Pán Matovič, practe sa už konečne z verejného života, už ste narobil škody dosť, vyzýva Blaha
03 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Matovičov „šialený“ nápad zvýšiť DPH na 25 percent prirodzene patrične okomentoval aj ľavičiar Ľuboš Blaha. Na sociálnej sieti napísal, prečo sa mu navrhovaný krok ministra financií nepáči.


Súčasná vláda síce podľa Ľuboša Blahu zrušila viaceré nimi zavedené výhody pre rodiny či školákov, no to, čo pripravuje Igor Matovič s DPH je pre neho doslova poburujúce. V statuse však podpredseda Smeru-SD doslova vykričal ministrovi financií všetky jeho predchádzajúce „hriechy“. Za ktoré ho drvivá väčšina Slovákov doslova nenávidí.
Matovič sa rozhodol, že teraz ide rodinám „pomáhať“ zvýšením DPH

Podľa Ľuboša Blahu naposledy, keď sa Igor Matovič rozhodol, že je šampión v boji proti pandémii, tak Slovensko za pár mesiacov dostal na takmer 12-tisíc mŕtvych. A rúbali sme v počte obetí najvyššiu ligu vo svete. „Teraz sa rozhodol, že je šampión v rodinnej politike - nechcem vidieť tie následky,“ konštatuje hneď v úvode Blaha.

Podľa neho je milé, že po jedenástich rokoch v politike konečne objavil hodnotu rodiny. „Len pripomeniem, že my sme medzitým rekordne zvyšovali rodičovský príspevok (to je tá vec, čo Remišová netuší, čo to je), materskú dávku, príspevok pri narodení dieťaťa, školské štartovné, obedy zadarmo, vlaky zadarmo... jasné, vždy sa dá urobiť viac, ale toto celé Matovič prespal,“ chváli Ľuboš Blaha to, čo vykonala vláda jeho straníckeho šéfa Fica a dodáva, že keď nastúpil k moci Matovič, tak zrušil obedy zadarmo, chudobným rodinám znížil minimálnu mzdu, rodičov vyhnal na OČR-ky, ktoré ani za nič nechcel zvýšiť.

Fico o dve hlavy prevyšuje všetkých tých liberálnych tajtrlíkov napravo, konštatuje Blaha
Smer-SD už útočil na rozličné médiá. Najznámejšie sú denníky N či SME. Tentokrát sa jeho podpredseda Ľuboš Blaha na sociálnej sieti vrhol na Pravdu. A nielen na ňu. Aj na politológa Jozefa Lenča, na ktorom nenechal nitku suchú. Čítať ďalej
26 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Jednoducho povedané, položil rodiny na kolená. A ako bonus svojimi opatreniami pripravil tisíce rodín o svojich najbližších. Teraz odrazu precitol a vyhlásil, že ide pomáhať rodinám. Len aby prekryl to, ako znivočil Slovensko a zbabral nákup Sputniku,“ píše v statuse podpredseda Smeru-SD. „A rodinám ide pomáhať tak, že zvýši DPH na 25%, čiže keď pôjde bežná rodina do obchodu, bude mať všetko o 5% drahšie. Takto Matovič pomáha,“ hnevá sa Blaha, ktorý tiež kritizuje, že medzitým bankám odpustil stámilióny na bankovom odvode. „A nechal zarobiť trnavskej firmičke na testovaní, Kolíkovej rodinnej firme, Kollárovmu Fun Rádiu, svojmu dvornému advokátovi... a tak. Jedna veľká mafiánska rodinka...,“ vracia Matovičovi jeho obľúbené slová o mafii Ľuboš Blaha.

Blaha: Štát sa vykašľal na ľudí, iba im bral slobodu, a tak sa aspoň ospravedlňte za tých 11-tisíc mŕtvych (VIDEO)
Jeden z najväčších kritikov súčasnej koalície je podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Aj on vystúpil v parlamentnej rozprave. Skritizoval slová predsedu parlamentu Borisa Kollára. Svoje vystúpenie umiestnil vo videu na sociálnej sieti. Čítať ďalej
30 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Matovičovi nejde o rodiny, je to len egomaniak a populista, ktorý len škodí

„Aha, zabudol som, predsa len rodinám pomohol - manželka narobila také kšefty s Arcou, že si možno čoskoro postavia ďalšiu haciendu v Trnave. Teda - vlastne on nič, on je chudobný ako kostolná myš, všetko vlastní Pavlínka,“ smeje sa podpredseda Smeru-SD na šéfovi rezortu financií a dodáva, že jeho reči o rodinách sú tak falošné, že z toho až naskakujú zimoriavky. „Vy sa predovšetkým rodinám ospravedlňte za to, že ste nám zobrali slobodu, dôstojnosť a životy našich najdrahších. Vy sa ospravedlňte za to, ako kradnete a podvádzate. A practe sa už konečne z verejného života - už ste narobil škody dosť,“ vyzýva Blaha šéfa OĽaNO, ktorého kriminálny nápad zvýšiť DPH na 25% potrestá tých najchudobnejších, pretože tí v pomere k svojim príjmom vždy spotrebujú najviac. „Taká neúprosná je ekonomická logika rodiny, ktorá žije z výplaty do výplaty. Všetko minie na jedlo a základné potreby. A vy im to idete všetko predražiť,“ hnevá sa Blaha na Igora Matoviča.



Matovičovi podľa Blahu nejde o rodiny. „Je to len egomaniak a populista, ktorý si vybral zase nejakú marketingovú cieľovku, urobí zopár tlačoviek, vynadá polke Slovenska a potom zase zabudne a vymyslí si niečo nové. Nikdy nič nedotiahne, nikdy nič neurobí pre ľudí. Je ako sobášny podvodník - najskôr bude motať medové motúziky, potom utečie aj s vašimi peniazmi,“ perlí ďalej Ľuboš Blaha smerom k Igorovi Matovičovi a na záver dodáva, že to najlepšie, čo môže Matovič pre rodiny na Slovensku urobiť je, že nadobro vypadne z politiky.

"Táto vláda kompletne zničila demokraciu," pripomína poslanec NR SR Ľuboš Blaha
Prvýkrát v dejinách Slovenska sa kvôli Prvému máju zavádza núdzový stav. Kvôli ničomu inému - len kvôli protestom. Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ivan Brožík