvodníci alebo hlupáci? Či oboje? Napriek existencii dokumentu Rady Európy o zákaze diskriminácie pre neočkovaných a o zákaze nútenia k očkovaniu sa tu šermuje akýmisi „covid-pasmi“ pre „lepších a poslušnejších“. Tak sa na to poďme pozrieť podrobnejšie. (Ivan Brožík)


„Ak budeme zodpovední, budeme slobodní“, veľmi rád frázoval šialený Testovič. S cynickým dodatkom - „ostatní nech sedia doma“ a k tomu ešte sadistickým úškrnom. Pamätáte sa, hádam. Ak nie, pozrite si záznamy spravodajstiev z minuloročného novembra. Z obdobia testovacieho šialenstva. A drzého arogantného porušovania zákonov, ústavy a všeobecne ľudských práv Slovákov vládou Slovenskej republiky.

Bojíte sa Covid pasu? Len počkajte, čo príde po ňom! (Joseph Mercola)
Komentár Josepha Mercolu Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Diana Zaťková

Arogantné popieranie práv

Rada Európy zakázala povinné očkovanie! Znel titulok v západnej tlači koncom januára. U nás ani muk. Mainstream mal asi iné povinnosti ako ochranu toho najzákladnejšieho – ľudských práv občanov. Sloboda sa nehodí ani jemu. Manipulácia musí byť!

Rada Európy je popredná európska a svetová organizácia pre ľudské práva. Riadi Európsky súd pre ľudské práva. Ešte 27. januára 2021rozhodla hlasovaním v rezolúcii č.2361 (2021) o zákaze ustanovenia povinnosti očkovania členským štátom vrátane SR.
Klame nás aj PS?

Materiál predkladala Jennifer de Temmerman. Je europoslankyňou za politickú stranu Emanuela Macrona a v europarlamente a je členkou frakcie Aliancia liberálov a demokratov za Európu (ALDE). Zo Slovenska je jej členom strana PS, predtým bola jej členom aj SaS.

Prečo nás teda ani europoslanci za PS Neinformujú? Koordinácia s manipuláciou „mienkotvorných médií“? No nič, vráťme sa k téme.
Sme viazaní dohovorom o ľudských právach

Rada Európy má priamy vplyv na všetky štáty EÚ. Celkovo 47 krajín vrátane všetkých členských štátov EÚ je viazaných zmluvnými dohodami Rady Európy a Európskeho dohovoru o ľudských právach.

Takže toto je zatajená správa pre ľudí, ktorí sa obávajú povinného alebo vynúteného očkovania alebo diskriminácie na základe stavu očkovania! A teda aj obmedzenia voľného pohybu z titulu neočkovania či iných výhod iba pre zaočkovaných. Čím tak intenzívne šermuje vláda aj naďalej a vlastne "na furt" Igora Matoviča. Inak povedané, čím nás tak klame a podvádza.

Guvernér Floridy zakázal Covid pasy, aby zabránil vzniku dvoch tried občanov
Guvernér Floridy Ron DeSantis vo svojom štáte zakázal vakcinačné pasy. Vyzval zákonodarcov, aby chránili slobodu občanov, informuje portál RT. Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Lukáš Leca

Zopakovať a opakovať im to do nekonečna!

Odhlasované spomínané uznesenie Rady Európy zakazuje štátom povinné očkovanie proti vírusu. Samotný fakt, že odmietnete očkovanie, nesmie žiaden štát použiť na diskrimináciu kohokoľvek, kto nie je očkovaný!

Rada Európy hlasovaním za rezolúciu č.2361 (2021) teda rozhodla, že očkovanie NIE JE povinné a že na nikoho nesmie byť vyvíjaný politický, spoločenský ani iný tlak, aby sa nechal zaočkovať, ak si to neželá urobiť sám.

Nikto nesmie byť diskriminovaný za to, že nebol očkovaný kvôli možným zdravotným rizikám alebo preto, že nechce byť očkovaný.
Povinnosť členských štátov Slovensko ignoruje

Členské štáty musia zabezpečiť, aby občania boli informovaní o tom, že očkovanie NIE JE povinné a že na nikoho nesmie byť vyvíjaný politický, mediálny, spoločensky alebo iný tlak, aby bol očkovaný, ak si to neželá.
Prečítajte si najmä tieto body rezolúcie č.2361 (2021)

7.3.1 zabezpečiť, aby občania boli informovaní o tom, že očkovanie NIE JE povinné a že na nikoho nie je politicky, spoločensky ani inak vyvíjaný nátlak, aby sa nechal zaočkovať, ak si to sami neželajú;

7.3.2 zabezpečiť, aby nikto nebol diskriminovaný za to, že nebol očkovaný kvôli možným zdravotným rizikám alebo nechcel byť očkovaný; ️

7.1.5 zaviesť nezávislé programy odškodnenia za očkovania s cieľom zabezpečiť odškodnenie za neprimerané škody a škody spôsobené očkovaním;
Takže čo vy na covid – pasy?

Čo vy na to, že niekto smie to a ono a iný nesmie? Čo vy na výmysly a lži vlády a jej čelných protagonistov? Čo vy na manipuláciu zo strany mainstreamu? Nič?
Potom sme totálne rezignovali na naše základné ľudské práva.

Slovensko sa po výzve EÚ intenzívne pripravuje na zavedenie COVID pasov, vyhlásil Heger
Slovensko sa intenzívne pripravuje na zavedenie digitálneho zeleného preukazu, takzvaného COVID pasu. Povedal to predseda vlády SR Eduard Heger (OĽANO) v utorok po rokovaní so šéfmi Európskej komisie a Európskej rady Ursulou von der Leyenovou a... Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR